insanın kanı bozulmaya görsün böyle oluyo işte.abi çok geçmiş olsun bursada fellik fellik bakıcam her tarafa
insanın kanı bozulmaya görsün böyle oluyo işte.abi çok geçmiş olsun bursada fellik fellik bakıcam her tarafa
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
kardeş adanadayım etrafa dikkat ederim. aslında bide şasi noyu yazsan daha iyi olur. en azından gördüğümüz her fazer i seninki sanmayız
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
allah nasıl uygun görürse öyle yapsın............içimden küfretmek geliyor namuzsuz aşağılık yaratıklar... geçmiş olsun umarım kavuşursun sağ sağlim
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Çalınan motorumun Şasi No'su: JYARJO7100001-7336
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler
Kerem
çok geçmiş olsun inşallah sağsağlim bulunması dileğiyle
yok yaw bu motor çalanın birini yakalayıp keseceksin kolunu bacağinı tüm tvlerde yayınlayacaksın ki bidaha olmasın böyle seyler
geçmiş olsun kardeş inşşalah bulursun ben artık bu hırsızları Allah'a havale ettim
Lan Bu Beşinci Haber Ne Adi Ne şerefsiz Insanlar Var Sen Hayal Et Binbir Emekle Al Gelsin Iki Adi Alsin Gitsin Valla Küfür Etmekten Bihal Oldum Bu Kadar Olurmu Bizim Yolun üstünden Geçerse Bütün Hincimi Alacağima Eminim Ah Bi Denkgelseler O Iki Bin Ytl Ye De Kardeşim Iyi Bir Kasko Kilit Felan Alirsin Yeterki Bi Yardimimiz Dokunsun Para Neki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)