06 Y0V 83 SİYAH RENKLİ ASYA MOTOR SCOOTE ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN BANA HABER VERMESİ RİCA OLUNUR...
guvenbasaran@hotmail.com
0505 823 12 43
METRO-AKKÖPRÜ çıkışındaydı.
Arka lastik kilitli olmasına rağmen...
06 Y0V 83 SİYAH RENKLİ ASYA MOTOR SCOOTE ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN BANA HABER VERMESİ RİCA OLUNUR...
guvenbasaran@hotmail.com
0505 823 12 43
METRO-AKKÖPRÜ çıkışındaydı.
Arka lastik kilitli olmasına rağmen...
gecmiş olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Geçmiş olsun !
Arka lastik kendi üstüne mi kilitliydi ?
Yani direğe falan bağlamamışmıydınız?
çok geçmiş olsun umarım motoru bulursun.Allah bildiği gibi yapsın bu hırsızları
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Yok be mengu kardeş bi yere bağlamaya yer yooktu.
İşin tuhafı orası metro çıkışı ve gece saat 2 de kapanıp 4 te açılan bi yer
ayrıyettten full 24/7 çalışan taksi durağıda var ama adamlar tırrttt.
Haberimiz yok diolar şerefsizler.Allah belalırını toptan verecektir inşallah...
ya abi bu kilit varya bir seye yaramaz adamlar 2 dakikada hallediyorlar ne kiliti olursa olsun direkyon kilitini bir saga vurdur birde sola hızlı bak ne oluyor abi eger motoruna kafayı takmısa alır hırsızlar öyle adamlarda korku yokki yok ceza evine gircek yok dayak yicem.
geçmiş olsun inşallah motoruna kavuşursun
sırtını yasladığın duvara bile güvenme...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Walla doru diosunuz aslındada işte bizimkide boşa çırpınış naparsın evlat acısı gibi işte.İNŞ yarabbim INŞ yardım et bana yaww... :(
Arka LastİĞİn Kİlİtlİ Olmasi HİÇ BİŞeyİ DeĞİŞtİrmez
Demİr Makaslari Bu İŞler İÇİn Uygundur Ama Yİnede GeÇmİŞ Olsun
İnŞallah Bulunur
BUDA SITESINDEKI RESIM BUNUN MAVI-SIYAH OLAN RENGIYDI
Bu arada bu konuyu açarken ufak bi unutkanlık,üzüntüden herhalde...
ASYA MOTOR HJ-125T modeli.
Bulan yada görenler ödüllendirilecektir...
ya kardeşim çok geçmiş olsun bu nasıl iştir o kadar hareketli yerdenn kilitli bir motoru çalmakk nasıl bir iştir yahuu yuhh yaaaa
Arkadaşlar gören eden yok mudur yaff hiç?
plakayı ezbere aldım inan tüm gün gözüm motorlarda olduğu için denk geleyim diye dua et delirtiyor bu p.....nk ler beni bizim paramız bizim malımız bizim alınterimiz hayallerimiz bunlar yeter lan i..eler ordusu çalmaya harcayacağınız emeği bi işe harcasanız insanların hayalleriyle oynamamış olursunuz aldığınız ahlar elbet bi yerlerden çıkar sizin günahınızı ananız çekmesin bari o.ç.
çok özür dilerim çok sert oldu belki ama kustum artık ne heyecanlarla bekleyip gün sayıp parasını ödeyip aldığımız gözümüz gibi baktığımız motorlarımızın hakkı olmayanların altında olması beni çılgına çeviriyor
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
valla emreben kardeş ahh ahh duygularımı tercüman oldun diim sana bak üzerinden 1 ay 9 gün geçti hala ne polisten bi ses var pehhh böle teşkilatın taaa a....sını demekten alamıyorum kendimi yavvv
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)