***CALINDI*** 2008 R1 - Kirmizi/Beyaz
Reklamlar
-
Aksam itibariyle Anadolu yakasindan (Goztepe) arkadasimizin motoru calinmistir.
Evinin altinda ki garajin kilidini patlatmak suretiyle garaja girip motoru goturmusler.
2008 kirmizi-beyaz R1
goze batan ozellikleri farlarinda angel... elcikler wilson tenis raketi elcigi.
Goren, duyan veya bilgisi olan iletisime gecsin lutfen.
Isterseniz bana buradan mesaj atin yada isterseniz direk motorun sahibi olan arkadasa asagidaki numaradan ulasin
PLAKA NO: 34 UA 0796
MOTOR NO: N515E004092
ŞASİ NO: JYARN191000003607
ARACI BULAN YA DA GÖRENLERİN 0544 737 57 26 NUMARALI TELEFONA HABER VERMELERİ RİCA OLUNUR.
Arac Eren Uyanik isminde bir arkadasimiza ait
Reklamlar
-
-
büyük geçmiş olsun da okurken harbiden bir yuh çektim o.ç.ları artık garajdan kilit kırıp çalacak kadar yüzsüz ve cesur olmuşlar polisler de anca salla başı al maaşı
-
Allah Bin Türlü Belalarını Versin Çalanlarında
Çıkma parçaların Çalıntı olduğunu bildiği Halde Alanlarında
-
inanılmaz çalıntı haberleri geliyor.
çoğunlukla s.s. leri çalıyorlar.
motosiklet hırsızlarına bir işlem yapılmaması bunları daha da çok arttırdı..
-
Çok geçmiş olsun ayın 15 inde de bnm makinam çalındı Allah belalarını versin
-
tamda kapalı garaj olmadan bu motor alınır mı yazacaktım ki garajı patlatmış şerefsizler.Allah sabır versin ne diyelim.
-
Piyasada çıkmacı dediğimiz adamlardan alışveriş yaptığımız sürece, motorlarımız çalınır arkadaşlar
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
İnanın ne yazacağımı şaşırmış durumdayım, çok geçmiş olsun..
-
bu çalıntı haberi değil biz motosiklet sevdalısı bir ordu adam için REZALET !
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
herkese cok tesekkurler arkadaslar.
Garajin kapidaki kilit haricinde motorun ustunde de ayrica disk kilidi vardi kapali yerde durdugu halde..
Elimizde ufak bir ipucu var bakalim ondan bisey cikartabilecekmiyiz.
-
çok geçmiş olsun inş bulunur motorun
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Çok geçmiş olsun. Yine içim acıdı. Umuyorum o ipucu işinize yarar.
-
inşallah bulunur , artık kapalı garajada sensörlü kamera takacaz heralde,gerçi bu şerefsizleri hd çeksen,bizde bu sitem olduktan sonra,bi halt olmayacagını onlarda biliyo..
-
Geçmiş olsun.
Umarım bulunur.
-
Tesekkurler arkadaslar.
Polislerin bir kismi yukaridan zorlama olmadikca hic ugrasmiyor bile,
diger kismida zaten bu kisilerle bizzat baglantili o yuzden yukaridan baskida yapilsan islerine yaramayan 3-5 makineyi yalandan buldurtup dosyayi kaldiriyorlar.
Ancak saglam biri sizin icin ozellikle arayacak baski yapacak oyle bulunur makine polis tarafindan
-
Aynen katiliyorum benim motor 1 aydan fazla dir calindi kac defa aradim sordum ihparlari degerlediriyoruz dedekten baska bisey yapmiyolar ustelik video kayitlarim var ama mamafi sonuc yok
-
yamahanın en guzel renk-modelı :(
allah belalarını versın ya
-
Ne ala memleket , herkesin yaptığı yanına kar kalıyor, olan bizim göz bebeğimiz gibi baktığımız , herşeyden artırıp aldığımız mallarımıza oluyor
-
Geçmiş olsun Allah belalarını versin şrfsiz kansız köpekler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)