Motorum üsküdar da kilidi kesilerek çalınmıştır.Sol grenaj ve alternatör kapağı düşmeden dolayı çiziktir sağ grenajda da cbr stickerı yoktur.Görenlerin en yakın karakola başvurmalarını rica ediyorum.
tel:553 391 49 06
Motorum üsküdar da kilidi kesilerek çalınmıştır.Sol grenaj ve alternatör kapağı düşmeden dolayı çiziktir sağ grenajda da cbr stickerı yoktur.Görenlerin en yakın karakola başvurmalarını rica ediyorum.
tel:553 391 49 06
Geçmiş olsun. Üsküdar / Bağlarbaşında oturuyorum.
Denk gelirde, görürsem... İndireceğimden emin olabilirsiniz.
geçmiş olsun ben de görürsem indiririm.
Sağolun arkadaşlar makinalarınızın kilidini çiftleyin hatta üçleyin insan elden gidince keşke diyo
çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda bulunur.
palakamı bırakırla adam calıntı motorda napcan plaka bilgisini :D
Geçmiş olsun inş kısa sürede bulunur içim sıyrılıyor bu tür haberleri duydukça :(
Geçmiş olsun bayram bayram ne üzüntü.
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Cok gecmis olsun insallah bulunur,calan ve caldiran,calinmasinda emegi olan kim varsa hepsinin Allah belasini versin. Coluk cocugundan dahi çıksın inşallah
Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bulursun..
Motosikletler çatır çatır çalınıyo polis hiçbişey yapmıyo. Nasıl olabilir böyle bişey. Hepsini tek tek biliyolar kim olduklarını. Güzel avanta var işte tabii.
Adaletini sXXXXX dünya...
iyi dilekleriniz icin sağolun zaman gectikce umut azaliyo smdiye parcalamislardir bile sütü bozuklar
Maalesef son zamanlarda calinan race tipi motorlar parcalayip piyasaya satiyorlar.
Motoruma orjinal eksoz ve fren diskleri buldum , fiyati cok uygundu ama sirf bu yuzden almadim.
Cikma parca isi son bulmadigi surece bu is bitmez.
Diskler icin 5 kati para verip sifir alicam , yada motoru satarken fiyatini dusucem .
Herkesin bildiği ama işlerine gelmediği için yokmuş gibi davrandığı 2. el sitelerinde boy boy ilanları olan kişiler bunlar.
Adamlarda her motorun her türlü 2. el parçası var olmayana da arayıp soralım döneriz size diyen adamlar. Kimi arayıp kime sorduklarını düşünüyorsunuz ?
1000 tl lik parçayı 200 tlye alırken herkesin hoşuna gider gerisini düşünmek istemezler. Hatta banane usta benmi çalıyorum parasını verip alıyorum diyenler var.
Ve bunlar olduğu sürece bu hırsızlıklar bitmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)