34 TJ 4851 Yamaha Fazer600 Siyah okmeydani halil rifat paşadan çalındı
Reklamlar
-
[IMG]JPG[/IMG]YAMAHA FAZER 600 SİYAH 34 TJ 4851 OKMEYDANI HALİL RIFATPAŞADAN 17 EYLÜL GECESİ. EMEK HIRSIZLARI TARAFINDAN ÇALINDI.
FOTOĞRAFTA ARKA ÇANTASI VAR, ANCAK ÇALINDIĞI ESNADA ÜZERİNDE ÇANTA YOKTU. BİLEN, GÖREN OLURSA ÖDÜLLENDİRECEĞİM.
ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞAN TÜM MOTOR TUTKUNU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
[IMG]1238160_11238160_10151857702619443_2065758291_n015 1857702619443_2065758291_n[/IMG]
Reklamlar
-
Çok çok geçmiş olsun.
Okmeydanı , kasımpaşa , gazi osman paşa , gültepe , çeliktepe , seyrantepe , çağlayan , kurtuluş , feriköy , kuştepe , mecidiyeköy.
Bu civarlarda oturan arkadaşlar yada oralara yolu düşen arkadaşlar motorlarınıza dikkat edin. O bölgede şuanda hummalı bir şekilde hırsızlık çalışması yapılıyor.
Lütfen tedbirinizi baştan alın.
Yalnız öyle zincir disk kilidi vs bu adamlara para etmiyor.
Mümkünse paraya kıyıp kesilemeyen zincir ve güvenlik seviyesi 10 olan yandan pimli bir kilit edinip motorlarınızı şasi kısmından bağlayın.
Hatta zincirin yere değmemesine dikkat edin.
Gerekli malzemeleri karaköy perşembe pazarından 200 tl civarına buabilirsiniz.
En basitinden ön ve arka diske yandan pimli kilit takın. Disk kilidine vs güvenmeyi onların açılması birkaç saniye sürüyor. Kilidin güvenik seviyesi mümkünse 10 olsun. En sağlamıdır.
-
TEŞEKKÜR EDERİM. RESMİNİ KOYMAYA ÇALIŞIYORUM.
-
Geçmiş olsun tez vakit bulunmasını diliyorum.
-
-
Öncelikle geçmiş olsun , umarım kısa zaman içerisinde bulursunuz... Kısa zaman önce arkadaşın motosikletini almıştım birkaç günlüğüne bende kamıştı ve önceden gelen titizlik mi derler yada çevreye güvensizliğim den mi gelir bilemem disk kilit ve halat kilit ile mutlaka kısa mesafe işim bile olsa kilitlerim.
Sonradan haberini aldığım düğün merasimine gitmem gerekti , baktım her yer tenha dedim burada ne kilit dinlerler ne de halat... Düğün salonunun giriş kapısının önüne kilitledim. yarım saat sonra falan içim rahat etmedi dışarı çıktım benim motosiklet yerinde yok! Disk kilitte alarm vardı Allah'tan , çevreye bakıyorum ileride yolun kenarında caddenin ortasında terk edilmiş şekilde buldum.
O anki düşünceleri anlatmak zaten imkansız... Neyse , düğün salonunun önüne tekrar gelip araştırma yaptım. Giriş kapısında epey kişi var , özellikle park'ta oturan kişilere sordum herkes çekingen şekilde bir şey görmedik diyor. Koca motosikleti çalıyorlar kimse birşey görmedi mi diyorum biz nereden bilelim hırsız olduğunu dediler. Koskoca kliti , alarm sesini de mi duymuyorsun dedim yanımdan ayrıldılar. Organize işler mi çeviriyorlar ne halt yediler anlamadan , polise haber de vermeden olay yerinden ayrıldım. Bana ders oldu yaşadıklarım ve tam Paranoyak oldum...
-
bunlarda immo yok mu nasil calistiriliyor elektrik sistemi cokmu basit
---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 15:58 ----------
orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooosssssb . cocuklari
-
Son günlerde herkes böyle konular açmaya başladı.Çete mi acaba bunlar?
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bulunur.
-
dostum şişliden 1000rr ımı çaldılar forumda bir video var r6 yı çalmışlar çalmaya geldikleri motor bmw benmkinide bmw ile çaldılar video varmı var ise eğer bmw 650 gs ile hırsılığa geliyorlar nurtepede rastladım hırsızlara.iletişim mail
sevketozalp@windowslive.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:17 ----------
hatta hırsızlık yaptıkları motor plakasız BMW 650 GS Nurtepede görmemen elde değil ! Çok aktif şekilde nurtepe civarında dönüyorlar bwm ile bilginiz olsun benimde cbr 1000rr ımı çaldılar 2013 model
-
Tüm hırsızların Allah belasını versin..
Öteki dünyaya bırakmadan bu dünyada, canlarını yaktıkları kişilere, bu hırsızların akibetini görmeyi nasip eder inşallah... Amin!...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
sevketozalp adlı üyeden alıntı
dostum şişliden 1000rr ımı çaldılar forumda bir video var r6 yı çalmışlar çalmaya geldikleri motor bmw benmkinide bmw ile çaldılar video varmı var ise eğer bmw 650 gs ile hırsılığa geliyorlar nurtepede rastladım hırsızlara.iletişim mail
sevketozalp@windowslive.com
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:17 ----------
hatta hırsızlık yaptıkları motor plakasız BMW 650 GS Nurtepede görmemen elde değil ! Çok aktif şekilde nurtepe civarında dönüyorlar bwm ile bilginiz olsun benimde cbr 1000rr ımı çaldılar 2013 model
Bu bilgileri emniyet ile ve ilçe emniyetlerle email ile paylaşın işlem yapmak ZORUNDALAR kayıt aldına girdiği için email.
-
bunlara baska onlem almak lazim ne hikmetse calinan onca motordan hic iz yok bence herkez emniyete mail atsin artik biseyler yapmalari lazim yoksa katil olcak aramzdan birileri
-
Bu konularda önlem manasında yapılabilecek en güzel şey çıkma parça almamaktır.Ama bunu kim yapıcak.Cebinde parası olmayan insanlar yine bu hırsızların parçaladıkları motorlardan çıkan parçaları aldıkları sürece bu iş süreç böyle akar gider.Geçmiş olsun umarım bulunur;çok ama çok üzücü bir durum.
-
bunlar nasıl yaratıklar Allahım...millet o makinaları almak için ne alınterleri döküyor...inşallah es kaza Polis işini yapar da bulunur...
-
Çıkma fazer parçası aramaya başlayın, ancak öyle bulabilirsiniz.
Birdahaki sefere LÜTFEN her çalıntı başlığında söylüyorum. Ben sizi yönlendiiriyim indirim yapsınlar biyerde de şu motosiklet takip cihazlarını takarak hırsızlıkların önüne geçelim!
-
takip olayi bi ise yariycani sanmiyorum genelde koltuk kirip icine bakyolar GPS warmi diye. tutki sakladin bi yere adamlar goturup pat diye parcaliyolar zaten buldularmida bi akuye baglayi gezdip atiyolardir bizden ii biliyolar bu isi buralarida okuyar serefsizler...
-
_arda_ adlı üyeden alıntı
takip olayi bi ise yariycani sanmiyorum genelde koltuk kirip icine bakyolar GPS warmi diye. tutki sakladin bi yere adamlar goturup pat diye parcaliyolar zaten buldularmida bi akuye baglayi gezdip atiyolardir bizden ii biliyolar bu isi buralarida okuyar serefsizler...
3 tane motosikleti bu sayede gidip aldık. Öyle gözüken yerlere gps taktırılmıyor ve akü çıktıktan sonrada 48 saat boyunca sinyal gönderiyor. O yüzden hiç merak etme.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
çocukları, demekten başka elimden bir şey gelmez,inşallah bulunur motorun.Hırsızlara karşı bu kadar gevşek davranılırsa daha çok can yanacak.Kapalı garajımdaki motorun güveninden şüphe eder oldum..
-
-
01 Aralık 2013, 01:55
kefeeee adlı üyeden alıntı
3 tane motosikleti bu sayede gidip aldık. Öyle gözüken yerlere gps taktırılmıyor ve akü çıktıktan sonrada 48 saat boyunca sinyal gönderiyor. O yüzden hiç merak etme.
bunun bu kadar ise yarafigini bilmiyodum biraz aciklayabilirmisiniz nerden aldn nedir fiyati nasil kullanilir nasl geri aldnz motorlari?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)