2010 MODEL YESIL - KAWASAKI NINJA 250R - 10 EKIM 2013 TARIHINDE GALATA'DA CALINDI
Reklamlar
-
BUGUN (10 EKIM PERSEMBE GUNU) SAAT 6:00 SIRALARINDA KAWASAKI NINJA 250R - 2010 MODEL 17.000 KM'DEKI MOTOSIKLETIM ISYERIMIN ONUNDEN
SERDARI EKREM CADDESI DOGAN APARTMANI - GALATA BEYOGLU'NDAN CALINMISTIR.
PLAKAM 34 DH 8788
SASE NO:JKAEX230KKDA23380
MOTOR NO:EX250KEA23380
YESIL RENK - AKRAPOVIC EGZOZ - KARARTMALI ON CAM - ON CAMA HGS ETIKETI YAPISIK - JANTLARDA YESIL JANT SERIDI VAR
SAG GRENAJINDA DUSME KAYNAKLI CIZIKLER VAR - DEPONUN SOL TARAFINDA UFAK BIR GOCUK - AKRAPOVIC EGZOZDA UFAK BIR CIZIK VAR
RESIMDEKI MOTOSIKLETTIR.
TUM GECMIS OLSUN DILEKLERI ICIN TESEKKUR EDERIM.
Reklamlar
-
Gecmis olsun.. umarim en kisa zamanda bulunur motorunuz. Bunu yapanlar insan olamaz. Allah yardimciniz olsun. :(
-
En kısa zamanda bulunur umarım. Geçmiş olsun
-
çok çok geçmiş olsun hocam çalan şerefsizleri kazığa oturtmak lazım inşallah bulunur en kısa zamanda
-
geçmiş olsun türk polisi yakalar.
-
Geçmiş olsun. Umarım bulursunuz..
-
-
merhaba bügün sabah 8:30 civarında bu motorun aynısını gördüm, okmeydanından kasımpaşa çağlayan istikametine doğru gidiyordu, üstünde farklı bi eksoz olduğu sesinden belliydi, plaka yoktu, renk yeşildi, isterseniz o istikametteki kameralara bakın derim... ben aracımda olduğum için anlık gördüm diyebilirim. umarım yardımcı olabilmişim dir.
-
-
anladım üstad çok geçmiş olsun,
dediğin gibi polis işini yapsa birçok arkadaşın motoru bulunabilir, her yerde plakasız %90 çalıntı motosikletler kol geziyor hiç bi uygulama yapılmıyor.
-
Geçmiş olsun demek istemiyorum çünkü geçmediğini kendimden biliyorum. Aslında toplanıp o motoru satan firmaya gitmemiz gerek gidip biraz sıkıştırsak konuşur ama yasalar buna izin vermez. Nasıl bir adalet sistemimiz varsa hırsızı bizden daha çok koruyor.
-
Geçmiş olsun. Keşke motorunuzun çiziklerinin göründüğü bir fotoğraf olsaydı.
-
devlet adaletsizliği ile vatandaşı gayrimeşru ya itiyor..
-
Arkadaşlar motordelisi.com da bir takip sistemi gördüm çalınan motorlara karşı.Fakat son zamanlarda bir daha bir bilgim olmadı böyle birşeyler lazım motor takip sistemi,motorumuz her an nerede,ne durumda cep telefonumuz ve bilgisayarımızdan bakıp görmememiz lazım.
-
Ustad araç takip sistemleri var ama aylık ücret ödenmesi gerekiyor.haliyle başa gelmeden de herkese ücreti yüksek geliyor... Çalindıktan sonrada keske diyoruz o ayrı.ama motosikleti görüşte bişey yapılamaması çok kötü
-
Parçalar incelendiğinde açıkça sizin motorunuzun parçaları. Polis ilgilenmedi diye peşibi bırakmayın. Savcılığa başvurun. Çünkü, karşınızdaki büyük bir olasılıkla hırsızlık çetesi. Başka bir çok canın yanmasına engel olabilirsiniz. Ne yazık ki günümüzde en geçerli meslek oldu hırsızlık.
-
Geçmiş olsun.
Arkadaslar direkt savciliga suc duyurusunda bulumali boyle talihsizlikler karsisinda.
-
savcılık, polis, mahkeme hikaye...
ortada bir dinsiz sana lazım olan da bir imansız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler