Arkadaşlar 2008 Model Yamaha R6s Siyah Renk Motorum Dün gece istanbul şişli perpa ticaret merkezinden çalınmıştır.Motor 06 plakalıdır.Görenler duyanlar lütfen iletişime geçsin..
Motoru bulanlar ödüllendirlilecektir.
Özkan 0507 920 74 04
Arkadaşlar 2008 Model Yamaha R6s Siyah Renk Motorum Dün gece istanbul şişli perpa ticaret merkezinden çalınmıştır.Motor 06 plakalıdır.Görenler duyanlar lütfen iletişime geçsin..
Motoru bulanlar ödüllendirlilecektir.
Özkan 0507 920 74 04
Geçmiş olsun dostum. İşim gereği cevahir-ak merkez alışveriş merkezi arasında gezip gezip duruyorum.
Görürsem direk arabayla çarpacağım hususunda söz verebilirim.
Tekrardan geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulursunuz....
Çarptıkdan sonra hocam kafasının üzerinden geçmeye özen göster lütfen...
Merak etme dostum, "eşşek sudan gelince" benzetmesini eleman üzerinde gösteririz gerekirse. Belirtici farklılıklara dikkatlice baktım. Umarım bir yerlerde karşıma çıkarda buluruz. Bahsettiğim aralarda haftanın 6 günü direksiyon sallıyorum. Girmediğim sokak-cadde kalmıyor... Umarım görürüm bir yerlerde. Geçmiş olsun tekrar.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
geçmiş olsun işallah bulunur nasıl bi milletimiz varya :(
Iki sokaka otede geziniyodur uzaklascak hali yok ya ....
Gecmis olsun isallah belasini bulur serefzizler
Geçmiş olsun , İnşallah bulunur.
Cok geçmiş olsun dostum. Allah sabir versin. Umarim en yakin zamanda bulunur.. bende isim geregi g3nelde disaridayim osmanbey sisli caglayan merter taraginda gorursem. Mutlaka haber verecegim
insallah en kısa zamanda bulunur. gecmis olsun.
gecmiş olsun hocam umarım en kısa sürede bulunur
çok çok geçmiş olsun hocam inşallah bulursun en kısa zamanda
Allah allah bende feriköyde oturuyorum kardesim perpaya gelirim sık sık otoparktan mı caldılar ? oralarda kamera olan dükkanlar baya yogunlukta kameralara baktırdın mı hiç üzüldüm vallahi görürsem aklımda haber veririrm geçmiş olsun
geçmiş olsun motor dikkat çekici ayrıntılar belirgin , umarım görürüz görürsem bende araçla arkadan bir dokundururum.
alışveriş merkezinin video görüntüsü varmı
keşke mobeseden resmi olsa
Arkadaşlar video görüntülerini buldum. f650 gs gibi bir motor üstünde iki kişi motor kırmızı renk geliyorlar giriyorlar motorla içeri benim motorun direksiyon kilidini kırıp daha sonra üzerine biniyor.Diğer motorcu ayagını artcının ayaklığına dayıyor iterek götürüyor.Kasımpaşa tarafına indiriyorlar.güvenliklerde uyuyor.
biri hafif kilolu diğeri zayıf ikisindede siyah kask var belli olmuyor.videoları ekleyeceğim buraya belki tanıyan yada baska bilgi veren çıkabilir
İnşallah en kısa sürede bulunur . Çok geçmiş olsun .
geçmiş olsun hocam. Arkadaşlar son bi aydır daha çok yaşanıyor gibime geldi sanki bu çalıntı vakaları. Hele bütün sezona bakacak olursak, bu sene çalınma rekoru kırılmıştır belki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)