teşekkürler kardeşim..TiFOSO adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13198bekleriz
teşekkürler kardeşim..TiFOSO adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13198bekleriz
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
şerefsizler ellerine ne geçirseler içine etmeden rahatlamıyolar.inş bi daha böyle bi durumla karşılaşmazsın.Çok geçmiş olsun
***A H M E T***
abi ne mutlu sanaki motorunu bulmuşun... polise sen gine de güvenn geç ama güç olur olsun sonunda bulunmuş bir daha çalınmaz umarım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
MeTaL_MoRguE çok ama çok büyük geçmiş olsun hasarlı da olsa motorunun bulunmasıyla atlatmışsın bu badireyi ... Bulunamaması da vardı sonuçta. ama yine de onu çalanın ben
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Bulduk bulduk bu hafta içi ayağa kalkıyo_y_a_m_a_h_a_ adlı üyeden alıntı
ya sorma; tamam çaldın anladık ve beceremedin satamadin neden atiyosun nehire bire p.zevenk zaten öyle veya boyle yakalanicaksin suçun hafifleşin bari...mondial motor adlı üyeden alıntı
Sadece benim değil butun motorculardan ırak olsun bunlar...
teşekkür ederim !
walla benden solemesi kendinizden başka kimseye guvenmeyin ben bunu bilirim bunu solerim.bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
Evet deli mutluyum
bulduk kiezoommoto adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim kardeşim.Blacat adlı üyeden alıntı
usta çok geçmiş olsun motorun bulunmasına ve az hasarla kurtulmasına çok sevindim motorsiklet aşkı öyle birşeyki kimin motoru çalınırsa çalınsın içim cız ediyor...bide merak ettiğim birşey var acaba bu hırsızlardan birini bi gün denk getirsek nasıl olur...eskitiriz gibime geliyor insanların emek vererek gözü gibi baktıkları motosikletlerini harama el uzatıp çalmak şerefsizlik başka hiçbirşey değil.neyse geçmiş olsun tekrar
Darısı bizlerin başına inş inş inş
sanada geçmiş olsun kardeşim umarım bulursun . . !basaran86 adlı üyeden alıntı
Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Artvin'deki çalışmayla bulunmuş,buradaki arkadaşlarımızın motorları hepten gidiyor.Dikkatli olmamız gerekiyor.
Ben ortaköyde otururken bir arkadaşımın mobileti çalınmıştı tüm mahalle aramıştık hatta babasıda aramalara katılmıştı.Meğer babası mobileti sırtladığı gibi caminin avlusundan denize atmış yıllar sonra öğrendik.
Gecmıs olsun.Insallah bulursun motorunu
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
hady ya yuhh a.k.ilhandogru adlı üyeden alıntı
keşke her çalıntı motor duyurusu böyle sonuçlansa. hasarlı olsa da bulmuşun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
MeTaL_MoRguE adlı üyeden alıntı
hih hih hih
yahu gidip sataşma sakın kimse o motoru götürüp atmaz bizimki kıytırık mobiletti.50 m.iteklemeden çalışmazdı.
ewet ya zaten tek sevındigımız nokta buylmzzz adlı üyeden alıntı
kardeş gemiş olsun ben ankara yı tuttum motorsikletinin özelliklerini okudum ve umarım o motoru çalan adam bana yakalanmaz yakalanırsa halini düşünemiyorum neyse moralini bozma hep beraber bulacagız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)