2006 KIRMIZI HONDA 1000RR - Göztepe den çalındı
Reklamlar
-
Arkadaşımın motoru çalınmıştır. Facebook da paylaştığı yazısını buraya yapıştırıyorum.
34 VB 2030 PLAKALI MOTORUM (2006 KIRMIZI HONDA 1000RR) 2 EYLÜL SABAH 04:00 DE KADIKÖY GÖZTEPE KUYUBAŞI SOKAKTAN EVİMİN ÖNÜNDEN KİLİTLERİ KESİLEREK VE DİREKSİYON KİLİDİ KIRILARAK ÇALINMIŞTIR. SON HALİ : KUYRUK KISMININ ÜSTÜNDE ATATÜRK İMZASI BULUNUYOR, AYNA VE SİNYALLERİ YOK. GÖREN DUYAN LÜTFEN BANA ULAŞSIN.
0538 670 24 23 EREN.
Reklamlar
-
geçmiş olsun, umarım bulunur...
-
Abi bu istanbul da milletin işi gücü yok motor mu çalıyor ya. Hergün yeni bir çalıntı haberi... İnsan motor almaya korkar olur artık.
-
Geçmiş olsun arkadaşınıza... Umarım en kısa zamanda bulunur.
-
geçmiş olsun plakada yoktur veya kuyruk altında dır .görünmez heralde Araç takip filan yokmuydu alarm bu kadar güzel makina çok dikkat çeker bence en kısa zamanda şüpheli bütün motorcuları dolaşın polis den yardım istemişinizdir ama kendin bulamzsan kimseye güvenme.
-
Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzülüyorum bu tip haberlere ancak keşke motorun üzerinde ayna ve sinyal de olsaymış En kısa zamanda bulunmasını dilerim.
-
Motor sabaha karşı terkedilmiş şekilde bulundu arkadaşlar. Heralde biri almış ,büyük gelmiş binmeye korkmuş. Scooter ile başlamasını söyledik.
-
çok şükür bulunmuş,tekar geçmiş olsun allah böyle kötü insanları ıslah etsin bundan sonra daha dikkatli olun..
-
Çok geçmiş olsun çok şanslısınız.
-
Ne mutlu size
-
Sevindim.. Bundan sonra daha dikkatli olun.. Emniyet tedbirlerini arttırın.. Allah hırsızların belasını versin..
-
komik... ÇALINIYOR - BULUNUYOR... geçmiş olsun
-
sevindim adınıza. adrenalin için bile hırsızlık yapanlar var, anlayamıyorum insanları
-
Geçmiş olsun bende göztepede oturuyorum eyerki sağlam bı yeriniz yoksa kesinlikle paralı otoparka bırakın ben şahsen öle yapıyorum , ayrıca kuyubaşı taraflarında çok motosiklet çalmaları oluyor ne varsa artık , kanı bozuk insanlar çok oraçıkta çalarken görsen öldürürsün heralde...
-
sapa sağlam bulunmasına sevindim sağlam 3 4 kilit alın .... çocuklarına karşı önlem olarak
-
Gecmis olsun. Bulunduguna sevindim.
Hocam yanlis anlama da Ataturk imzasi tahrik etmis olabilir hirsizi. (Ataturkcuyum)
Bende motoru sokaga park ettim bir aksam. Su plakalara mavi tr yerine yapistirilan, kirmizi beyaz ay yildiz bantlarindan vardi top casede. adamin biri onu sivri bir seyle oymus. Topcase bile cizilmis nasil bir hinc ise! İnadina yenisini alip yapistirdim.
-
Mechanix adlı üyeden alıntı
Motor sabaha karşı terkedilmiş şekilde bulundu arkadaşlar. Heralde biri almış ,büyük gelmiş binmeye korkmuş. Scooter ile başlamasını söyledik.
gecmıs olsun mustafa.
daha cok onlem almak lazım cıdden.bostancıda gs ı parmaklıklara zıncırle baglayan sahıbı sabah zıncırı kesemeyen hırsızın parmaklıkları kesıp beraber goturdugunu gorunce ben de 4-5km uzak garajıma koyuyorum rr ı...
-
Mechanix adlı üyeden alıntı
Arkadaşımın motoru çalınmıştır. Facebook da paylaştığı yazısını buraya yapıştırıyorum.
34 VB 2030 PLAKALI MOTORUM (2006 KIRMIZI HONDA 1000RR) 2 EYLÜL SABAH 04:00 DE KADIKÖY GÖZTEPE KUYUBAŞI SOKAKTAN EVİMİN ÖNÜNDEN KİLİTLERİ KESİLEREK VE DİREKSİYON KİLİDİ KIRILARAK ÇALINMIŞTIR. SON HALİ : KUYRUK KISMININ ÜSTÜNDE ATATÜRK İMZASI BULUNUYOR, AYNA VE SİNYALLERİ YOK. GÖREN DUYAN LÜTFEN BANA ULAŞSIN.
0538 670 24 23 EREN.
http://i386.photobucket.com/albums/o...40435027_n.jpg
Kırılan kilit nedir acaba ? disk kilidi mi halat şeklinde olanlar mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)