Motosiklet Çalınmalarına Karşı O2 Takip Sistemi
Reklamlar
-
23 Ağustos 2013, 17:45
Motorsiklet Takip Sistemi
Son dönemlerde yaşanan motorsiklet hırsızlığı olayları gittikçe artmaktadır.Motor sahipleri bu durumdan kurtulabilmek için bir yol denese de hırsızlar eğer kafaya koymuşsa motorları çalmak için farklı yöntemler geliştirmektedir.Fiziksel koruma sağlayan alarm kilit vs çözümler hırsızları uğraşmakta ancak çalmalarına engel olamamaktadır.
Size sunduğumuz bu motorsiklet takip sistemimiz sayesinde tüm bu koruma önlemlerine karşın aracınız çalınırsa ve hatta akünüz çıkarılsa bile aracınızın konumunu max 1,5 cm sapma ile görebilirsiniz.üstelik bu sistemi ister cep telefonunuzdan isterseniz bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz.
Artık gözünüz arkada kalmıyacak !
Başlıca Özellikleri ;
Hız takibi
Bölge ve Nokta tanımlamaları
Geniş raporlama seçenekleri
Motor blokaj özelliği
Farklı harita seçenekleri
Kolay montaj
Geniş servis ağı
Sınırsız ürün garantisi
2 yıl ücretsiz server kullanımı
Site Yönetiminin Bilgisi Dahilinde Yazılmıştır.
www.aractakip.com www.aractakip.pro
Reklamlar
-
Güzel bi sisteme benziyor fakat ben fiyat göremedim??
-
hiçbir şekilde fiyat bilgisi ve motosikletlere göre sistem açıklaması yok.
bu sistem genelde şirkete dayalı, tek şahış için değil..
motosikletler için olanı varmıdır ? nasıl olur ? cihaz fiyat ne kadardır. montajı nasıl olur.. cihaz büyüklüğü nedir.
-
1.5 cm iddaalı olmuş biraz ama çok işe yaraya bir alet fiyat bilgisini de alırsak süper olur.
-
alın ucuz bir android işletim sistemli telefon motorun içine gömün şarjıda aküye bağlayın heryerden takib edersiniz
-
bide fiyat yazsanız ne güzel olacak. 1000 kişi birden telefonmu edelim yani
-
beğendim fakat ücret??????
-
Fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Akü çıkınca enerjisini nerden alıyor? Ve bu (aküsüz) enerji ne kadar süre dayanıyor ?
-
Sanırım şahıs firması sabit no yok şirket adı yok yada ben göremedim ne kadar güvenilirler tartışılır.. Geçtiğimiz haftalarda da buna benzer bir konu açılmıştı orada Concox GT03B gps takip cihazından bahsetmiştim fiyatı 200tl. İsteyenler araştırabilir. Forumda kullananda var konusunu görmüştüm bulursam linki eklerim.
-
Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler