motoru komple siyaha boyamış hırsız benzinlikten depoyu fulleyip ödemeden kaçınca adam polise haber vermiş kovalayıp önünü keserek yakalamışlar, yakalarken 1-2 vida yeri kırılmış ama motor sağlam geçti elimize çok şükür ilgilenen herkese teşekkürler
motoru komple siyaha boyamış hırsız benzinlikten depoyu fulleyip ödemeden kaçınca adam polise haber vermiş kovalayıp önünü keserek yakalamışlar, yakalarken 1-2 vida yeri kırılmış ama motor sağlam geçti elimize çok şükür ilgilenen herkese teşekkürler
Geçmiş olsun. Bu güzel habere sizin kadar sevindim. Umarım sizin gibi mağdur diğer arkadaşlarımız da en kısa zamanda sevindirici haberler alırlar.
geçmiş olsun abicim... çok sevindim bulunduguna...
darısı diğer magdur arkadaşlarımızın başına...
çok saolun abiler darısı diğer mağdur ınsanların başına inşallah diğerleride bulunur... yakın zamanda motorn fotosunu atarm bi görmüş olursunuz
vay be demek bulundu...güzel haber...boya işini nasıl halledeceksiniz...
Geçmiş olsun, boya işi can sıkıcı olsa gerek, eski haline nasıl getirelecek acaba?
abi motoru calınan arkadasım oto boyacı zaten benim senden bi ricam olcaktı pm atıyorm..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
mete_han abi mesaj göndermem yasaklanmış sanırım :S bu konudan motorun plaka ve ilanının silinmesini istiyorm kendım düzenliyemiyorum konuyu :S
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aleyküm selam,
hocam geçmiş olsun bulunması çok iyi olmuş şahsı bir yerde yakalamak lazım gerçi hırsızlık suçundan içeri girmiş olabilir.
Cok sevindim gozunuz aydin, bilgileri guncelleyebilir misiniz Polis buldugunda motorun durumu neydi, nasil bulundu, calan adama ne oldu...
Çok geçmiş olsun. Yine ucuz atlatmışsınız.
Çok geçmiş olsun... çok sevindim motorunuzun bulunmasına.. hırsızın peşini bırakmayın..iyi bir ders vermeli bir daha kimsenin canını yakamaya cesaret edemesin...
geçmiş olsun...çalan adam muhtemelen tekrar sokaklara döner...başka canlar yakmaz inşallah...
Çok geçmiş olsun, bulunmasına çok sevindim.
Böyle bir vakanın hırsızlık sayılmaması da çok ilginç doğrusu, devlet yaptırım uygulamayınca da millet elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)