Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cbr 125 2008 model kağıthanede çalındı

REKLAM ALANI
    Ateskilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar 34 UR 1030 Plakalı honda cbr eski kasa 2008 model siyah koyu gri renkli motorsikletim 3 gün evvel kağıthanede çalınmıştır. En son güzeltepe veya bilgi üniversitesinin yanından alibeyköy mısıra doğru gittiğini görenler var. Ayrıca motorun çalınmasıyla alakalı kırmızı beyaz grenajlı biride mavi grenajlı iki 600 lük makine görülmüş olay yerinde. Bu eşkallere uyan bir şey gözünüze takılırsa 0539 583 75 94 numarasını aramanızı rica ederim.
    Muhtemelen motor parçalara bölündü ancak ne olur ne olmaz belki yapan godoşları buluruz plaka söküldüğünden plakadan bişey çıkmayacağı için :

Motorun deposunun sağ üst kısmında iki tane derin nokta eziği bulunmakta olup motorun gidon elcikleride monster yazılı elciklerdik.
    Buraya kadar uyan bir eşkal görürseniz lastikleride michelin marka dır onlarıda tanıdıysanız haber vermenizi rica ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Renault Premium 440dxi Truck
    geçmiş olsun

deniz ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    kardeşim buyuk motorlardan mavi olan v strom dl 650 benzerimiydi kamera kaydı veya eşgal varmı önemli bu benim fazer de aynı tanımda motor götürdü..

hasanaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 170
    geçmiş olsun :( üzüldüm arkadaşım

Ateskilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor bulundu. Arkadaşlar adam 4 gün takılıp kağıthaneye geri bırakmış motoru. Tabi kontak girişleri haşat durumkda sonra yeni plaka çıkardık falan ama onun dışında bi sorun yok.

kardeşim geçmiş olsun motor geldi ya artık olsun o kadarı bu sefer parkettiğin yere ve kilidine önem ver hayırlı günler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)