34GC8819 R1200 GS ADV ÖZEL SiYAH SERİ 2011 model
Reklamlar
-
16.05.2013 (BUGÜN) SAAT 00:50 'DE BAKIRKÖYDEN OSMANİYEDEN SİTE İÇİNDEN ÇALINMIŞTIR...
MODEL : BMW R1200 GS ADVENTURE 2011 TRIPLE BLACK.
Şase No :BM1B9112140191286 KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİK POLİSTEN SONRA GENÇ 2 KİŞİLER YÜRÜYEREK GELİYORLAR YERE BAKARAKDA OLSA YUZLERİ BİRAZ BELLİ OLUYOR BİRİSİ MOTORUN ÜSTÜNE CIKIYOR BİRİSİ ALTA GEÇİYOR KILIDI KIRIP ELLERİYLE İTE İTE CIKARTIYORLAR...
Reklamlar
-
çok geşmiş olsun tez zamanda motosikletine kavuşursun işallah...
-
umarım en kısa zamanda bulunur
-
-
evet direksiyonu kilitlemiştim site olduğu için köşe bir yere bıraktım misafirliğe geldim ve pişman oldum...
-
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.
Ama çok ilginç senin daimi adresin değilse bu adamlar nasıl bukadar rahat olabılıyor.
Şurda bi motor var hadi çalalım köşeyi dönelim diyebiliyorlar.
Ayrıca merak ettim bu motorda extra herhangibi güvenlik sistemi yokmu ?
Bazı motosikletler gibi düz kontak yada vurdurarak çalıştırabilecekleri bir motormudur ?
-
bende osmaniyedeyim, cok gecmis olsun
-
geçmiş olsun, umarım motorun bulunur...
-
çok azdı bu şerefsizler hemen her gün artık motorum çalındı başlıkları olmaya başladı dün de bi arkadaşın turuncu motosiklet başlığı vardı caydırıcı bir ceza olmadıkça daha çoğumuzun canı yanacak gibi bu o.ç lardan
-
geçmiş olsun, inşallah bulunur. benim motorumda ben misafirliğe gittiğimde çalışmıştı arkadaşımın evinin bahçisinden :(
-
Bu çalınmalar gün geçtükçe korkulu rüyamız olmaya başladı.Bu işi nasıl çözeceğiz? :( Umarım kısa zamanda bulunur.
-
çok geçmiş olsun bu adamları ne yaparsın ölürmüsün öldürürmüsün eli kol bağlı...mahkemeye sevk edilince bazen tutuklama bile olmuyor...
-
Acilen bulmanız dileğiyle..
Geçmiş olsun..
-
Keşke takip cihazı taktırsaydın. Daha yeni takip cihazı taktıran arkadaşımızın motoru çalındı. Çalındıktan saatler sonra farketti ve 15 dakika içerisinde motorunu bulup geri aldı. Çokta bi ücreti yok...
Umarım bulunur, çok geçmiş olsun.
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Keşke takip cihazı taktırsaydın. Daha yeni takip cihazı taktıran arkadaşımızın motoru çalındı. Çalındıktan saatler sonra farketti ve 15 dakika içerisinde motorunu bulup geri aldı. Çokta bi ücreti yok...
Umarım bulunur, çok geçmiş olsun.
Takip cihazının maliyeti ve satın alınan yer konusunda bilgi verirseniz,çok yararlı olur.
-
maariz adlı üyeden alıntı
Takip cihazının maliyeti ve satın alınan yer konusunda bilgi verirseniz,çok yararlı olur.
ebay da falan var 100 dolar civarında. içinde gps var, dahili bataryası var, bi de sim kart takıyorsun. adamlar aküyü sökseler bile kendi bataryası ile çalışıyor. sim karta da herhangi bir mesaj falan atılınca önceden ayarladığın dakika/saniye aralıkları ile sana gps koordinatlarını sms atıyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
02 Haziran 2013, 22:02
-
04 Haziran 2013, 00:39
ozgurakman adlı üyeden alıntı
ebay da falan var 100 dolar civarında. içinde gps var, dahili bataryası var, bi de sim kart takıyorsun. adamlar aküyü sökseler bile kendi bataryası ile çalışıyor. sim karta da herhangi bir mesaj falan atılınca önceden ayarladığın dakika/saniye aralıkları ile sana gps koordinatlarını sms atıyor.
Yalan yanlış bilgi vermeyin isterseniz? Kayıt ettirmeden kullanamazsınız. Ayrıca kayıdı geçtim gümrükten geçirebilecek misiniz bakalım ?
Geçmiş olsun bu arada. İnşallah tez zamanda bulunur motosikletiniz.
-
04 Haziran 2013, 01:20
geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm Allah Belalarını versin
-
11 Haziran 2013, 02:49
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur.
Ama çok ilginç senin daimi adresin değilse bu adamlar nasıl bukadar rahat olabılıyor.
Şurda bi motor var hadi çalalım köşeyi dönelim diyebiliyorlar.
Ayrıca merak ettim bu motorda extra herhangibi güvenlik sistemi yokmu ?
Bazı motosikletler gibi düz kontak yada vurdurarak çalıştırabilecekleri bir motormudur ?
Vallahi merak ediyorum.. bu korkumdan 3,4 bin liralık bile motosiklet alamadım.. şerefsiz adi insanlar :@ ayrıca gerçekten güvenlik önlemi olarak başka şeyler yok mu merak ettim? üst segment, teknolojik donanımlı bir araç, marka.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)