SAHİPSİZ GSX R SİYAH RENK MOTOSİKLET
Reklamlar
-
Selam Dostlar,
Oturduğumuz sitede,siyah renkli bir GSX R motosiklet sahipsiz bir şekilde 2 aya yakın bir süredir,kapalı garajda brandasız olarak yatmaktadır.Gerek site güvenliği gerekse sitede oturan Polis arkadaşlar Plakasının yarısı kesik olduğu için birşey yapamıyorlar.Emin olduğumuz tek şey ,sitede oturan hiçkimseye ait olmadığıdır.Şasi numarasını Polis arkadaşlara verdik fakat bişey çıkacağını sanmam.Eğer yakınlarınızın veya sizlerin bu tip bir çalınan motoru varsa bana özelden mesaj atsınlar ve Plakası ile şasi numarasını,ayrıca motorlarının dış görünüm özelliklerini (etiketler,üye olunan klüp etiketleri gibi) belirtsinler.Eğer bu motorun sahibine buradan ulaşırsak,belki bir arkadaşımızı motoruna kavuştururuz.
Reklamlar
-
Bende diyorum nerede benim GSX-R... Plakası kesikti dimi birde siyah, hah benim işte
Şaka bir yana duyarlılığınız için teşekkürler... Umarım konu amacına ulaşır... Güncel...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
ellemeyin belki yaşlı amcanındır:D park ettiği yeri unutmuştur
-
-
metci adlı üyeden alıntı
Bende diyorum nerede benim GSX-R... Plakası kesikti dimi birde siyah, hah benim işte
Şaka bir yana duyarlılığınız için teşekkürler... Umarım konu amacına ulaşır... Güncel...
) Bende bundan korktuğum için kaç gündür yazsam mı yazmasammı diye düşündüm
Amacımız motoru sahibine ulaştırmak umutla bekliyoruz.
-
Hangi siteymiş bu...
-
helal olsun, adres belirtmedinizde çok iyi olmuş.
-
Pek unutulcak motorda değil hani,hayırdır inşallah
-
umarım sahibi tez zamanda bulunur sevenler kavuşur
-
-
sahibi nasıl bulunamaz yahu. çalınmış olsa sahibi mutlaka polise bildirmiştir. çalınmadı desek, şasi, motor numarası var. ???
-
duyarlılığınızdan dolayı teşekkürler, birkaç etkin forum sitesine daha konu açılabilirse daha çok kişiye ulaşılabilir, umarım kısa sürede sahibine ulaşır motosiklet.
-
Canı gönülden tebrik ediyorum sizi, öncelikle şöyle dedektif rolüne bürüncek olursak ; sitede oturan birinin olma ihtimalini ele alalım önce,şehir dışında olabilir,askere gitmiş olabilir,Allah korusun vefat etmiş olabilir,motoru yeni almıştır hasarlı olarak plaka vs. işlemlerini yapmamış olabilir, Eğer motor çalıntı olsa bile çalan ...... çocuğu kesin döner alırdı diye düşünüyorum . En kısa zamanda sahibinin bulunmasını diliyorum
-
Polis çağırın, "sahibine ulaşabilir misiniz" diye sorun. Şasi numarasını sistemden bakarsa sahibinin adını görür, çalıntı kaydı olup olmadığını bulur.
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Polis çağırın, "sahibine ulaşabilir misiniz" diye sorun. Şasi numarasını sistemden bakarsa sahibinin adını görür, çalıntı kaydı olup olmadığını bulur.
haklısın dostum polis çözer bu işi.bu bizim aklımıza daha önceden nasıl gelmedi yahu
-
Sahibinin başına bir iş gelmiş olabilir. Birileri çalıp daha sonra almak üzere bırakmış fakat alamamış olabilir.
Plakasının yarısının olmaması sahibinin o şekilde kullanamayacağından bir katakulli olma olasılığı yüksek.
Tebrikler duyarlı hareketinizden dolayı.
-
Valla bu motor öyle,askere gitme,verat etme falan filan gibi terk edilen bir motor değil.Bir gece yarısı peydah oldu ve 2 aydan fazladır yerinden oynamadı,site güvenliği araştırdı motor kesinlikle siteden birinin değil.Bu motorların şasi numaraları neresindedir bilen varsa bana bilgi versin,numarayı da yazayım buraya en azından.Polis geldiğinde almış şasi nosunu ama ben bulamadım.
-
vay anasını yaw öyle motoru nasıl unuturlar
-
Arkadaşlar,motorun sahibi bulundu.2,5 aydan sonra motorunun olduğunu hatırladı ve üzerine telefonunu adını yazdığı bir kağıt bırakmış.En azından birinin olduğunu öğrendik
-
Hocam hikayesini öğrenirseniz ve yazarsanız çok mutlu olurum nasıl bir aymazlıktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)