.............................................
.............................................
kardeş umutsuzluğa kapılma ve zaten motorun bulunursada sen yargıya bırak onlar cezasını veriri metin ol...
ilini ilçeni sokağını yazarsan belki bize uzaktır..daha kolay olur..
umarım en kısa zamanda bulunur !!! ne diyelim Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun ben konyadanım. bu motorun aynısını gördüm ama dikkat etmedim. benzerleri çok tabi. motorun aklımda arkadaşım gördüğüm yerde ben indiririm motorundan adi adamları. çok geçmiş olsun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayabusa_01 adlı üyeden alıntı
valla üstad, yargıda ceza falan vermiyor, bizim oralarda hergece en az bi kaç motor çalınır ki bizde çaldırdık, çoğu da zaten bulunmaz, bulunanlarda üç beş gün yatar çıkar, onlar için bir problem yok yani...
üstad geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
kardeş sanada geçmiş olsun bende aynı senin gibi motorsikletimi çaldırdım
hemde üç gün önce senin motorunda aklımda inşaallah bi yerde görürüm
çok geçmiş olsun.nedir bu ya bu aralar acayip arttı motor hırsızlığı
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
....................................
ilginç.. hocam sende konyadaysan ve üç gün öncede seninki çalındıysa bunlar bir grup o zaman.. yani bu işi seri olarak yapan bir grup.. merak etmeyin pek yakında yakalanırlar.. (inşallah..)zaferabdullah adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşım hep geziyorum denkgelmedi aklımda motorun özellikleri de aklımda. inşallah bulacağız motorunu
.........................................
kardeş geçmiş olsun bende konyadayım inşallah en kısa zamanda buluruz motorunu ben trafik çekici parkınada bakıyım olmazsa belki orda da olabilir...
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
geçmiş olsun inşallah motoruna kavuşursun...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
İnş. bulunur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
.....................................
hayırlı olsun arkadaşım. çok sevindim.
................................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)