80 ET 690 Plakalı kırmızı renkli Asya marka motorsikletim İskenderunda çalınmıştır
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Ben Sabri aslen Osmaniye Merkez'denim İskenderunda öğrenciyim 2007 model kırmızı asya marka motorum çalınmıştır.Özellikle İskenderun, Antakya,Osmaniye, Kilis , Gaziantep , Kahramanmaraş, Mersin , Şanlıurfa taraflarındaki arkadaşlardan ricam eğer görürlerse ya da denk gelirse burdan ya da 0543 560 13 03 nolu telefondan belimle irtibata geçerlerse sevinirim. İskenderunda gelişim kavşagında oturuyorum apartmanın girişini gören mobese var ama 6 aydır çalışmıyormuş.Ben mobeseden bişey çıkar diye umut ediyordum olmadı.
Not: Motorumda en belirgin özellik kaza yaptıktan sonra egzoz delinmişti egzosunda kaynak var sağ arka basamağın orada bide sağ basamaktaki plastik kısım yine kaza dolayısıyla bir parçası kopmuş vaziyette koltuk orjinali değil deri kaplama.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun arkadasım bende osmaniyede okuyorum adanalıyım, inşallah gözümüze bir yerde çarpar numaranı kaydettim . Ama motosikletin resimlerini koy daha iyi olur tespit açısından. İnşallah bulabilirsin motorunu.
-
Teşekkürler kardeşim motosikletin fotosu yok şuan okul için iskenderundayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
İskendeeruna ev tutmaya geldiğimizdeki foto bu Ayrıntı olarak koltuktaki kemerde parlak raptiyeler çakılı
-
bu tarz motorları çalanlar motora heves edip alamayan cahil gençler mutlaka semtinde raslarsın kardeşim motoruna aramaya devam et geçmiş olsun.
-
Bu tarz motorların ve küçük cc motorların elektrik tesisatı inanılmaz basit yapıda oluyo öyleki motoru düz kontak yapmak, kontak anahtarının iş göreceği motoru stop edeceği devreyi kurmaktan daha kolay. Kontak anahtarının bi hükmü yok, motoru bi yere bağlamazsan anahtarı üzerinde bırakmış varsay.
-
Teşekkürler. Kendi olanaklarımla arıyorum ama bişey çıkacağından umutsuzum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Mengu Kardeşim motor çalındıktan sonra ögrendim böyle basit bir düzenek kullandıgımın cok dogru diyorsun anahtar bırakmıs gibi olmuşumda haberim yokmuş..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
-
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
-
MR.bikoko adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
Saolasın kardeşim.
-
geçmiş olsun umarım bulursun ümidini yitirme.
-
teşekkürler bekliyorum bakalım hayırlısı diyelim kısmetse gelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)