Honda CBR 600F 2006 Model. Çalınan yer Kadıköy Kuyubaşı. Çalınma günü: 16.04.2013 21:00-23:00 saatleri arası. Plaka: 34 EN 1481
Görenlerin 0536 925 03 05 araması rica olunur.
Motorun fotoğrafı
Motorun videosu
Honda CBR 600F 2006 Model. Çalınan yer Kadıköy Kuyubaşı. Çalınma günü: 16.04.2013 21:00-23:00 saatleri arası. Plaka: 34 EN 1481
Görenlerin 0536 925 03 05 araması rica olunur.
Motorun fotoğrafı
Motorun videosu
geçmiş olsun umarım en kısa zaman da bulunur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
cok gecmış olsun,
inş en kısa surede sorunsuz bulunur...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Bu da kesin beyaz ceketlilerin işidir.
geçmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun :(
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Geçmiş olsun. Ben de oralarda oturuyorum. Kesinlikle bakacağım.
1,5 ayda 350 motor hepside race . Polis uyuyor . Yazik .
Gecmis olsun.
Toplanip protesto etmek icin kendi motorumuzunda calinmasinimi bekliyoruz. 3-5 gtu boklunun hakkindan gelemiyormu adalet sistemi. ........ Memleketi demek icin okadar sebep varki dilimde tuy bitti.
Saldılar itleri yine arttı hırsızlıklar.
Ağır metal insanı...
Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bulunur.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
bu çalışan motorları parçalayıp parçalarını tek tek satıyorlar onlarıda biz alıyoruz farkında olmadan..
Ya hocam yapmayın yaa!!! Büyük geçmiş olsun!! Ulan devlet babanın sırtımızdan ekmek yediği yetmezmiş gibi birde bu tenyalar çıktı başımıza!!! Yahu arkadaş artık birşey yapmak gerekmiyor mu? Polis sağa sola biber gazı atmaktan başka ne iş yapar abi bu ülkede? Ulan adı üzerinde kolluk kuvveti!! İmza toplayalım gidip istanbul emniyet müdürlüğünün önünde sessiz protestomuzu edelim beyler!! Bu başka türlü olmayacak!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bu hırsızlıklar medyada görüntülense , o zaman sevgili polislerimiz işlerini daha iyi yapıp en kısa zamanda hırsızları yakalarlar. Çünkü gösterişi seven bir milletiz.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tek parça halince bulunur...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
geçmiş olsun. arkadaşlar polis görevini yapmıyor falan demiş polis yakalasa da kanunlar bu konuda yetersiz salıyorlar geri. adamlar savcıya çıkıyor diyor açız ondan çaldık. adam yakalansa bile girince içeri kuruyor çetesini, işini çıkınca da aynen durmak yok yola devam. bu slogan çalma konusunda sanırım kafanızda ampul yanmasına sebep olmuştur :D
bende kadıköy'de oturuyorum. görürsem bilgilendiririm. polislerin uyuduğu konusuna bende katılıyorum. en iyisi bir kaç sopa artı+maskelerle girişmek
hırsızlığın yoğun olduğu bölgelere yem motor koyup bırkac kez kemıkler kırılacak, bir sezon rahatlar herkes..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)