Bu nedir bu kadar motorsiklet leri neler yapıyorlar nasıl yakalanmıyorlar anlam veremiyorum benimde ayın altısında yamaha yzf r6 ım çalındı artık bu işe birileri dur desin inşallah en kısa sürede yakalanırlar.
Bu nedir bu kadar motorsiklet leri neler yapıyorlar nasıl yakalanmıyorlar anlam veremiyorum benimde ayın altısında yamaha yzf r6 ım çalındı artık bu işe birileri dur desin inşallah en kısa sürede yakalanırlar.
Kardeş geçmiş olsun. İnşallah bulunur.İstanbulda olsam bulucam R6 sı Fazeri olan arkadaşları Gece uygun biyere motorları bırakıp 4-5 arkadaş toplayıp soteye yatacam hele biri motora dokunsun fırlayıp bezbol sopalarıyla dalıcam BU NE YAAAAAAAAA....
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
geçmiş olsun kardeşim benimde fazer 600 um gitti 15 gunoldu şimdi bankadan geliyorum kredi borcunu yapılandırmaktan borcunu ödüyecem yani :-(
Suziki GSR 600 2006 motorum çalındı 2.5 HAFTA ÖNCE SATIN ALDIĞIM MOTOSİKLETİM 27 MART GECESi SİTENİN OTOPARKINDAN ÇALINDI.
ARACI GÖRENLERİN YADA BULANLARIN İNSANİYET NAMINA BANA ULAŞMALARINI RİCA EDERİM. MOTORU BULUP TESLİM EDEN ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR.
2006 MODEL LACİVERT GRİ RENK
34 ED 6339
ŞASİ NO:JS1B9111100112802
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-motorum-calindi-goren-duyan-bulana-odul-verilecektir-117963747/detay?showViewPreferences=false
Allah cümlemize sabır versin. Bu iş yapanların yanına kar kalırsa ve yakalamazlarsa cebimden çıkan onca vergiyi asla helal etmiyeceğim.
eski motorumdu geçmiş olsun inşallah bulunur gözün gibi bak çalsınlar oçlar ama kimsenin yanına kalmaz.
kardesim büyük gecmis olsun alanın bir tarafından cıkar o merak etme mevlam sana baska yerden verir hiç üzülme sen görürsem yazarım buraya
Çok Geçmiş Olsun R6 Gitmiş İçin Ne Yanıyordur Şimdi Burdada Çalıyorlar Çaldıktan Sonra 2 Gün Sonra Sana Ulaşıyorlar Motorun Yarı Fiyatını İstiyorlar Eğer Getirmessen Motoru Parça Olarak Satıyorlarmış
Yer:Kuşadası Polis Hala Yakalayamadı Benim Motoruda Götürüyorlardı Eski Motoru Direksiyonu Zorlamışlar İçinde Bilyeler Yerinden Oynamış Allaha Şükür Götüremediler Umarın Motorunu Bulursun
dikkat ediyormusunuz? çalınan motosikletlerin çoğu yeni alınmış. bence satın aldığınız kişileride göz önünde bulundurun.noter satışında adresiniz detaylı olarak yazıyor,yani yedek anahtar çıkartıp adresten teslim alabilirler motosikletinizi.bu çok önemli bir nokta. çok geçmiş olsun.hayatın sonu değil kafanıza çok takmayın,hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. inşallah bulursunuz.
Karadeniz - Giresun.
teşekkür ederim. evet şebeke olarak çalışıyorlar ve parçanın nerden geldiğini bilmeden çıkma parça alanlar da en az onlar kadar suçlular. güçlü ve arkası olan kişiler bu hırsızlar.mesela ben şimdi çıkıp desem ki ''falanca yerde cillop gibi çıkma R6 grenajları var'' beni vururlar mesela..
Karadeniz - Giresun.
Benim motoru kilidi kırıp iterek götürmüşler. Noter satışında 2 nüshayıda ben almıştım o konuda profesyonel şerefsizlerin yaptığına eminim ama maalesef bulamadık motoru.
Görüntülerde touring bir motor ile götürüyorlar. Motosiklet montu giyen şerefsiz biraz kilolu. Motorda plaka yok gri Honda olduğunu düşünüyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=iSJggqvBY0U
Noter satışından yedek anahtarı mal sahibinin izni olmadan nasıl çıkartıyorlar ?
Anlayamadım biraz açar mısınız?
geçmiş olsun işallah tez zamanda bulunur
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
senin hayalini,yıllar süren çalınmış motorun taksitini her ödediğinde içten içe yandığını veya giysinden yemeğinden sigarandan artırarak biriktirdiğin parayla aldığın motoru çalıp 2 gecede yiyen şerefsizler Allah belanızı versin.Hesap günü bu adam ve aynı duruma düşmüş adamlara nasıl hesap verecekler bunları hiç mi düşünmüyorlar aklım almıyor...
Bak şimdi senin araban var mesela,gittin bi oto anahtarcısına ve dedin ki yedek anahtar yaptırmak istiyorum, eğer immobilazer var ise 100 tl ye yedek anahtar yapıyorlar. ne olmuş oldu? sende 1 adet kimsenin haberi olmadığı fazladan anahtar var. sonra gittin arbayı netten ilana koydun vatandaşın birine sattın. noter satışı esnasında alıcının adresinin yazdığı bir nüsha da sana veriliyor. sende bu nüshadaki adrese 15 gün sonra gittin ve daha önce yaptırdığın yedek anahtar ile arabaya bindin ve gittin.. işte böyle.
Karadeniz - Giresun.
Bi gelişme var mı arkadaşım ? Benimde 2006 R6'mı çaldılar 22 mayısta.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)