geçmiş olsun. Alındıkdan kısa bir süre sonra çalınması şüpheci olmuş
geçmiş olsun. Alındıkdan kısa bir süre sonra çalınması şüpheci olmuş
Geçmiş olsun:(
Noterdeki ikinci nushayida almak sacma bir onlem. Satis tarihini biliyorsaniz! ertesi gun gidip notere rica etseniz ufak bir ucret karsiligi belgenin tasdikli kopyasini saticiya yine verir. Sonucta o kisi de sozlesmeni bir tarafi.
MOTOR BULUNDU MU ACİL DÖNÜŞ YAPARMISINIZ Bİ MOTORU ALMAYA GİTTİM SİZİN YAZDIGINIZ SASE NO İLE AYNI ????
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
ARKADAŞIM ACİL ULAŞ BANA MOTORUN NEREDE OLDUGUNU BİLİYORUM VEYA BULUP MU SATTINIZ ADAMINDA GÜNAHINI ALMİYİM
Dostum polislere haber vermeni tavsiye ederim, kayıp diye polise hidilmişse kayıtta varsa bulmuş olurlar.
Arkadaşlar bu konu ile ilgili benimde bir sorum olacak. Nisan başında motorum çalınmıştı. Ben trafikten tescilini sildirtmeden motor bulundu..vs Ağustos ayı itibari ile motorumu teslim aldım fakat şasi numarasını değiştirmişler. Ama motorum şu an trafikte tescilli görünüyor ve çalıntı şerhide kalkmış durumda. Ben şimdi ruhsatımdaki şasi numarasını ilgili bir yere yaptırtsam sorun yaşarmıyım ? Prosedürlerle uğraşmama gerek varmıdır ? Konuya hakim arkadaşların beni yönlendirmesini rica ediyorum.
Arkadaş sonrasında böyle bi mesaj atmış
Öncelikle geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede sorunsuz bir şekilde bulunur.
Arkadaşlar henüz bir motorum yok, sağdan soldan kısıp, 5-6 aydırpara biriktiriyorum. Yarın bir gün nasipse motosiklet aldığımda alınabilecek güvenlik önlemleri nelerdir ? Malum herkes güvenlikli sitede oturmuyor veya kapalı garajı yok.
Kaliteli bir veya birden fazla kilit dışında nasıl güvenliğini arttırabiliriz ?
Alınabilecek tüm önlemler nelerdir ?
SUANKI SAHİBİ BU KONUDAN HABERİ YOK KONUSTUK ESKİ SAHİBİ BASKA BİR BAŞLIKTA ŞASE DEĞİŞTİRMİŞLER FALAN YAZMIS AMA SUAN MOTORDA İLK ÇALINDI İHBARI VERDİĞİ ŞASE NO VAR MOTORUNDA ŞASE NO ZIMPARALI BÜYÜK İHTİMAL İLK SASESİNİ GERİ YAZDIRDILAR MOTORU SİMDİ BEN ALICAM BANA NE GİBİ BİR SIKINTI CIKARIR BU ARADA MOTOR YARIN MUAYENEYE GİRİCEK
Geçmiş olsun. Disk kilidinizin marka modeli neydi acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)