2007 model siyah yamaha yzf r6 motorum çalınmıştır
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorum sapphire in otoparkından 6 mart 2013 saat 20:00 sıralarında çalınmıstır.
Görenlerin bana ulaşmasını rica ediyorum 05325511347 üzerinde two brothers egzozu katlanır
plakalığı 34 SZ 587, önde kontağı açıldığında mavi bir ışık yanmaktadır...
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun.. heryandan çalınma haberleri geliyo. umarım bulunur.
-
geçmiş olsun dostum biran evvel bulunur umarım...motosiklet fareleri işbaşında!!!
-
abi hayırdır ya bu ara nekadar çok ss çalınıyor. Bu ara forumda çok gözüme çarpıyor bu tür başlıklar. Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
bu ne abı ya gecmıs olsun aynı kısıler herhaldeee uc bes gundur sureklı yamaha ya odaklanmıslar
-
Çalınan motorumun resmidir gören duyan arkadaşlar bana ulaşılmasını rica ediyorum.
-
Çok ta güzelmiş İnşallah en yakın zamanda bulunur...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
Cok gecmis olsun insallah bulunur ve saglam bulunur. Adamlar yamaha lara odaklanmis gibi hergun bitane caliniyo.calinti motor duyurularinin ilk saydasinda 10 a yakin yamaha var.hayirlisi insallah.
-
haydaaaaaaaa yine mi!?
çok geçmiş olsun
iyide öyle bir avm nin otoparkında sorumluluk kimde oluyor?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
YAPAYÇİZGİ adlı üyeden alıntı
kardeşim bana ulaşırmısın 05427790650 eşgaller aynıysa yardımcı olurum bekliyorum.
-
Gecmis olsun. Avm guvenligi neden sorumluluk kabul etmiyor?
-
-
Allah belalarını versin ya ! Sırf bu yüzden ss almaya korkuyorum vallahi
-
motor transalp e benziyor. çok geçmiş olsun. son 1 hafta içerisinde duyduğumuz 3 veya 4. hırsızlık haberi. Medyatik devletimiz, bu tür hırsızlıklara çözüm bulması için, hırsızlıkların mutlaka tv lere gazetelere çıkması lazım. O zaman en kısa sürede yakalıyorlar. İnşallah motorunuz bulunur.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Arkadaşlar konu ile ilgilendiğim için buraya fazla yazamıyorum bir gelişme olması durumunda herkesi bilgilendireceğim Teşekkürler.
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Raphae1 adlı üyeden alıntı
motor transalp e benziyor. çok geçmiş olsun. son 1 hafta içerisinde duyduğumuz 3 veya 4. hırsızlık haberi. Medyatik devletimiz, bu tür hırsızlıklara çözüm bulması için, hırsızlıkların mutlaka tv lere gazetelere çıkması lazım. O zaman en kısa sürede yakalıyorlar. İnşallah motorunuz bulunur.
Arkadaşın dediği gibi büyük bir ilhtimal transalp olduğunu düşünüyorum çünkü motoru iterek götürüyorlar büyük motor olduğu belli.
-
arkadas uzmek gibi olmasın ama aynı kişiler bunlar fazer dekilerle. dikkat ederseniz yabancı motor r6 nın hep arkasında yani ayagıyla itiyor arkadaki egzozdan :-(
-
oradakı guvenlıgın taaa aaa.. k...m elbet bır araca yuklemıslerdır bunu sokakda kı mobeselerden falan iş cıkmaz mı kiii.
-
arac kullanmıyor namussuzlar ister inan kardeşim ister inanma iterek böyle gidiyorlar ve bir allahın kulu da ya siz ne yapıyonuz veya bir poliste bu ne hal cıkar ruhsatı demiyor nasıl iş bu ???
-
ünlü birinin malı olsa hemen bulurlar da.olmadı bundan sonra gordugumuz her plakasız aracı 155 ıhbar edelım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)