Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2007 model siyah yamaha yzf r6 motorum çalınmıştır

REKLAM ALANI
    deniz ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    aslında bu görüntüleri toplayıp ajanslara kendimiz teslim etsek sonuçta calınan araclarımız milyarlar degerinde degil mi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    dogru olay medyaya yansırsa belkı ıolgılenırler.bır zamanlar bombalı scoter saldırısı oldugunda her kamerayı ınceleyıp bulmuslardı .ne var yanı o saattekı tum goruntulerı verseler buhar olup ucmadılar ya.sanırım hep aynı saatlerde ve otoparkları secıyorlar

Motosikleti
    250 mct
    aynen dogru kardeşim isteseler her kamerayı inceleyip bulurlar ama işte polisin dedigi bana git kamera kaydı getir oldu dedim ya vermezlerse iş yerleri ozamn bizim istedigimizi söyle yine vermezlerse ozamn biz alırız oldu mantık ve akıl o anda benden gitti karakolda

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    gayrettepe ye oto harsızlık masasına gelseydın .oyle sey olur mu ya sen sıkayetcı olacaksın ve sen mı temın edeceksın kamera goruntulerını aynı seylerı telefonun kamerasını actırıpda soyletseydın o zaman ne olacakdı bak.

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Geçmiş olsun inşallah bulunur.Bugünlerde de hırsızlarda bir moda mı başlamış nedir,sürekli yamaha özellikle ss çalıyorlar.Allah belalarını versin.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Şu motorun güzelliğine bakarmısınız,gerçekten yazık olmuş,tiksiniyorum artık bu haberleri okudukça ve eminim bunlar münferit olaylar değil muhakkak şebeke örgüt çete herneyse yani çok mu zor derinlemesine bir araştırma yapıp bu şerefsizlerin çökertilmesi,uzaya çıkmak değil sonuçta iş,ama olur mu herkesin çorbası var işten kolluk güçlerinin dahi,bu kadar bozulduk,adam arıyor motorunu çaldık bu kadar para getir al motorunu diye,bu nedir lan nasıl bir komedidir,bu şu demektir ben seni becerdim şimdi ruhunu beceriyorum.
    Ne desek boş.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    motor transalp TA kendısı ....1000 km DEN tanırım
    bir polis arkadaş demişti...
    NORMAL HIRSIZ BU MOTORLARI ELLEMEZ..UĞRAŞMAZLAR
    .. BU PİYASININ İÇİNDE OLAN VE BİLEN .... BENCE BU MOTOR ISTANBULDA VE ALLAH BILIR TRANSAP DA ÇALINTI..

ŞİKAYETÇİ OL BAK GÖR 1 SAAT İÇİNDE BENCE BULURLAR

ÜSTLARİ BAŞLARIDA SUPER ADAMLARIN CİKS GİBİ ..BELLİ KASKLAR FELEN MONT ?
    TRANSALP.GR.COM

bu tarz bir durumda AVM YONETİMİNİN YÜKÜMLÜLÜĞÜ nedir arkadaşlar?

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı deniz ci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen dogru kardeşim isteseler her kamerayı inceleyip bulurlar ama işte polisin dedigi bana git kamera kaydı getir oldu dedim ya vermezlerse iş yerleri ozamn bizim istedigimizi söyle yine vermezlerse ozamn biz alırız oldu mantık ve akıl o anda benden gitti karakolda
    Bizim de arabamızdan 3-5 sene önce teyp çalındı camı kırılıp. Karakola gidince ne deseler beğenirsiniz ? Hırsızı bulup getirirseniz işlem yaparız. E be XXX XXX XXXları, bizim vergilerimizden size neden maaş ödeniyo o zaman ? Vatandaşa bunu söyleyecek cürreti nereden buluyorlar insan deli olur. Gerçi dur, az düşünürsen nereden bulduklarını anlamak çokta zor değil. Ben hırsızlarla iş birliği yaptıklarını düşünüyorum yoksa sadece mobese kayıtlarıyla eliyle koymuş gibi bulurlar. Ayrıca bu hırsızlar hepimizin tanıdığı bildiği bir motorcuya çalışıyor artık buna eminim. Çıkma parça almayın aldırmayın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

2 olay arasındaki 7 farkı bulun:

http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/43262-motorumu-calanlarin-fotograflari-turuncu-siyah-hyosung-gt250r.html

Taa 5 sene önce olmuş bu olay. Yöntem aynı. Orta-büyük hacimli enduro motorla geliyolar, iterek götürüyolar. Bu şerefzileri vurup öldürsen hapse girersin. Böyle polisin deee adaletin deeeeeee
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim de arabamızdan 3-5 sene önce teyp çalındı camı kırılıp. Karakola gidince ne deseler beğenirsiniz ? Hırsızı bulup getirirseniz işlem yaparız. E be XXX XXX XXXları, bizim vergilerimizden size neden maaş ödeniyo o zaman ? Vatandaşa bunu söyleyecek cürreti nereden buluyorlar insan deli olur. Gerçi dur, az düşünürsen nereden bulduklarını anlamak çokta zor değil. Ben hırsızlarla iş birliği yaptıklarını düşünüyorum yoksa sadece mobese kayıtlarıyla eliyle koymuş gibi bulurlar. Ayrıca bu hırsızlar hepimizin tanıdığı bildiği bir motorcuya çalışıyor artık buna eminim. Çıkma parça almayın aldırmayın.[COLOR="Silver"]

çok iyi tahmin ediyorum o kişiyi. üçkağıtçı düzenbaz. ne parça sorsam çıkması elinde var. yahu üst kapak contasının çıkması nasıl oluyor arkadaş nasıl. ama oluyor işte!

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Arkadaşlar şüpheli görüntüler elde ettik bu şahıslar olabilir diye düşünüyoruz iki kişi aynı gün sabah 11 civarında
    motorun yanına geliyor ve üzerine biniyor burada kask olmadığı için eşgalleri belli oluyor
    görüntülerin hepsini polise verdik bu işin peşini bırakmayacağız..
    Herkese desteği için teşekkürler..
    hellboys bunu beğendi.

Motosikleti
    250 mct
    inşallah kardeşim :-(

enzo1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muhtemelen 1 kişiye çalışan aynı ekibin üyeleri. Geçenlerde de Metroport'un kapalı otoparkından Hayabusa çalmışlar aynı iteleme yöntemi ile...

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    İçimden bir his bunları yurtdışına kaçırıyorlar diyor. Çünkü rağbet hep super sport makinalara. yurtdışından bir mafya-çete bağlantıları olabilir.
    çal-getir-paranı al şeklinde sistemli bir çalışma. uluslar arası bir ilan sitesi var, e-bay mi nedir, oradaki ilanlarda da aramak lazım.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Yeni kanuna göre, içeri girerken bir fiş aldıysanız motosikletinizden sorumlu olacakalrdır. eğer benimde yaptığım gibi nolucak diyip otopark fişi almazsanız ödemeyip sorumluluk kabul etmezler. Durumunuza çok üzüldüm. Transalp için gözümü açık tutucam. sizde bu arada alakalı alakasız bütün motorculara r6 için kısa susturucu çıkma two brothers istediğinizi söyleyin. Biyerlerden çıkar ve sizinki ile aynı çiziklere sahip olursa biryerlere varabilirsiniz. Yada siyah r6 grenajı aradığınızıda söyleyip birşeylere varabilirsiniz.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Bende yurt disina goturduklerini dusunuyorum.bmw s1000rr hayabusa 2adet yamaha r6 bir adet R 1 bi fazer bitane fz6 125r xt125x kawasaki z750s bunlar bir ay icinde calinanlar bukadar motorun bi ay icinde calinmasi ve hic birinin bulunmamaksi supeli bence.Ulkemizin insanlari 40binliralik motoru 100TL lik bisiklet ile ayni kefeye koydugundan pekte umurlari degil kimsenin.Nasi olsa cani yanan onlar degil.

http://www.youtube.com/watch?v=iSJggqvBY0U

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)