YAMAHA YZF R6 Mavi CALİNDİ YARDİM.
Reklamlar
-
Dun sabah Buyukcekmecede evin bahcesinden kuzenimin 2007 model lacivert R6 si calinmistir.arka camurluk iptali var uzerinde takili plaka yok Egzos kisa cift cikisli ixil marka egzos vardi uzerinde.Bu egzos cok kullanilan bi egzos degil dikkatinizi cekebilir.Plaka mono kapak icinde idi ve plaka 39-NT-128
Model : YZF R6
22.000k
Motor no: j511E011624
Şase no: jYARj111000010149
Renk: Mavi
Bulanlarin gorenlerin 0 (532) 486 34 31 numarali motor sahibi suha ile iletisime gecmesi rica olunur.Foto en kisa zamanda ekliycem.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Umarım bir an evvel kavuşur kuzeniniz motoruna. İlanınızı resimlerle desteklerseniz daha sağlıklı olacaktır.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
geçmiş olsun. inşallah bulunur :(
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
geçmiş olsun. Yav ne kadar çok arttı bu çalıntı vakaları. Dikkatli olmak lazım.
-
Sezon açılmadan bu kansızların mevsimi geldi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
motorda kilit varmıydı?
yoksa sadece direksiyon kilitlimiydi?
nasıl nerde kaçta çalmışlar?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Bunlarda motorun resimleri.Dikkat ederseniz cam mavi,egzos çift çıkışlı hiç bi R6 da görmedim ben.Solda şanzuman kapağında çizik var.Kafada kan grubu yazıyo.
Motorda sadece direksiyon kilidi vardı.Kapalı otoparkta kışlamaktan çıkalı daha 3 gün olmuştuki 07.03.2013 perşembe günü sabah olması gerektiği yerde olmadığı görüldü.
Geçen sene aynı yerde yaz boyunca herhangi bişey olmamış.
-
Motordan hala hiç ses yok.
-
Ah be kardeşim şöyle makinalara güzel paralar veriyorsunuz da çalınmaya karşı önlem almayı neden ihmal ediyorsunuz...
Ne diyelim geçmiş olsun, umarım bulursunuz
Son zamanlarda iyice arttı bu vakalar zaten..
Çalınma potansiyeli olan bi yere yem olarak bi ss koyup pusuya yatılsa yeridir..
-
-
Geçmiş olsun, fotoları at bakalım. Birde dikkat çeken bir vuruk, ezik, farklı renk boya varsa, söylersen iyi olur.
İnş en kısa zamanda bulunur
-
7. mesajda resimler mevcut..Solda şanzuman kapağında çizik var.Kafada kan grubu yazıyo.Mono kapakta Barut yazıyo du plaka ve plakalık yok kuyrukta stop dışında takılı bişe yok.Artcının ayaklarını koyacağı yerde şerit led ler var hem sağda hem solda sinyal görevi görüyorlar.Sağ grenaj değişmiş ve boyanmı.boya hataları belli oluyordu.Kafa grenajında bi kaç vida da eksik idi.Radatördede çok ufak ezik vardı yanlış hatırlamıyosam.Ve egzos dada çizik vardi ixil yazan metal stiker kaymış ve çizilmişdi.
-
14 Haziran 2013, 19:08
-
14 Haziran 2013, 20:45
Çok geçmiş olsun...Çalanların yanına kalmasın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)