Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul (KAĞITHANE) hayabusa çalıntı olabilir bakmanızda fayda var

REKLAM ALANI
    p4tr0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bundan 1 hafta önce arkadaşımın evinin önünde bir hayabusa park etmişler hafif yolun üzerinde duruyormuş
    arkadaşımda motor hastası tabi görünce gitmiş bakmış falan bunu buraya kim koyar diye düşünmüş heralde benzini falan bitti deyip motoru yolun ordan kendi evlerinin biraz daha yakınınına koymuş iyi niyetiyle tabi, aradan 1 hafta geçmiş belki sahibi gelir alır diye ama kimse olmamış, sonra bir sabah bakmış motor orda yok heralde yine çalındı çalan biyere bırakıyor biri görüyor çalıyor o gidiyor bir yere bırakıyor nasıl bir şey bilmiyorum. Ama belki bu bölgede hayabusa çaldıran olabilir arayan olabilir yazmak istedim konuları görünce, rengi falan hiç birşey aklımda kalmadı zaten ben görmedim yakın arkadaşım o gördü ama konuyla yakından ilgilenen biri olursa bizzat sordurabilirim .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    http://www.motordelisi.com/forum/mot...m-calindi.html
    bu arkadaş hayabusası çalınmıştı

benim orda üyeliğim yok özel mesajla konu başlığını atarmısın o arkadaşa belki onundur bende rengini sordurayım

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    23 ocak 2013 üye adı : kawasuki

Standart Motorum çalındı...!!!

İstanbul incirlide bulunan metroport AVM otoparkından, güvenliğin ve kameraların önünden motosikletim gece saat 23,30 da çalınmıştır, kamera kayıtları emniyete verilip, güvenlik şirketi (pronet) hakkında suç duyurusunda ve şikayette bulunulmuştur.

Olay : Kask ile gelen bir kişi, direksiyon kilidini tekmeleyerek kırıyor, motoru bulunduğu yerde ayak üstünde çeviriyor, (bu sırada alarm çalmakta) iterek E5 yoluna çıkarıyor, motora biniyor, arkadan gelen başka bir motorlu ayakla iterek motoru şirinevler tarafına götürüyorlar..

SUZUKI HAYABUSA 34 ZK 7963 Siyah ve mor renktedir.

bunu yazmış kardeş umarım yardımcı olmuşumdur
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    ben topiği özel mesaj olarak attım numarası olsa arayacaktım da numarasını bulamadım inşallah bulunur

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    kagıthanede çok calıntı motor bulunuyo özellikle parca icin . insallah sahibi bulur
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Patron, plakayı buraya yazarsanız sorgulama yapılabilir!!

Plakası aklımızda olsa e-devletten bakardım suphe ceken yanı kimse hayabusasını 1 hafta yolun kenarina hatta kagithane gibi biyere asla birakmaz zaten 8.ci gun ortadan kaybolmus makina yine calinmistir diye dusunuyorum ben en azindan bu model istanbulda motorunu caldiranlar icin bir isik olur diye dusundum ama bu bilgilerlede bir yere varilmaz sanirim

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bende motorumu metroportun otoparkına bırakmıştım bir kere. sokağa bıraksam daha iyiymiş. göstere göstere çalmışlar resmen.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Arkadaşım madem böyle bir durumla karşılaşıldı hemen bir polisi arasaydınız ya... Bari motosiklet sahibi vatandaşa bir iyilik edilmiş olunurdu. Bu durumda hırsıza iyilik edilmiş:((
    serdar37100 bunu beğendi.
    " Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"

Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım madem böyle bir durumla karşılaşıldı hemen bir polisi arasaydınız ya... Bari motosiklet sahibi vatandaşa bir iyilik edilmiş olunurdu. Bu durumda hırsıza iyilik edilmiş:((
    Abicim nerden bilelim her gördüğümüz hayabusaya bu çalıntıdır mı dicez niyetlenildiğinindede zaten alet yerinde yoktu yine
    sahibi gelir diye beklemiş bizim arkadaş sonradan süphe etmiş oda iş işten geçmiş yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Bu arada rengi yeşil, ve biraz eski bir model olduğunuda ekleyeyim yeni öğrendim insanlar başlığı görüp umut edip hayal kırıklığına uğramasın

avm otoparklarıdamı güvensiz ya?hadi cafeye filan gidince motoru gözümüzün önünde tutuyoruz... merak ediyorum avm den çalındığında bunun sorumlusu kim oluyor? yoksa motorumuzdan olduğumuzlamı kalıyoruz

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kagıthanede çok calıntı motor bulunuyo özellikle parca icin . insallah sahibi bulur
    valla bende kagithanede oturuyorum ama hic duymadim calinti motor parcasi oldugunu. caldiklari dogruda oyle belirli biyer yok calinti parca satan.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)