Bulunduğuna sevindim. Nasıl olmuş biliyor musunuz ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Kesinlikle çok daha iyi korurum, zaten bugün gece en güvenli yer olan karakola bıraktım direksiyon kilidikırık, akşam saati kilit alıcak yer de bulamadım ben de karakolda kalmasının daha mantıklı olacağını düşündüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
Hocam ben karakoldaki evrak işlerini falan halletmiştim zaten şikayettir şudur budur zaten aranıyordu motor, motorun normal şartlarda obırakıldığı yerde bulunmasına imkan yok ama saolsun etrafındaki binalardan birisi sanırım orda motor olduğunu ihbar etmiş polise, onlar gelip bakınca plaka olmadığı için şase ve motor numarasından benim olduğunu bulmuşlar, saolsun polis arkadaşlar beni aradı 2 civarı ben de gittim benim küheylan yatıyor orda,ben de aldım karakol evrak falan derken bir sürü iş işte 20:30 civarı ancak bitti işim ama dediğim gibi normal şartlarda bulunmasına imkanyok ihbar olmasa, bütün forumlara ve facebook sayfalarına yazmıştım belki oralardan bir arkadaş görüp ihbar etmiş olabilir.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
daha dikkatli olursun artık, helal paraymış
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sizin adınız sevindim Hocam. Hayırlı olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
kendi motorum bulunmuş kadar sevindim inanın...Allah tekrarını cümlemize göstermez inşallah...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)