Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

33 AR 099 Plakalı Siyah Yamaha XT 125 R İskenderundan Çalınmıştır

REKLAM ALANI

Herkese merhaba,
    Ben Muhammet, Muğla / Fethiyeliyim aslen ama İskenderun'da öğretmen olarak çalışıyorum.Daha önce defalarca sitenizi okumama rağmen bir türlü kısmet olup üye olmamıştım, neyse kısmet şimdiyeymiş.

Arkadaşlar daha 3 hafta önce aldığım Siyah yamaha xt 125 r motorum çalınmıştır.Özellikle İskenderun, Antakya,Osmaniye, Kilis , Gaziantep , Kahramanmaraş, Mersin , Şanlıurfa taraflarındaki arkadaşlardan ricam eğer görürlerse ya da denk gelirse burdan yada 05334879875 nolu telefondan belimle irtibata geçsinler.Güvanlik kamerası kayıtları var ama gece olduğu için çok net değil şu anda criminal de aydınlatmaya çalışıyorlar.

Not : Motorun stickerları soluk, koltuk siyah kırmızı ve elcikler mavi, arka jant ta bir vuruk var, arka sol sinyal yerinden çıkmış ve arka amortisor patlak vaziyette, belki birilerine denk gelirse tanımanızı kolaylaştırmak adına
    Sağlıcakla Kalın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa zamanda bulunur.
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    geçmiş olsun

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Geçmiş olsun Muhammet Hocam.
    Antakya'dayım. Görürsem affetmem. Ayrıca tanıdığım motosiklet tamirhanelerine de haber bırakırım.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Hepinize teşekkürler, İnşallah polis çözer biran önce.

Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Muhammet Hocam.
    Antakya'dayım. Görürsem affetmem. Ayrıca tanıdığım motosiklet tamirhanelerine de haber bırakırım.
    Hocam çok sevinirim, Maraş , Kırıkhan ve Antakya'da birkaç arkadaşa haber bıraktım ama sen de ilgilenirsen çok sevinirim.

Motosikleti
    CBF 150 2013 Siyah
    geçmiş olsun.Bende İskenderunluyum, İnşallah bi yerde denk gelirim.Son zamanlarından bir resmi varsa daha kolay aklımızda kalabilir
    Numaranızı aldım hocam İnşallah bulunur

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    geçmiş olsun..ben de iskenderun'da görev yapıyorum..denk gelirse haber veririm bu siteden..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun..ben de iskenderun'da görev yapıyorum..denk gelirse haber veririm bu siteden..
    Hocam teşekkür ederim bu arada profilde Antalya yazıyor, benim de bir tarafım Antalya Kaş, ne iş yapıyorsu
    nuz hocam?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Prologer hocam motoru daha yeni aldım, yağmurdan çamurdan daha doğru düzgün binemedim bile, o yüzden fotoğrafı yok elimde ama malum yamaha xt 125 r nadir bulunan bir motor o yüzden görünce eminim farkedilir.İskenderun'da bir tane daha var o da mavisi daha derl, toplu bi tane de Antakya da varmış sanırım, başka da bu civarda yok bildiğim kadarıyla.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı crankers adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam çok sevinirim, Maraş , Kırıkhan ve Antakya'da birkaç arkadaşa haber bıraktım ama sen de ilgilenirsen çok sevinirim.
    Ne demek hocam. Seve seve yaparım. Bir çalınma olayı duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. 94 yılında taksitle sıfır alıp henüz 1000 km. yapmadan çalınan Hero Honda'mı hala unutabilmiş değilim. Ne denli kötüdür bilirim. Bir Hero Honda gördüğümde (pek piyasada kalmasa da)hala plakasına bakar, motosikleti incelemeye çalışırım.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Motosikleti
    CBF 150 2013 Siyah
    doğru diyosunuz iskenderunda bu tip motora denk gelmemiştim ,bu aralar izinliyim motorla gezıyorum havalarda iyi oluo denizciler payas veya belen-antakya tarafına mini geziler yapıyorum.İnşallah denk gelirim.Daha öncede gözümüz gibi baktıgımız ilk motorumuzun daha plakası yokken üstüne baglı 2 kilidi direksıyon klidii ve demirkapı kildini kırarak çalmışlardı sizi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba
    Gelir idaresi Başkanlığının sitesinden sorgulamalara bakarken motoru sorguladım ve karşıma şöyle birşey çıktı

ARAÇ BİLGİLERİ
    PLAKA 33AR099 TESCİL TARİHİ 28.01.2013
    CİNS MOTOSİKLET/MOTORLUBİSİKLET MODEL 2005
    MARKA YAMAHA TİP CYGNUS 125
    NET AĞIRLIK 0 SİLİNDİR HACMİ 125

Ama benim motorum yamaha xt 125 R ve ruhsatta da böyle yazıyor, acaba en baştan beri mi çalıntıydı, ama ben noter devrini aldım motorun ve geçici ruhsatta da aynı şekilde xt 125 r yazıyordu, gerçekten kafam çok karıştı fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim arkadaşlar

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Geçmiş olsun kardeş. Umarım bulunu rmotorun ama bu sorgulamada hayra alamet değil sanırım.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sigortacılarda da her markanın her modeli olmayabiliyo sallama bi model seçiyolar listeden mecburen, ruhsattaki durum da onun gibi olabilir. Şase ve motor no tutuyorsa sıkıntı yok tabi motosikletin üzerinde kontrol ettiyseniz bu numaraları, ancak aldığınız 2.el motorun 3 hafta içinde çalınması motoru aldığınız kişileri de zan altında bırakabilir !

alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    mersindeyım...haber bırakırım bıldıgım tanıdıgım tamırcılere.. gecmıs olsun kardesım.
    Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..

ÖMER FARUK İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Retired Rider
    hocam çok büyük geçmiş olsun. Kulağımız delik olsun. İnşallah bulunur motorun.

Alıntı ÖMER FARUK İ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çok büyük geçmiş olsun. Kulağımız delik olsun. İnşallah bulunur motorun.
    Saolasın hocam, bişey duyarsan numaram da var yukarıda bana ulaşabilirsin her zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Alıntı alidgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mersindeyım...haber bırakırım bıldıgım tanıdıgım tamırcılere.. gecmıs olsun kardesım.
    Kardeşim çok sağolasın, bişey duyarsan numaram da var yukarıda herzaman ulaşabilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeş. Umarım bulunu rmotorun ama bu sorgulamada hayra alamet değil sanırım.
    Saolasın kardeş

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    maraşta kime haber bıraktın???
    geri kalanlara da ben haber edeyim...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Hocam benim motor tamir ettirdiğim ustam vardı burda onun bir tanıdığı polis memuru arkadaşa haber bıraktık ismini bilmiyorum , sen yine de tanıdıklarına haber bırakırsan sevinirim

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı crankers adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam benim motor tamir ettirdiğim ustam vardı burda onun bir tanıdığı polis memuru arkadaşa haber bıraktık ismini bilmiyorum , sen yine de tanıdıklarına haber bırakırsan sevinirim
    ok merak etme...
    sen bir de ilgili illerin MT sayfalarına mesaj bırak.
    aşağıda türkiye haritasında ilgili ili tıkla, mesajını bırak...
    dilerim bulunur :(
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Herkese iyi geceler,
    Arkadaşlar motorum bugün saat 14:00 civarı duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine saklandığı inşaatta tek parça halinde ele geçirilmiştir.Saat 20:30 a kadar karakoldaki evrak işlemlerimi hallettim ve sağ salim motorumu teslim aldım, burda bana yardımcı olan ve yorum yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

İyi akşamlar sağlıcakla kalın...
    iptaluyelik02 bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)