çok geçimiş olsun kardeş inşallah bulunur resimleri eklersen daha iyi olur inşallah bi yerde denk geliriz bulunmazsa da çalana haram , seninde elinin gözünün sadakası olsun her işte bi hayır vardır ne yapalım inşallah bulunur
çok geçimiş olsun kardeş inşallah bulunur resimleri eklersen daha iyi olur inşallah bi yerde denk geliriz bulunmazsa da çalana haram , seninde elinin gözünün sadakası olsun her işte bi hayır vardır ne yapalım inşallah bulunur
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
bence bişeyler olabilir... çünkü sürekli yollardayız. her semt her muhitteyiz.DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
bi çogumuz çalışıyoruz. bu çalıntı ilanlarını bir A4 kagıdına 8-10 tane çıkacak şekilde kısa kısa renk model plaka yazabilir.... ve bunları yanından geçtiğimiz her motorcuya verebiliriz... yunuslar---kuryeler---bizimgibi normal kullanıcılar.
bu olabilir belki.... yada başka fikri olan varsa paylaşın lütfen.......
SORMA ACAYİP GEÇMİŞ OLDU....
RÜZGAR GİBİ...
Eklenti 716
BUNUN GRİSİ...
AYNALARDA GRİ... NORMALDE SİYAHTIR...
Geçmiş olsun kardeşim...
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Geçmiş Olsun Kardeşim ...inşallah Bir An Evvel Sag Salim Bulunur Inan çok üzücü Bu Durum Ama Can A Gelecegine Mala Gelsin Bulunamazsa üzülmü Bir Sikinti Bin Balayi Defedermiş...
inşAllah bulunur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR....
LÜTFEN GÖZÜNÜZ YOLLARDA OLSUN.
OLURDA RAST GELİRSENİZ BENİ BEKLEMEDEN G.TÜNÜ EKSOZA YAPIŞTIRMAYIN...
valla çok geçmiş olsun inşallah bulursun
bence el ilanı dagıtalım derim.
ama hepimizin ilanları bir arada kısa - açık ve net olmalı....
ve bunları yolda tüm motorculara kuryelere yunuslara tanıdık tanımadık her yere bıkmadan usanmadan dagıtıp ilgilenmeliyiz. bugün bana yarın başkasına zarar veriyor bu o..pu çocukları.... sizde birşeyler düşünün...
fikir cimlastiğiyle güzel bişeyler ortaya koyabiliriz.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR....
LÜTFEN GÖZÜNÜZ YOLLARDA OLSUN.
FUARDAN SONRA ALAKANIZ AZALDI...
arkadşlar motor alarmı kullanın. belki tam olarak çözüm değil ama belli şekilde yine yarar sağlıyor.
Hayat, hâyâl..
çok geçmiş olsun arkadaşım hırsızlık nasıl oldu motorun çok mu açıkda bir yerde duruyordu motora kilit falan takmışmıydın yanlış anlama bunları soruyorum biz de ona göre alalım önlemimizi diye.ben her gittigim yerde motora kilit takıyorum.çalan öyle de çalar ama belki biraz caydırıcı olsun diye işte tekrar çok geçmiş olsun
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Geçmiş olsun arkadaşım. En kısa zamanda bulunur inşallah
Eyvallah SILVES
yeterki bulayımda.... toplatır yaptırırım...
kolum kanadım kırıldı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)