Motorum Calindi!! turuncu-gri Cbr 125 34 UF 2029
Reklamlar
-
Dun 20:45 civarlarinda Moda'da Cbr125 turuncu gri renkli 2011 model 34 UF 2029 plakali motorum calindi. Karakolda gerekli islemler yapildi baska yapabilecegim ne var ve goren duyan bilen olursa lutfen haber versin
sol alt camurluk kirik,on fren maneti yamuk,egzos korumasi hasarli gibi belirgin ozellikleri var sadece
Reklamlar
-
inşallah tez vakitte bulunur.
-
Moderatör
Geçmiş olsun. Size ulaşılabilecek bir telefon numarası yazarsanız daha iyi olur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Saolun arkadaslar kimsenin basina gelmese keske bi bayan olarak senelerce hayal edip bi cesaret borc harc alip 4 ay kullandiktan sonra calinmasi kabul edilecek gibi degil.keske geri getirebbilsem. moda civarinda bu isi yapan insanlarla iletisime gecemezmiyim bisey yapmak istiyorm boylece bekleyemem sokakta da ne kamera var ne bisey. goren duyan olursa lutfen bana ulassin 0533 516 45 44
-
çok geçmiş olsun...off
-
büyük geçmiş olsun inşallah bulunur...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
inşallah tez zaaaman da bulunur
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
insallah..yapabilecegim hic bisey yok mu
-
semarslan adlı üyeden alıntı
Dun 20:45 civarlarinda Moda'da Cbr125 turuncu gri renkli 2011 model 34 UF 2029 plakali motorum calindi. Karakolda gerekli islemler yapildi baska yapabilecegim ne var ve goren duyan bilen olursa lutfen haber versin
http://i50.tinypic.com/23i734m.jpg
sol alt camurluk kirik,on fren maneti yamuk,egzos korumasi hasarli gibi belirgin ozellikleri var sadece
aBLACIM ÇELİK KİLİT ALIYORSUN TEKERLEKLERI KITLIYORSUN YADA ALARM TAKTIRIYORSUN BUNLR FAZLA MASRAF ETMIYOR AMA MOTOR GITTIMI ARKASINDAN SADECE UZULUYORUZ SUNLARA FIRSAT WERMIYELIM JANTLARDAN 2 TEKERI KITLEYIP ALARMI AKTIF ETTIKMI HIC BIRSEY OLMAZ INS BULUNUR
-
direksiyon kilidi varmıydı? park ettiğiniz yer yokuşmuydu? motoru iterekmi götürdüler yoksa kamyonet kasasında falanmı diye merak ettim? özellikler aklımda, telefonunuzu aldım,, umarım denk gelir..
-
Geçmiş olsun. Açıkçası en büyük yardım, eğer tanıdık polis varsa olur.Hatta neredeyse ellerinle koymuş gibi buluyorlar. Eğer yoksa işiniz biraz şansa kalıyor.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Geçmiş olsun sayın abim. Motorun altına bi yere 1 adet nazar boncuğu 1 adet de ayetel kursi koyarsan iyi olur... İnş. bulunur.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
geçmiş olsun çok olur oldu bu motor hırsızlığı son zamanlarda sen ne hayallerle alıyorsun adamın biri (ne kadar adam denebilirse) alıp götürüyor Allah hepsinin belasını versin İnşallah tez zamanda bulunur.
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
34 UF 2029 dikkat edebileceginiz kucuk hasarlari.
-
cevredeki güvenlik kameralarına rica edip bakın
-
Kuyruk grenajda aynı yerde çizik var benimde,görünce ne oluyoruz dedim.İçim kötü oldu yahu,gidip motoruma bakacam.
-
Git bak motoruna gez dolas sev,5 dakika bile olsa alarmli disk kilidini tak.Benim basima gelmez demeyin nolur firsat vermeyin su itlere.Ne hayallerle,ne sartlar altinda aldim o motoru ben,elimden aldilar yakisikli motorumu.Bi parcam gitti resmen
-
En kısa zamanda bulunur umarım.Bunun gibi itlere avatarımdaki doğuşu armağan ediyorum
-
Kimsenin günahını almak istemiyorum
bu önyargı sadece
bir gün arkadaşımın honda cbf 250 si calındı
gittik karakola anlattık durumu
bizi bi polis memuru cekti kenara
geçen hafta bir operasyon oldu dedi motosiklet calanlar
motosiklet servisleri ve motosiklet tamircileri dedi
calıp parcalayıp internet üzerinden az kullanılmış cıkma parca diye satıyorlar dedi
bu olay 2010 yılında oldu
bir dipnot vermek istedim..
bence cevredeki kameraları inceleyin gidin rica edin.. en azından eşkali cıkar ortaya
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Kimsenin günahını almak istemiyorum
bu önyargı sadece
bir gün arkadaşımın honda cbf 250 si calındı
gittik karakola anlattık durumu
bizi bi polis memuru cekti kenara
geçen hafta bir operasyon oldu dedi motosiklet calanlar
motosiklet servisleri ve motosiklet tamircileri dedi
calıp parcalayıp internet üzerinden az kullanılmış cıkma parca diye satıyorlar dedi
bu olay 2010 yılında oldu
bir dipnot vermek istedim..
bence cevredeki kameraları inceleyin gidin rica edin.. en azından eşkali cıkar ortaya
Kesinlikle katılıyorum.Şuan piyasada,sahibinden de filan motosiklet parçası satan biçok kişi var.Hatta bi tane var,çoğumuz tanıyoruzdur ama isim vermek istemiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)