çok ilginç ve cezasız 1motorsiklet hırsızlığı.videolu
Reklamlar
-
arkadaşlar yamaha xt 600. motorum için ilan vermiştim 15 haziranda 1 müşteri geldi ve pazarlığa başladık anlaştık müşteri pazartesi noterde buluşalım dedi bende tamam dedim el sıkıştık denemek istedi olurdedim anahtarı verdim motora bindi birde kask ver dedi onuda verdim gitti 1dahada dönmedi polis arıyor kamera görüntüleri çok açık ve net olmasına rağmen hala bulunamadı lütfen motor satmak isteyen dikkatli olsun ben düştüm sizde düşmeyin videodaki kişiyi gören tanıyan varsa lütfen polise bildirsin. http://www.vidivodo.com/video/calina...rsiklet/938076 buda motorun ilanı lütfen inceleyin belki karşınıza çıkabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9875611/detay/
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun yaaa yazık bu memlekete biz bu hallere düşecekmiydik yaaa çok yazık çok inşallah bulunur şerefsiz
-
Geçmiş olsun. Görüntü net fazla sürmez yakalanır. Herhalde yani galiba.
-
çalan şahin k. galiba ben ona benzettim.eğer oysa kim bilir hangi filmine dekor olacakşaka bi yana umarım motorun tez zamanda bulunur kardeşim.
-
[QiUOTE=mali_181;2739274]Çok geçmiş olsun yaaa yazık bu memlekete biz bu hallere düşecekmiydik yaaa çok yazık çok inşallah bulunur şerefsiz[/QUOTE] inşallah bulunacak gardaş duyarlı motor severlerden yardım bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
tanertc adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Görüntü net fazla sürmez yakalanır. Herhalde yani galiba.
inşallah gardaş sağol .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
yaşar35 adlı üyeden alıntı
çalan şahin k. galiba ben ona benzettim.eğer oysa kim bilir hangi filmine dekor olacak
şaka bi yana umarım motorun tez zamanda bulunur kardeşim.
bende aha bulduk dedim be yaaa.
-
insanlar ne hale gelmiş diyecek şey bulamıyor insan.bizimde kulamıza küpe olur artık. geçmiş olsun tez vakitde bulunur inşallah
-
Nicat adlı üyeden alıntı
insanlar ne hale gelmiş diyecek şey bulamıyor insan.bizimde kulamıza küpe olur artık. geçmiş olsun tez vakitde bulunur inşallah
sağol gardaş işin ilginç yanı polis bunun cezası yok diyor.
-
Sizin yerinizde olsam bir haber ajansıyla görüşüp görüntülerin TVde yayınlanmasını sağlarım. Eşi-dostu tanıyacaktır değil mi?
Bu arada nitelikli dolandırıcılığın cezası var diye biliyorum.
-
çok geçmiş olsun
-
06 Temmuz 2012, 23:40
Acil112 adlı üyeden alıntı
Sizin yerinizde olsam bir haber ajansıyla görüşüp görüntülerin TVde yayınlanmasını sağlarım. Eşi-dostu tanıyacaktır değil mi?
Bu arada nitelikli dolandırıcılığın cezası var diye biliyorum.
tanıdığınız 1 haberci varsa görüşelim aslında iyi 1haber konusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
sedici adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun
sağol gardaş.
-
06 Temmuz 2012, 23:46
Geçmiş olsun..öncelikle bu olay adli kayıtlara çalıntı olarak değilde EMNİYETİ SUİSTİMAL olarak geçiyor bildiğim kadarıyla..
bizzat arkadaşım yaşadı çalan p.venk bulundu ve hakkında işlem bu şekilde yapıldı HIRSIZLIKTAN değilde emniyeti suistimalde yargılandı serbest bırakıldı...
TCK bu suça çalma olarak bakmıyor..çünkü sen bu adama anahtarı ve motorunu teslim ettin...YARGININ bakış açısı bu...
suç unsuru oluşmuyor yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Temmuz 2012, 23:51
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
06 Temmuz 2012, 23:53
Geçmiş olsun kısa surede bulunur, bu vıdeoyu her yerde paylasacam umarım yaklanır
-
07 Temmuz 2012, 00:01
Geçmiş olsun.
Umarım çabucak bulunur.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
07 Temmuz 2012, 00:10
Motosıkletınız ozellıklerı, nerede çalındığı?
Çalan kısının adı soyadı,sıfatı, calan kısı hakkında bılgılerı paylasırmısınız
-
07 Temmuz 2012, 00:45
mete_han adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun..öncelikle bu olay adli kayıtlara çalıntı olarak değilde EMNİYETİ SUİSTİMAL olarak geçiyor bildiğim kadarıyla..
bizzat arkadaşım yaşadı çalan p.venk bulundu ve hakkında işlem bu şekilde yapıldı HIRSIZLIKTAN değilde emniyeti suistimalde yargılandı serbest bırakıldı...
TCK bu suça çalma olarak bakmıyor..çünkü sen bu adama anahtarı ve motorunu teslim ettin...YARGININ bakış açısı bu...
suç unsuru oluşmuyor yani...
sağol gardaş malesef öyleymiş inşallah bulunacak umutluyuz.
-
07 Temmuz 2012, 00:47
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
07 Temmuz 2012, 00:52
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Motosıkletınız ozellıklerı, nerede çalındığı?
Çalan kısının adı soyadı,sıfatı, calan kısı hakkında bılgılerı paylasırmısınız
gardaş özellikleri için linke tıklarsan yukarda linki var fotoları görürsün adını bilseydik çoktan yakalanırdı zaten elimizde hiç 1bilgi yok.malesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
draggy adlı üyeden alıntı
yok bu deyil.
-
07 Temmuz 2012, 01:09
geçmiş olsun inşallah tez vakitte bulunur
-
07 Temmuz 2012, 01:49
öncelikle geçmiş olsun bu durum hakkında çok önceden ben konu açmıştım senin başına geldi demek:S satmak istediğimiz motoru denemek isteyen bi kişi ya çalarsa bunun önlemlerini nasıl alabiliriz gibisinden bi arkadaş kimliğini alabilirsin demişti biride kapalı bi yerde örneğin okul bahçesi gibi bi yerde test ettirebilirsn demişti onlar kafama yatmıştı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)