çok geçmiş olsun hocam aynı mahalle de oturuyoruz motoruda bu mahallede mi götürdü şerefsiz.
Bazı arkadaşlarım kimlik alıp motoru test ettirin diye tavsiye de bulunmuşlar, ya o kimlik sahte ise ? Devlet boşuna mı çipli kimliğe geçmek istiyor keza altyapısını da ayarlayamadı o ayrı konu :s Bunu çözümü kapalı bir yerde gözünüzün göreceği yerde adama motoru vermek öyle bir yer yoksa sadece tamirciye götürüp satmak...
Devlet bu memleketteki tüm insanların parmak izini almalı!.. Ondan sonra bakın bakalım kimse birşey yapabiliyor mu!.
Çok geçmiş olsun @kroscu01..
Valla bu konular da hassasım açıkçası. Sattığım tüm motorları bir kere bile verip kullandırmadım. Merak ediyorsan, arkama bin gezelim dedim. Artı olarak istediği ustalara götürebilirdim elbette fakat hiç isteyen olmadı. Motorlarım temizdir ve daha bir kere bile sattığım motorlardan şikayet almadım. Kullandırmadığım içinde motoru almayacak olan çıkmadı karşıma fakat olsa da önemli değil. Alan alır. Almayan gider başkasının motorunu alır kısa ve öz.
Üzücü bir durum gerçekten. Geç olacak fakat geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
hocam baya iyi niyetli davranmışın geçmiş olsun bulunurda ceza almassa akrabalarla toplanıp ağzını burnunu kırın bu adamlar hapisle arlanmaz dişlerini eline vermek lazım
Çok geçmiş olsun hocam, inşallah kısa zamanda motorun bulunur, o karaktersizde cezasını bulur.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
GEÇMİŞ OLSUN...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Çok geçmiş olsun. Keşke arkasına bineydiniz siz de
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
arkadaşlar herkese teşekkür ederim şimdiden 20kişilik liste oluştu hırsız yakalandığında üstünden geçmeye hazır.
Sevgili kardeşim inan üzüldüm. Nasıl böyle bir hata yaptın anlayamadım. Tamam sen iyi niyetlisin. Fakat karşındaki insanı nekadar tanıyosun ki..... Sonuçta çığ süt emmiş P.çin karşında olduğunu nerden bilecen. Bu kişi insan olamaz. Hayvan zaten olamaz. Çünkü en vahşı hayvan bile tavrını baştan ortaya koyar.
Bence arkadaşların önerdiği gibi gazete ve tv.lere müracaat edersen onlar bu konuyu yayınlarlar. Videonun olması işlerine gelir. Ayrıca bu sitede ve tüm motosiklet sitelerine hatta gazetelere bulan veya ihbar edene ismini açıklamadan 1000 TL. ödül dersen belkide onu tanıyan en yakın arkadaşı kişiyı ele verecektır. Allah yardımcın olsun.
Sevgili kardeşim ayrıca bu adamın yaptığı fiilden dolayı da TCK'nın 155 nci maddesinin 1.fıkrasında altı aydan iki yıla kadar hapis ve adlî para cezası var haberin olsun ;)
ARKADAŞLAR MEDYAYA BİLDİRDİM FAKAT İLGİ ZAYIF .CEZAYA GELİNCE POLİS ANAHTARI ELİNLE VERMİŞSİN CEZA YOK DEDİ MALESEF.
cinayet yada terör olmadıkça polis malesef o kadar ilgilenmiyor, yada devletten yana arkadan sağlamda olacak, eğer öyle olsa tüm mimli ve sabıkalıları karokola çeker adamı sorarlar.
inanın bundan daha kötü kalitede adamın yüzünün zor belli olduğu videolarda adam yakalıyorlar.
Polise bakmayın.CEza yok diye birşey yok.
Savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu bu arada ?
bu olayı polislere bırakırsanız pek bir sonuç çıkmaz çünkü sıradan bir çalma olayı diye girmiştir kayıtlara. (adamın eşgali olması anahtarı vermiş olmanız falan bunlar dosyada etkisiz eleman süs olarak duruyodur bence şu anda.)
Bu tarz hırsızlık olaylarında çevirmede yakalanmazsa motosikletinizin bulunma şansı yok.
sizinkisi de sıradan hırsızlık diye geçmiştir kayıtlara. ama sizin savcılığa gidip şahıs hakkında şikayetçi olmanız lazım.
Savcı polise dosya gönderirse belki şahıs onların suçlu arşivlerinde bile bile vardır. savcı istediği için araştırırlar.
ama şimdi bakmamışlardır bile kimdir necidir. muhtemelen şahsın sicili çok kabarıktır diye düşünüyorum.
Adam kulübeden aramış planlamış. planlı bir dolandırıcılık durumu var ortada. ceza yok diye birşey yok yani .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)