Geçmiş olsun. P....nk herif yaaa inşallah en yakın zamanda motorunu bulursun hocam.
Geçmiş olsun. P....nk herif yaaa inşallah en yakın zamanda motorunu bulursun hocam.
Şaka gibi ya. Geçmiş olsun dostum.
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
kadir kardeş,şimdi gördüm,çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda bulunur kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kadirim geçmiş olsun, internet olmayınce dünyadan bi haber oluyoruz,yeni gördüm adamın yüzünüde hafızaya kazıdım görüntüler çok net çünkü inşallah karşıma çıkarda benim hayvanla bacak arasına girerim nasıl olsa suç değil,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İnşallah en kısa zamanda bulunur.
şimdiye kadar adamın kimliğini tespit etmiş olmaları lazım demek ki üstüne düşmüyor amcalarımız sallıyorlar devlet büyüğümüzden birinin aracına taş atmış olsa annesi babası amcası hepsi bulunurdu şimdiye kadar
kardeş cok gecmiş olsun bir yandan insanlar motor alabilmek icin para biriktiriyor obür yandan iyi niyeti su istimal bana sorarsanız bu tür farelerin katli vaciptir. yasa hirsızlıgın yasasımı olur iki kolunuda kesecenki bidaha kimsenin motoruna el surmesin yazık ya epey birikim gitmiş. ama mudur herşeyi hayıra yormak lazım allah tez zamanda bulmanı nasip etsin.
Geçmiş olsun. umarım kısa zamanda motoruna kavuşursun.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Geçmiş olsun arkadaşım . Afedersiniz i.ne bol piyasada. Bende esnafım parça veriyorsun şu zaman vereceğim diye ama işi görüldükten sonra telefonu bile açmıyorlar. Öyle güzel öğrenmişlermi laf yapmayı en masum rolü dahi oynuyorlar.
Allah yardımcın olsun. Devlet suçluya böyle ceza verdiği sürece çok masumun canı yanacak.
geçmiş olsun motora kavuşman dileğiyle
şerrefsiz herifler geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynı bu şekilde shadow unu çalmışalrdı sanırım
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
sağol gardaş malesef cezalar yok denecek kadar az dolayısıyla polislerde gevşek davranıyor olaydan 1 ay sonra emniyete gittim hala hırsızın beni aradığı numarayı tespit etmemişler. artık gerisini biz düşünelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.
Büyük geçmiş olsun tez zamanda bulunur İNŞALLAH.
Sür gari
Geçmiş olsun hocam 15 günden fazla oldu bir gelişme var mı ?
Yasalara benimde güvenim kalmadı, adam minibüsü önümde durdurup arkadan ona vurmamı sağladı hukuk ondan yanaydı. Güvenilecek tek adalet Yüce Allah'ın adaletidir.
Beyler her zaman İnternet'e ilan verip satmak veya almak yerine bunları klubler aracılığıyla yapmaya çalışın ve son bir konu daha motorsiklet hırsızlığından korunmak icin neler yapıyorsunuz ? Abi pendik tuzla kadikoy arasında gezerim sürekli dikkat ederim giderken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)