bmw f800s sarı renkteki motorum çalındı
Reklamlar
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
benzincileri araştırmaya başla, benzinci gez bütün istanbulda, plaka ile sorgulatma yap. anlat durumu onlar yardımcı oluyor.
öncelikle hepinize tşk ederim ilgi gösterip fikirlerinizi paylaştığınız için fakat yapmadığım şey kalmadı benzinlikleride dolaştım hiç bir sonuç alamadım benzinliklere gidiyorsun sadece kendi bulunduğu yerin sistemine bakabiliyorsun keşke hepsi bir sistem altında toplansa hiç yoktan iş biraz daha kolaylaşır=O( hala bekliyorum bir sonuç çıksın sizlere güzel haber vereyim diye ama yok...bana söylenen sadece 10 gün içinde bulundu yoksa ümidini kes gibi cümle kullanıldı.fakat benim hala bir ümidim var inş en kısa zamanda haber alabilirim=O((
Reklamlar
-
vay anasını yaa şimdi bu anasının arkasını doldur doldur bitiremedim
benimde 7 yıl önce mopet im çalnmıştı o bile gerçekten çok zor gelmişti bana ...
senin durum daha da kötü allah kolaylık versin umarın bulursun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Benim bisikletim çalındığında nasıl koymuştu bana anlatamam. Geçmiş olsun, inşallah bulunur
-
06 Haziran 2012, 21:33
NeQs adlı üyeden alıntı
dostum bende nisan ayinda f650 imi caldirdim,bilirim acisini..gecmis olsun..10000 deydi henuz
-
06 Haziran 2012, 21:45
çok geçmişolsun Allah kimsenin başına vermesin berbat bişeymiş hiç başıma gelmedi inş ta gelmez bende duymuştum şu para verip fln geri alanları ümit kesmek istemem ama bulması zordur diye düşünüyorum parcalarlar sahibinden com da 2.el parcasına fln bak ilan tarihlerinden fln belki yakalarsın o civarda pis işlerin başı falan yokmu bi kac milyar veririm versinler fln de ne bilim genelde cevreden insanlar alıyo arkadaşının mahallesiyse tamirci fln olabilir herşey olabilir ben burda calıpta minibüste parcalıyan bile duydum inş. bulursun tek parca
-
06 Haziran 2012, 21:55
allah yardımcın olsun inşallah bulunur calanların elını ayagını dolaştırsın rabbim ..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
11 Temmuz 2012, 19:45
çok geçmiş olsun. izmirdede bir motosikletin çalarlarken görmüştüm. disk kilidi falan önlem değil. adamlar mtr un büyüklüğüne göre geliyor.kasalı arabayla 2 veya 3 kişi kaldırıp kasanın arkasını atıp götürüyorlar. 10 saniyede iş bitiyor. şerefsizler.birde gazeteye bir haftalık ilan ver derim bi şansını dene. belki okuyan biri mahallesinde aniden bmv sahibi olan birini görür ve ihbar eder .olmaz deme olabilirde. şansını dene bence ....tekrar geçmiş olsun bunlar şebekede olabilir. bunun arkası kesilmez....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)