arkadaşlar resimlerini koyduğumuz ybr bulundu polis tarafından koltuğu beyaz deri döşetmiş vs . polisede şey demiş abi masraf ettim o kadar parayı isteyiverin demiş çalan adam hala gülme krizinden yerlere yatmış durumdayız
arkadaşlar resimlerini koyduğumuz ybr bulundu polis tarafından koltuğu beyaz deri döşetmiş vs . polisede şey demiş abi masraf ettim o kadar parayı isteyiverin demiş çalan adam hala gülme krizinden yerlere yatmış durumdayız
24 ay vadeli
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Nasıl bir ahlak nasıl, bir beyin vardır yaa, birde masraf yaptım diyor.
Yani adamın zihniyetinde para verip almayla çalmak aynı
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
O motosikleti en kısa sürede satın bence.Eşyanın üstünde kötü hatıralar barındırmak olmaz gerekirse aynı motosikletten alın.Geçmiş olsun bu arada.
hadi gözünüz aydın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
valla arkadaşlar tam dediğiniz gibi dayaklık nerdeyse gezdiği benzinin parasını bile geri isticek :D arkdaş nasıl bi ülkenin hırsızıdır bu adam hala çözebilmiş değiliz ya adam sıkıntılı biraz yada gerçekten şiddeet istiyor karşıyız fakat anlam veremedik bu arada motoru arkaş satcak zaten dava sonuçlanmasını bekliyoruz dava açıldı adama karşı
Allah'tan kaza yapmamış. tedavi masraflarını ve maddi manevi tazminat da isterdi. ucuz yırtmışsınız...
gerçekten çok sevindim...polis nasıl bulmuş acaba o kadar çok aynı motordan varken?
tekrardan geçmiş olsun..yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya aynen olmuş işte...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
vay anasını dikkat etmemiştim de kıbrıstaymış..türkiye de nasıl bulunmuş çok şaşırmıştım zaten...
emeğe saygı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
çok sevindim bir motorcu olarak ya benim zamanında pevgeot 103 üm çalındıydı bulamadı kmse öyle gitti güzelim motor
yaziktir ya, zor durumda birakmissiniz adami. insan utanir accik, adam masraf etmis ki istiyo. bence adam hakki beyler... :D :D
iki tekerse, iyidir arkadaş
ınsanda once yüz olacak. . .
güler misin ağlarmısın. adam motosikleti çalmış o kadar rahatki yaptığı masrafın parasını istiyor. sabah çalıp akşama karakoldan çıkacağını bildiği için adamın kafası rahat.
o da haklı be para istemekte, emek harcıyor para veriyor ve emeğini elinden alıyorlar.....
20
insanca yaşamak zorbuzamanda Ekmeği kazanmak zorbuzamanda
hırsızdan kurtulmanın dünya üzerindeki tek yolu, hırsızın kolunu bacağını keseceksin. yada biraz daha insaflı olarak parmaklarını. insanların bin bir zorluklarla kazandıklarını bir anda yok ediyorlar. polis diyor ki, biz içeri atıyoruz, mahkemeden bizden önce çıkıyorlar. bu nasıl adalet?? masum vatandaş 90 kilometre hızı geçince bas cezayı. adam çoluğun çocuğun hakkını yesin ona hiç bir şey yapma. zaten başımızda ki en büyük hırsızı hepimiz biliyoruz..
en sağlam yöntem soldaki arkadaşın yaptığı http://youtu.be/pT7eiE1EV10?t=38m56s
bu kawasaki bir başka dostummm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)