Konyada 19-16 yaş arası haftasonları gezebileceğim kişiler yok mu ya Tek başına sürmek sıkıyor insanı bi süre sonra bi de motorlu arkadaş gruplarını görünce hevesleniyorum.
beyler bana çıkma jawa classic ceylanlarında oluyor sanırsam km saati gerek .Fethiyedeyim bilgisi olan varsa bana mesaj atabilir mi ?
yarın 7,30 da konya meram tıpta..80,30 da beyşehir gölünde teker dönecek.toros dağlarından ermeneğe kadar 450 km bir rota geçilecek. ben iki arkadaşımla tınaztepeye kadar bölümüne katılacağım gelebilecekler duyurulur
oraya gidemesekte konya civarında bir gazlama yaptık..
fotolar tersten oldu ayarlamaya zamanım olmadı.yorumlamaya ise hiç zamanım olmayacak ulan face tüm zamanlarımı çaldın
yarın konya kozağaç parkında başlayıp yine orada bitecek bir 350 km gideceğiz döneceğiz inşallah. . paylaşımlar burada olacak inşallah tekerimiz patlamazda rezilliğimizi paylaşmayız
cros , cros.... Geçen hafta çatal hüyüğe gittik. (2 kişi tek motor)
Bu haftada Beyşehir yaptık geldik. (yine 2 kişi tek motor)
Maşallah ne geziyorsunuz. Küçük ccli ve şehir içinde - biraz dışında dolanacaklar yok sanki forumda.
geçen pazardı ,o adam sabah sekiz gibi kalktı gitti ihtiyar bir adamla buluşup konya hatunsaray akören akkise üzeri bozkıra ulaştı.oradada bir deli bulup yaylalara yol aldılar.onlarca yayla dolaşıp torosların tozunu yutup dağ kekiklerini sucukla karıştırıp soğuk sulardan içip üşüyerek titreyerek konyaya geri döndüler.. tecrübeleri şunlar oldu. yedek benzin almak,kışın kesinlikle günübirlik 350 km yapmamak,gidilen yoldan geri dönmemek,tuzu unutmamak ..fotoları tek tek yorunlamak isterdim ama linkleri hep tersten veriyor photobucket .isterseniz son resimden başlayın sırayı takip etmek isteyenler için.. seyircilere şimdiden teşekkürler
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Amma gezmişsiniz maşallah, sizi gidi tek tekerciler sizi
Valla helal olsun Konyalı motorcular.. Tipi tatarı gibi geziyorsunuz kıskandım..Aranızda olmak isterim..
Konya'da motoru koyacak yer bulamadım.
Karatay belediyesine ve zabıtasına mail attım. bimer'e mail attım.
şimdi 2 tane otoparktan aradılar buyrun gelin diye
bende abdallara yakınım hergün apartmanın önünden bisiklet motor içindende ayakkabı temizliği yapılıyor. kapalı bir garaj yaptırdık şimdilik işe yarıyor.
sistem hırsızı koruyor.güvenlik kamerası hepsini çeksede işlem yaptırılamıyor
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir arkadaşımın 2006 model Hyosun RX125 motorunun üst contası yağ kaçırıyor.
Contayı Konyadaki Delta Motor'da bulduk. Fiyatı da 20 TL. "Üst piyano Oring'i" diye de geçiyor. Linki burada ;
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/product&path=74_83&product_id=1891
Ancak sipariş 100 TL nin altında olduğu için kargoya veremiyorlarmış. Yani kargocuyu çağırıp ürünü teslim etmiyorlar. Abi kafayı yiyecez, adamları ikna edemedik, haftalardır yatıyor motorda. İşimiz gücümüz var, uğraşamadık da.
Öncesinden de +200 TL lik alışveriş yapmıştık kendilerinden. Yine de "Birisi gelsin elden alsın, 20 TL ye vereyim ama kargoya veremeyiz" diyorlar ısrarla
Konya merkezde sanırım burası. Bir yardımsever kimse gidip ürünü alsa, Ankaraya karşıdan ödemeli kargolasa, biz de hesabına parayı yatırsak... Çok mutlu oluruz!
Sinirlerimiz bozuldu... Böyle saçmalık olmaz olsun valla...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)