bende cumartesi sabah 9 da anladım.
E bugun Yarım gün memuruz çalışıyoruz.
1-2 arkadaşa soralım artçılık için. olur derlerse gezelim...
Nasip.
asfaltı bilmem ama arazide artçıyla gazlamak bayakı sıkıntılı oluyor .
benim hala kafamkarışık motor bozkırda getirmem gerek ama bugündenmi gitsem sabahtanmı seydişehir beyşehir üzeri dönsem ?
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
başı belii BOZKIR ama sonu konyaya kadar allah kerim gidince şekillenecek.evet yarın torosların bu kekik kokulu ardıç ormanlı bozkır seydişehir arasını 45 km..arazi kısmı..
kırmızıçizgiden geçmek isteyen varmı. dönüş konya ama ben bozkırdan katılacağım.
s.şehirden sonra beyşehire gelecek arkadaşlar var onlarlada buluşup rotanın gerisini konyaya kadar çizeriz. evet varmı gelen
yokmu sabah gelecenmı mudur. motorun bende bılıyon katılacanmı bıze. yoksa anahtarı takam motora yerını bılıyon kacta gelecen bu arada
sabah konyadan 7 de biniyorum 80,30 bozkırdayım 9 gibi dağlar bize kucak açar artık akşamda hava kararmadan konyada oluruz inşallah.
mbuyuk guneş kremını neden almadınla yanmışız senın yuzunden.
alosyı sattın gene.
turkan sende satarsın motorunu alınca artık...
Motoru bilmem de şu ehliyeti bir alabilseydim 20 gün sonra sınav var
yahu artçılı daha güzel oluyor. arada al len diyip gidonu eline vermek adamın yüreği hopluyor...
Ve sıkılmıyorsun
Araziyede pe kgirmeyiverecez.
Beyşehir değil ama Sağlık kasabası vs beyşehir yolu üzeri yani bugun 120 km yol gezmişim 2 kişi ve Scooterla... Arka amortisör 2 tane olsa tadından yenmezde
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
zor valla debriyajlı motor olan kimse yok ve sınav sistemi değişmiş 45 dk sürüyormuş sınavlar ve sınava da 20 25 gün anca kaldı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)