Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet göl balık var ama cok sayıda degıl
alosyı dayı oranın manyagı benım bıldıgım onu orda gormuştum ıkı motorcu arkadaşı daha vardı balık cıkmaz fazla buyuk
ama ıllede balık dersen bılıyorsundur egrı gole gıdelım orda balık cok ama zıpkınla vurursan dahada cok zıpkınla av yasak ama yasaklar ne ıçın var çıgnenmek ıçın
egri golde bura
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 ----------
siz yeterki gelin kardeş ne demek dipsiz gölede gideriz aygı dibinede
aygır dıbı
sen konyadan ekibi topla gel alosyi dayı ama bu sezon bitti heralde seneye sezon başı kopun gelin buralara sen önce ekip ol arkadaşlara gelirlerse bende buradan toplayayım bir ekip çıkalıp tozlu topraklı yolllara acaba olurmu gelen hıhıhhıhıhhhı yada sizin köyün şenliğine toplanıp kaçalım uyarmı acaba
evet ramazan malesef bilinçsiz avlanma yüzünden marifetmiş gibi ne kural ne yasak ne de kanun tanıyan var böyle usulsüz şekilde avcılıkla göllerimizde balık kalmadı ve gidenler eli boş dönüyor. Benim amacım balıkları öldürmek değil sadece tutmak emin ol tuttuğum balıklarıda fotoğrafını alıp belgeledikten sonra yaşam alanlarına geri bırakırım yani bir dahaki geldiğimde tutamadan gitmemek için yaşatırım onları.. sen yinede göl ismi falan verme buradan kısmet olurda bir gün oralara yolumuz düşerse gideriz birlikte. Şimdi kendini avcı sanan sonrada tuttuğu hamsi kadar balıkları yemeye çalışan, çuvallar dolusu balık tutup konu komşuya dağıtmayı marifetmiş gibi salyalarını akıtarak anlatan insanlarımız var onlardan herhangi biri bu mesajını okuyabilir sonrasını sen düşün artık..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
TAMAM BUyuk kardeş dedıgın dogru ama seneye yazın gezmeye gelırsenız buyrun gelın buralara haberımız olursa agırlarız sızı kardeşler
inşallah nisan başında ala karlı vuralım dağlara müdür
hem aygırdA eyice coşmuş olur ozaman
tamam nisan kadar kapatalım buraları malum ıkı gundur yagmur başladı
alosyı dayıııı
hercul kardeş o zaman habardar ederız ınşallah gıdersekkk
Kısmet bakalım Yaza doğru zaten kapsamlı bir tur yapacam Mersin'e geldiğimde görüşürüz msn: ferhatsevinctr@yahoo.com
altı''AT''mış
Slm arkadaşlar bende konya ereğliliyim warmı ereğlili olan
aleykum selam ereğlili vardır ama nerdeler belli değil
konya gibi iki milyon nüfuslu bir büyükşehirden bu başlığa günlerdir bir satır bile yazılmaması çok şaşırtıcı.
aloooooo kimse yokmu beyaw
ben varım ya abey iki bozkırlı idare edek buraları dere kasabasını bitirdik batırdık bide burayı batıralım müdür ne dersin sana uyaarımımımımımımım
bana uyacaksan bi hafta sonu yaylaları dolanalımmı müdür boşmusun
goca gonyada iki kişi
gel müdür ama bızım yaylaları hava ıyı olursa ben bu cumartesı tek başıma dolaştım mantar topladım sorkun dikilitaşten eldahan oluklarına oradan dag yolundan kurcuay yaylasının uzerınden agaç tepesine indin sonra antalya yolu tekrar dondum sen ne zamn gelecen mudur bu son baharmı yoksa seneye baharmı ben sana uyarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)