selam konya mt......bende bir konyalıyım kıbrısta öğrenciyim yakın zamanda bi motor alma düşüncem var....bu işi sanırım konyaya geldiğimde gerçekleştircem... ama biz şimdiden tanışalım
Merhaba Uğur inş en kısa zamanda motosikletini alırsın.Motosikletin olmasada toplantılara bekleriz Konya'ya gelince.
MoToCroSS RuLeZZ
killing_machine teşekkür ederim....Bende düşündüydüm bi araba sanayine gitmeyi..olmassa bi gidiyim !
Çelik Matian 150
Birde arkadaşlar ben motoru alalı 1 ay oldu felan da 350 km civarında ama 300 lira yakıyor. yaaa çok fazla düşer mi o...daha bakıma girmedi...
Demi ya...hemen veriyim...hacım sağol.
Bendeki motor 650cc 260kruş filan yakıyor ve fazla olduğunu söylüyorlar seninki bide 150cc sen düşün artık
MoToCroSS RuLeZZ
arkadaşımda var aynısı 200 yakıyo dio..300 çok fazla..bencede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 PM ----------
martian ın neresini beyendin bilmoorum ama vind hunter 150 alsan bence daha iyi imiş..
fazla deil 10kilo daha hafif ama vind hunter in 15 krş bile yakcagını sanmıyorum..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Tüm İslam aleminin ve Konyalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Teşekkürler sizinde kandiliniz mübarek olsun.
İstanbul'a selamlar
MoToCroSS RuLeZZ
tüm konya ekibinin kandiini kutlarım
kazasızz belasız ...
by_001 demişki; Martianın neyini beğendin, vind hunter 150 alsan daha iyiymiş...
Arkadaş ikisi aynımı allah aşkına... Aynı fiyat ama farklı kasa ve motor gücü...
alsana vind hunter
Al bide benim aldığım Martian....
beyendiğin motoru almışın..hayırlı olsun..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
sağol teşekür..bu arada geçen bi test ettim motorum km de 0,166 felan yakıyo yani 166 bin lira yinede fazla deelmi ? Martian 150 için..
bizim nissan primera da 166 yakıyo:D 10 lira ile 60 km
tam faciasın
Beyşehire Hepinizi bekleriz ben beyşehirdeyim gayet güzel motorum vengo diye bi motor ( mondial tipi var ) Gelin bekleriz ;)
Bastığın zaman gider ama bastığın zaman durmaz ..
Bnde konyalıyım motor mondial rs151 yeniyim daha 90ı geçmiyor acaba daha alışacakmı :D yoksa bukadarmı ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)