merhaba beyler bende buradayım ona göre konya ereğli myo da okuyorum ve motorcuyum tanısmak isterim merkez olsun ereğli olsun
merhaba beyler bende buradayım ona göre konya ereğli myo da okuyorum ve motorcuyum tanısmak isterim merkez olsun ereğli olsun
slm bende konyalıyım aslında düşünüyordum konyada bir site kursam acaba gelen olurmu diye ama site kurmaya bile gerek yokmuş :D :D :D ben bizim tayfayıda çekeyim bu tarafa bu arada 250 cc bir motorum var inşallah haziranın sonun da çıkartmayı düşünüyorum tabiki en güzel ve değişmiş hali ile :D
Arkadaslarım kardeslerim hepiniz hos geldiniz toplantılarımızda ve aktivitelerimizde sizide aramızda görmek isteriz
inşallah motorum la olmasa bile bir şekilde geleceğim ama korkum şu büyük motoru olanlar korkutuyor beni yani ben bir çin cruiser le gider ken yanımdan bir japon geçtimi biraz çekiniyorum :D :D :D :D :D
arkadaşlar bende varııııııım konyada hava lojmanları tarafında oturuyorum keeway sl 150'im var bi tane. ismim gökhan selamlar herkese
bizim gezilerimizde japon-çin-1300cc-125cc-racing-naked-cruiser-cross vs.. önemi yoktur. önemli olan ikiteker sevdasıdır. hiçbir şekilde çekinmeyin herkesin ayak uydurabileceği bir hız belirlenir, grup nasıl yola çıktı ise belirtilen yere varılana dek o şeklini korur.
gezilere katılmanız dileğiyle. aramızada görmekten mutluluk duyarız
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
o zaman sıkıntı yok ama ben bir şey duymuştum bu japonlar yavaş gidince hararet yapıyormuş doğrumu
arkadaşlar konyada fuarlar falan düzenleniyor mu? motosiklet kültürü çok kötü bu konyada yaw (yanlışsam özür)
slm bende konyalı MT ciyim kaç aydır siteye üye olmama rağmen bu bölümü tha yeni gördüm geziler hakikaten süpermiş motoru alınca ilk işim böle bi etkilğe katılmak olcak. sinan ben bu arada
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
Etkinliklerimize bekleriz.
Facia42 motosiklet kültürüne gelince. Bu yıl Konya süper olacak.
Free Motorcycle Team
inşşş. öyle kasksız sırf sağa sole giden boliletler yerine adam akıllı tam korumalı motorlar görmek istiyrum
SAYIN ARKADAŞLAR 05.04.2009 PAZAR GÜNÜ OSMANİYE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE DÜZENLENEDEN VE TÜRKİYE GENELİNDE OLAN; OLURSA ŞAYET YURT DIŞINDAN KATILIMLARLA GÜZEL Bİ GEZİMİZ OLACAKTIR VE AYRICA İLK YARDIM EĞİTİMİ KONUSUNDA BİLGİLER VERİLECETIR .SİZ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
TURUN AMACI ;
1: KASK TAKMANIN ÖNEMİ
2:İLK YARDIM
3:MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN .. HAKKINDA OLACAKTIR VE YEMEKLİ OLACAKTIR.
SAAT:11:00
KATILIMCILARIN
BENİMLE İRTİBATA GECMESI ONEMLE DUYRULUR....
illedesen80@hotmail.com
trafiktescil@osmaniye.pol.tr ziyaretci defterine yazı yazmaları onemle duyrulur.
selam arkadasolar bende konyadan cıtırnn motorcu emre
kazasızz belasız ...
kisme yukmu
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
selam olsun Konyalı motosiklet sever herkese
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)