tekrar hoşgeldin fırtına42 birinci sayfadaki listeye ekliyorum seni de.
tekrar hoşgeldin fırtına42 birinci sayfadaki listeye ekliyorum seni de.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hafta sonu havalar ısınıyor arkadaşlar inşallah gezilere devam bencede hatıp mağraları güzel canlı alabalık tesisleri falanda vardı bi aralar ama şimdi ne durumda bilmiyorum neyse cumartesi akşamı evliyada konuşuruz ayarlarız
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
motosport sana benim motoru hibe edecem bööle giderse
saat kaçta bu akşamki buluşma
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşlar tabikii neden olmasın buluşur toplanırız sadce motorgp deil bizlerde burdayız dimdik ayaktayızzz
akşamki buluşma arkadaşlarımızın işinden dolayı saat 20.00 da. ben erken gelmeye çalışcam. görüşmek üzere.
herkesi bekliyoruz gezi planı yapılcaktır.
hoşgeldin atomA__T__O__M adlı üyeden alıntı
bide bize kendini tanıtsan çok iyi olur
arkadaşım bakın bende ankaradayım ve scooter lu olan klubumde 100 yakın motorcu uyem var seninle bir buluşma yapalım ne dersin konyadan ankaraya ankaradan konyaya adresim muurraatt@hotmail.com
hoşgeldin A_T_O_M arkadaşım. kendini tanıtırsan sevinirim.
hoş geldin atom
dragonboys un dediini bi düşünelim millet ne dersiniz 350 km falan galiba motorlar müsait ama ehliyetler pek diil
Evet arkadaşlar valla yaptıklarınızı şöyle okudum ah ah ah dedim
bende sizinle birlikte olmak isterim nasılda içim gitti valla bi bilseniz ama ben karamandayım. Bu arada karamandanda bi arkadaş var yemzet okuduğum kadarıyla o da sizinle buluşmak istiyor bende buluşmak istiyorum. Amasize ayak bağı olurum diye çekiniyorum benim motor 100 cc honda activa bende 120 kiloyum motor 60 dan fazla yapmıyo siz hızla giderseniz size yetişemem arkalarda tek başıma kalırım. Ne dersiniz sizinle gezilere gelsem beni beklermisiniz. ayrıca yemzetlede burda tanışabilirsek burdan yemzetle beraber gelebiliriz konyaya. Hepinize iyi günler
hoşgeldin activa arkadaşım. ne demek bekler misin? tabiki bekleriz seni de. yemzet (ahmet abi) de karamanda. birinci sayfadaki listeye ismini ekledim bile sen yeter ki gelmek iste 40 la da gideriz gerekirse
bu arada bu hafta gezimiz yok haftaya görüşmek üzere.
yılmaz naptınınız dün akşam buluştunuz mu ?
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
buluştuk motorları bile bağlatıyoduk nerdeyse bi midye yüzünden daha doğrusu benim yüzümden
ne önemi var arkadaşım öemli olan hep beraber yollarda olmak.bende 70çç ye biniyorum ve 90 kiloyum.yani yakın bir oran.ne zaman istersen gelactiva adlı üyeden alıntı
serkan abi midyeci bulduk artık ceza yemeyecezzzRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
bugün bizi durduran polisleri gördük yine ters ters baktılar bizde selam verdik
bi ceza yeseydik senin midyenin tanesi 1000 ytl ye gelecekti
arkadaşlar bişey sorcam mesela toplu gezi(inşallah gelmeye çalışacağım) yaparken polisler bizi durdursa naparız benim motor mobylette polisler bu motorlara gıcık biraz hatta görse alır geçen sene bi kere kaptırdım çok ceza yedim polis hiç sormadı ehliyetin ruhsatın warmı diye direkt attı motoru çekiciye. hadi sizi bıraktı diyelim ben napacam
haa bide şöyle bişey düşündüm herkes motoruna bi numara verse nasıl olur ben 46 nosunu werdim hatta sağ ve sol tarafına bile yapıştırdım tabi isteyen yapsın istemeyen yapmasın
kardeş senin motorda çok ses yapıyo yaw almalarına şaşmamak lazım
dün akşam ucuz yırttık ama yaw zoruma giden bi heriflere abi ayaa çekmek zorunda kalıyoz ya sırf onun için alacam artık plaka , ruhsat ve ehliyet 3000 km oldu ama halaa geç sayılmaz
benim motoru gördünmü yaw sen
napalım motorun özelliği bu ,sesli olması, yapacak bişey yok sesi çıkmasa motor çakar. numara konusunda ne diyorsunuz.???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)