Pazar şüpheli biraz, yola çıkmadan yağmaz ise yoldaki yağmur etkilemez :D
Pazar şüpheli biraz, yola çıkmadan yağmaz ise yoldaki yağmur etkilemez :D
Free Motorcycle Team
.............................
MoToCroSS RuLeZZ
Konyalı MT arkadaşlar yardım 125-150-200-250 teksilindir sıfır motorsiklet motoru lazım tasarım yapıyorum titan olursa ikinci el temiz olur suzuki gn 125 motoru olur ikinci el sıfır çin motoru olur satan satılan yerleri bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim konyaya slm
Selam arkadaslar.bi sorum var.sky-go 250 hakkında bilgniz var mı?tavsiye edermisiniz?
slm arkadaşlar bende konyadan ama bi eksik motor var az kaldı almak uzereim ramzey RACING RMZ 2150 - 23
alacaım alır almaz sizlerle olmak istiorum hayırlı gunler iyi yolculuklar....
Ha bu arada bu motoru konyada nerden bulabilirim onuda soylerseniz cok da iyi olur...
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır...
selam hemşerilerim.aranıza yeni katıldım umarım bulusma ayarlarsınızda bızde gelırız.ama bu topic cok sogumuşşşş haydi konya haydi konya haydiiii
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
konyada motosikleti olan bayan yok mu arkadaşlar,yeniyim ve bu şehirde ilgili tek dişiyim galibaa
alanyada otelde tanıştığım bir arkadaş ile konya mt deki şukrü arkadaşa selamlarımı yollamıştım umarım yerine ulaşmıştır. Ha bu arada tanıştığım arkadaş suya kendini ölümüne atıyordu. Tatil dönüşü hala kafası sağlammı acaba diye merak ediyorum Herkeze sevgiler.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1172204
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım hrkze slm...
Bi sorum war ramzey 150lik scooterim war yakıtından şikayetçiyim çok yakıyor az kaçıyor help please
geldiim... konyadan mehmet yaman..
bende de ramzey 125 var yakitindan memnunum ama,
gec hizlaniyor hic bir motor la kalkamiom
100 km de 2.8 filan yakiyor
yanlis secim yapmisim vitesli motor almak lazum mus hedef hinda cbr
kimseler varmiiii ???? : 2006 yaziyor yaaf tarihlerde
Hoşgeldin mehmet.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
5ytl lik benzinle 15 km yapıyor takriben 333,3333...... lira yakıyor kardeş 80km hız yapıyor peki bu normalmi?? arkadaşlarımdada war 110lira yakıyor en fazla
kardeş benim scooterın kalkışı çok güzel tam gaz kalkamıyorum zaten patiye weriyor 60-65kmye kadar hızlanmasıda çok güsel 65den sonra tıkanıyor 80e çıkana kadar bayağı ypl katlediyorum.....
Bİde motorcu benzin fazla gelirse boğar hiz yapmaz diyor doğrumudur acep..tşkler
333,3333 5ytlye 15km yapıyor...?
mahmuty senin motor bitmiş. 3 katı yakmaz ki. Sen yanlış hesaplamayasın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
selaam diicem ama gene kismeler yuk galipa
bu simgeleri sefiom yaaaaf
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)