mrhb arkdslar bende konydnm scotrm war ama ehlyetm yok bildgniz bir sürcü kursu warmıdr bide ne kadar mal olur A2 - B ehliyetm wardır
slm MİLLET bende konyalıyım bir cbf 150 almayı düşünüyorum önerirmisiniz..
honda cbf150 fiyatının giderek pahalaşak deniliyor dogru mu ya ?
İşin aslı çok fazla oyanmıyor fiyatı, gerçekten gösterişli ve sağlam bir motor tavsiye ederim. Hatta sıfır almayı düşünüyorsan yardımcı olurum.
Free Motorcycle Team
sevinirim ben ekledim abi seni msn e konuşuruz
MERHABA MOTORCULAR,
YENİ ÜYEYİM ÖNCELİKLE MERHABA, MOTORUM ANKARADA İDİ BU HAFTA SONU GETİRİYORUM. BUNDAN SONRA BURALARDAYIM BMW R65 1983 MODEL BİR MOTOR. ANKARA KONYA YOLUNDA MOTORLA GİDİP GELEN VAR MI? TAVSİYELERİNİZİ RİCA EDİYORUM.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşlar hepinize merhaba yarın KONYA dayım inşallah bir şey duydum size sormak istedim 20 nisanda KONYA ya motosiklet fuarı geliyormuş doğru mu bilgisi olan var mı?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
selamünaleyküm
bende konyalıyım ama bu ortagım lafı hic de hosuma gitmiyor acıkcası konyalı olmayan insanların yanında bir garibseniyor yanlıs mı düsünüyorum sevgili hemsehrilerim
cbf 150 den memnun musunuz?
Şincik M.Arslan ortaamm Mevlananın resmini de koymuşun, ne demiş Hz. Mevlana, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Kayserililer de gadasını yidiğim der. Yöresel konuşma tarzlarıdır, Ylmzzz ın dediği gibi aramızda sadece mizahi olarak kullanıyoruz, ortamımızda bulunduğunda daha iyi anlayabileceğine eminim.
Saygılar.
Free Motorcycle Team
[B]unveraet/B] seninle de bi tanışsaydık şu bmw nin sesini dinleseydik
Free Motorcycle Team
04/MAYIS/2008 pazar
Buluşma yeri Stad Önü Saat 10.30
Derbent beldesinde saç kavurma yemeye gideceğiz.
Tüm Motosiklet severleri bekleriz.
irtibat için özelden mesaj atabilirsiniz.
Free Motorcycle Team
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)