asfren
Abi motorunu Elit motordan biliyorum. Maşallah çok süper duruyor.
asfren
Abi motorunu Elit motordan biliyorum. Maşallah çok süper duruyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
selam arkadaşlar bu sene okulla ticareti beraber yürüttüğüm için gezilere katılamadım
ama geçen sene çok güzel zaman geçirdim.bu cuma istanbula temelli gidiyorum
kendinize iyi bakın muhabbetiniz bol yolunuz açık olsun.
[QUOTE=asfren;733285]MERHABA ARKADAŞLAR;
en sonunda fırsatını bulup nisan ayı başında kavuştugum hayalimi sizlere paylaşıyorum iyi seyirler....
abi hayırlı ugurlu olsun ben mehmet bende honda 1100xx meraklısıyım o yuzden motoruna bir baska acıdan baktım en kısa zamanda benimde olur insallah aramıza hoş geldin
[QUOTE=crxforever;739234]selam arkadaşlar bu sene okulla ticareti beraber yürüttüğüm için gezilere katılamadım
ama geçen sene çok güzel zaman geçirdim.bu cuma istanbula temelli gidiyorum
kendinize iyi bakın muhabbetiniz bol yolunuz açık olsun.
kardeşim evet uzun zamandır görüşemiyoruz yolun acık olsun hakkını helal et kapımız her zaman acıktır bunu unutma siteden takip edersin birseyler yazarsın unutmazsın DEĞİLMİ BİZLERİ )
Görüşürüz Fırat yolun açık olsun.
sizi ve konyayı unutmayacağım arkadaşlar.zaten bir vitesli motor alayım
cebime kaşığımı koyup pilava gelirim
slm arkadaşlar ben de karamandan komşuyuz yani eger bu taraflara bi geziniz olursa bekleriz ben ve emmioglu sizi agırlamaya gonulluyuz
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
konya antalya yolunu göremeden döndüm ya konyadan ona yanarım
Arkadaşlar Merhaba;
Motosikletin hayatıma yeni girdiği şu günlerde Konya'da ki arkadaşlarla tanışmak benim için gerçekten önemli.
Bilgi ve deneyim paylaşıldıkça değer kazanıyor.
Görüşmek üzere....
yilmazozaktan@hotmail.com Görüşelim dostum
Konyanın tüm ilçelerini gezdik neredeyse. Geçen haftada Antalyadaydık.
drugrep75@hotmail.com.
görüşmek üzere
arkadaşlar slm konyadayım ve 98 model zx6r şanzuman ı lazım elınde olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Selamü aleykum gardaşlıklar bende Güney Gonya Cumhuriyetindenim
Talha adım Mondial 150 hs gullanıyom.Çok memnunum.
Daha500 km de sanki nolacaksa
Saygılar..
[B]Yolların Çift Teker Lordu ![/B]
aleykumsleam talha güney gonya cuhuriyeti eresi acep
Kazasız sürüşler...
MoToCroSS RuLeZZ
kurban olurum size topraklarım benim benide aranıza alın bende 75 motobecane var set glardoni bu portal beni cok mm etti görüşmek üzere!..
[COLOR="palegreen"][/COLOR]MOTOBECANE42[COLOR="palegreen"][/COLOR]
bende personel okulunda askerım....
ankara mt den...
benı zıyarete gelınsene....
fırat bektas...1.böluk,2.takım....
adamın bırısı benı tanıo ama...ne arıo nede soruo...şöle nizamıyeye gelsenız...bıraz havam olsa...kötumu olur yanı....
görüntülerimiz konya erenköyden arkadaşlar fransız motobecane namı deger balkan kadro a.dan z.ye kendi ürünüm motor kısmı sille yolu kuşçular motor topladı.bizzat 1975 te dedem hollandadan getirdi.rengi çağla yeşili-bal köpügü motor set,(eski glardion),19-19 karbirator,mobiş eksoz,kickstart (ayaktan marş) muayyer klasik mobylettedir.SATILIK DEGİLDİR.böyle temiz klasik mobylette olan arkadaslar benimle baglantı kursun.yorum sizin iyi seyirler!..
[COLOR="palegreen"][/COLOR]MOTOBECANE42[COLOR="palegreen"][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)