müdür sana bi şahin alalım bırak bu motor işini şeytan icadı iki teker
çoluk çocuk babası adamsın alın yingeyi falan pinen ortaam olmaz ööle motur falan
müdür sana bi şahin alalım bırak bu motor işini şeytan icadı iki teker
çoluk çocuk babası adamsın alın yingeyi falan pinen ortaam olmaz ööle motur falan
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Mountrover bu sabah mesaj göndermiş konyariders hazırmış arkadaşlar. Herkese hayırlı olsun.
Free Motorcycle Team
beyler bu hafta sonu bir seyler yapalım tabi yagmur yagmazsa
beyler ben yeni kanuni tiger aldım 3.5 milyara sıfır kutulu adamın elinde bir tane daha varmıs bayi fiyatı 4.4 milyar isteyen olursa mesaj atsın
Arkadaşlar ne yapıyoruz haftasonu ? Gezelim-görelim,yok olmadı zaman yok cart curt dediniz bi pilava gidelim en azından.Ama ne olursa olsun motoru olmayanları götürmeyelim,bırakalım sürünsünler.
Şaka bi yana motorun arkası süsmü alırız mehmet abiyide fazıl abiyide gideriz tırıl tırıl. Yapın küçük-büyük bi plan hade.Yılmaz nerde ya o iyi karıştırıyodu ortalığı...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Free Motorcycle Team
motoru olmayan adam ne iş yapar yaaaaa
satçam ben moturu 1500e falan verrim haberiniz ola
İnternet ilanındaki fiyatı düşür Serkan.
Ah! Krosum ah! Niye sattım ki.
Free Motorcycle Team
Fazıl abi pazar günü nerede ve ne zaman toplanalım?
Bence meramda 16.00 da buluşalım. Meramda yörük obasının karşısındaki yer uygun. Açık hava.
Bana uyar, ama motorum yok. Olmazsa otubüsle gelirim
Free Motorcycle Team
O zaman meramda 16.00 da buluşuyoruz. Görüşmek üzere.
arkadaslar selamlar saygılar nabersiniz bu pazar izinliyim demek ki toplanılıyor bende geleyim aksilik çıkmazsa uzun zamandır internetim yoktu hiçbirseyden haberim yok motor satanlar satmakisteyenler dertleşelim be yaw :D deilmi kalın saglıcakla
Barbaros senin kırmızı motor da güzelmiş hani Hoşgeldin.
Free Motorcycle Team
ee bu pazar nere gidiyoz kararlaştırıldımı??*
eğer kara verilmediyse pazar günü kestelden başarakavak tarfından geldik ve çok güzel yerler vardı internette arattırırken şöyle bi sayfa geldi velesbitçi arkadaşlar gitmiş bi bakın gideriz belki
http://www.mtbtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=3295
bi alabalık tesisi filan var ama bunlar gitmemişler.
MoToCroSS RuLeZZ
S.A ARKADAŞLAR 1 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ ABİMİN DÜĞÜNÜNE SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI YANIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ ÖĞLEN 13:00 GİBİ YENİDOĞAN KASABASINA (70 KM) GELİN ALMAYA GİDİLECEKTİR. DAHA SONRA SAAT 16:00' DA YEMEK VARDIR. KATILMAK VE BİZİ MUTLU ETMEK İSTEYEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
YUSUF DÜZYOL
:bounce: EFSANE_87
8 Temmuz Pazar GÜnÜ Saat 8 De Stad ÖnÜnden Hareket Edİyoruz.
YerkÖprÜ Şelalesİ GÖksu Ya Gİdİyoruz.
İhtİyaÇ Olan Malzemeler, Mayo, Havlu, Motosİklet, SÜrÜcÜ, Oturmak İÇİn Sergİ, Benzİn, Bİr Mİktar Para.
Free Motorcycle Team
MERHABA ARKADAŞLAR;
en sonunda fırsatını bulup nisan ayı başında kavuştugum hayalimi sizlere paylaşıyorum iyi seyirler....
buda bizim zegi hehe
[CENTER][COLOR="Lime"][SIZE="1"][B]Gel,gel... Yine gel. Kafir, mecusi, putperest olsan da yine gel...
Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR="Red"][U][B][SIZE="2"]HZ.MEVLANA[/SIZE][/B][/U][/COLOR][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)