Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CGL 125
    Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben vaz caydım, asfalttan gidelim. Otomobil bile 3 tekere kalkmış. Kesin toprakta ya hararet yapar ya düşerim. Mustafa ne kadar mesafe toprak belirtmemişsin, sence nasıl motosikletlerle gidebilir miyiz o yoldan?

Biz yine kilistra ya gidelim olmazsa hehe.
    Fazıl abi yol yarı toprak yarı asfalt yani 15 - 20 KM toprak.Toprak kısm bazı yerleri asfalt kadar düzgün arabayla 80 le gittik ama tozlu ona bişey diyemem benim koyduğum en kötü bölümler. isterseniz şöyle yaparız giderken normal ladik tarafından gideriz ben size bi kıyaslama yaparım hangitaraf güzelse gelirkende oradan geliriz ama ben ladik tarafını bilmiyorum

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer yolu bilmiyoruz demişti mustafa. O yol diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 3 km filan toprakmış. Karar verin. Yarın gidicez. Ayrıca iyi dediğiniz yola racingleri sokamayız. Yazık olur yani. Diğer yol zaten anayoldan 15 km içerde. Nasıl daha çok toprak oluyor anlamadım. Bu 15 km nin %80 i asvaltmış.
    Yılmaz ladik tarafını ben bilmiyorum efsane arkadaşım biliyo heralde
    size şöyle söyleyim kestele gideceksek kesinlikle toprak yola girmemiz gerek kestel çevresinde asfalt yok

abilerim fotoları gördünüz kararı siz verin ana yoldan gitme taraftarıyım bensize kısa yoldan gidelim demem fazıl abi kayar düşer kabahati benim olur ( fazıl abi motor sürmeyi yeni öğreniyor )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    Alıntı hondapilotu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fazıl abi yol yarı toprak yarı asfalt yani 15 - 20 KM toprak.Toprak kısm bazı yerleri asfalt kadar düzgün arabayla 80 le gittik ama tozlu ona bişey diyemem benim koyduğum en kötü bölümler. isterseniz şöyle yaparız giderken normal ladik tarafından gideriz ben size bi kıyaslama yaparım hangitaraf güzelse gelirkende oradan geliriz ama ben ladik tarafını bilmiyorum

Yılmaz ladik tarafını ben bilmiyorum efsane arkadaşım biliyo heralde
    size şöyle söyleyim kestele gideceksek kesinlikle toprak yola girmemiz gerek kestel çevresinde asfalt yok

abilerim fotoları gördünüz kararı siz verin ana yoldan gitme taraftarıyım bensize kısa yoldan gidelim demem fazıl abi kayar düşer kabahati benim olur ( fazıl abi motor sürmeyi yeni öğreniyor )
    olm fazıl abi eski crossculardan ne kayıp düşecek sendeee
    MoToCroSS RuLeZZ

Motosikleti
    HERO HONDA
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer yolu bilmiyoruz demişti mustafa. O yol diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 3 km filan toprakmış. Karar verin. Yarın gidicez. Ayrıca iyi dediğiniz yola racingleri sokamayız. Yazık olur yani. Diğer yol zaten anayoldan 15 km içerde. Nasıl daha çok toprak oluyor anlamadım. Bu 15 km nin %80 i asvaltmış.
    Evet yılmazz arkadaşım ben öbür yoldan bayadır gitmedim İst. yolundan kestel tahmini 15-16 km. Sanırım yolu Şahören'e kadar asfaltlamışlar geriyede bi 4-5 km kalır. Bizim gittiğimiz yoldan racingler zor gider siz bildiğiniz yoldan gidin.
    :bounce: EFSANE_87

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    racing motoru olanları bırakalım biz istediğimiz yoldan gidelim. Yaşasın naked motorlar ve endurolar

Yarın realde toplanınca son kararı veririz. Ben her yola girerim. Yavaş giderim ama bi sorun olmaz.
    Yarın 09.30 da görüşürüz realde.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    eğer alacaklarımızı realden alacaksak real saat kaçta açılıyoki 10:00'da filan olmasın
    MoToCroSS RuLeZZ

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    real 10 da açılıyor ama zaten hangi yoldu birisi gecikti derken 10 olur saat alışverişi yapar gideriz hava güzel olcak inş yarın az bulutlu-güneşli diyordu meteoroloji ama bazen desteksiz atıyolar.. hayırlısı
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    09.30 millet 10 da anca geliyor zaten Ben orada olurum 09.30 gibi. İşi olmayan gelsin sohbet ederiz.

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    yaw saaat 9 muş ben evden çıkıyom tunahan şaşırttı beni nese biraz nete takiliimde 10a dooru çıkarım
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

bende_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    abılerım valla supersınız yaaafff ıns gusel gecer yolculuk ve pıknık hadı hayırlısı olsun bende sınavdan sonra hyosung rx 125 sm le aranıza katılcam ıns kendınıze ıyı bakın gorusmek uzre bu arada resımlerı beklıyorum
    isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı bende_emre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abılerım valla supersınız yaaafff ıns gusel gecer yolculuk ve pıknık hadı hayırlısı olsun bende sınavdan sonra hyosung rx 125 sm le aranıza katılcam ıns kendınıze ıyı bakın gorusmek uzre bu arada resımlerı beklıyorum
    Bekliyoruz emre seni de.

Güzel gezi yaptık yine yolda 12256656 kez mola verdik.

Gece yüklerim resimleri.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...el-gezisi.html

İşte kestel gezisi linki.

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Resimler çok eksik ya, mesela benim CESET in hiç resmi yok
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler çok eksik ya, mesela benim CESET in hiç resmi yok
    saygıyla anıyoruz

clawman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 siyah
    harbiden ya neydin abi sen eskıden ne hallere düştün öyle .öncelerin cılgın endurocusu şimdinin ceset pilotu çok yazık oldu çokkkkkk

Motosikleti
    XT 660X
    Demek raceleri bırakıp istediğiniz yere gideceksiniz. Ağlatmayın beni, görürsünüz siz dönüşüm muhteşem olacak.

Ahanda buraya cızıyom --> _______________________ cızık.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Pazar günü Tuğberk'in davetlisiyiz arkadaşlar. Sabah 09.00 da buluşalım. Yeri söyleyeceğim. Bizi takip edin

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    selam evet arkadaşlar bende konyadayım ama ankaralıyım cmt plakam gelicek gelirse bende motorumla katılmak isterim sizlere ama rodajda olduğum için sizi biraz yavaşlatırım kusuruma bakmazsınız dimi...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı adaminbiriyim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam evet arkadaşlar bende konyadayım ama ankaralıyım cmt plakam gelicek gelirse bende motorumla katılmak isterim sizlere ama rodajda olduğum için sizi biraz yavaşlatırım kusuruma bakmazsınız dimi...
    Pazar kısa bir gezimiz olabilir. Yemeğe davetliyiz. Seni de bekleriz Yemekten sonra birşeyler yaparız. yilmazozaktan@hotmail.com mail adresim.

Birinci sayfada ilk mesajda gezi planı var. Bi bakıverin arkadaşlar

Motosikleti
    XT 660X
    Motosikletini görmüştüm, adalhanın arka tarafında. Tanışırız. Sen rodajdayım diye korkma, aramızda benim gibi senden yavaşları da var
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    hyosung 250r orange thema
    teşekkür ederim arkadaşlar motoru dediğim gibi burdan yeni aldım plaka kısmetse yarın gelicek gelirse motorla gelmesze plakam arabayla en azından sizleri tanımak için gelmek istiyorum
    Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika

Motosikleti
    XT 660X
    teşekkür ederim arkadaşlar motoru dediğim gibi burdan yeni aldım plaka kısmetse yarın gelicek gelirse motorla gelmesze plakam arabayla en azından sizleri tanımak için gelmek istiyorum
    Arkadaşlar Tuğberk le de görüştüm 8.30 -9.00 arası , köprümün bitiminde, elit in karşı tarafında parka uygun bir yerde buluşalım.
    Free Motorcycle Team

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler