Pazar günü olası trafik problemlerine karşı, haritadan biraz araştırdım 2 farklı yol daha gösteriyor. Bu yollardan daha önce geçmiş arkadaşlar ya da tanıdıkları olanlar varsa lütfen bilgilendirsinler.
1. yol sille tatköy üzerinden 2. yol Ardioli diye bir yeri gösteriyor, muhtemelen 500 evler civarından gidiliyor 3. sü direk istanbul yolu üzeri.
Free Motorcycle Team
FAZIL abi sen merak etme ben yarın kestele okuldan arkadaşlarla gidecem 2 araba gidecegiz. kısa yoldan (500 evler) gidelim diyorlar daha önce giden arkadaşlarım var yarı asfalt yarı toprak diyor ben size detaylıca foto. aktarırım yarın.
bu yazdıklarım demek değilki pazar günü sizinle gelmeyeceğim haftada iki sefer kestele gideceğim hiç aklıma gelmezdi ama sizlerle beraber olmaktan çok keyf alıyorum.
topraklı yolmuş müdür sen gelemen o yollara senin tekerin kaldıramaz sen reyzinkçi oldun gari
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Toprak yolu bilen varsa gideriz sorun değil. Ben asvalt yoldan yanayım. Çünkü en iyi yol bilinen yoldur. Toprak yol kötüyse 2-3 viteste daha çok yakıt yakar ve daha çok zaman harcanır.
Polisi bilemem tabi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Toprak mı, yok yav motorun granajları yolda bırakmaya hiç niyetim yok Enduro alıncaya kadar idare edin artıkın, özümden vazgeçmiş değilim. Serkancım, bamyam bülbülüm kanaryam, biliyosun bunu geçiş motoru olarak aldık evladiyelik değil.
Free Motorcycle Team
mustafa 500 evlerden gitsin gelsinde bi bakalım abi o tarafa yoksa istanbul yolunda kesin maliye yada trafik durdurur.toprak yol olupta nolacak yol değilmi?
MoToCroSS RuLeZZ
Yarın kimler geliyor ya. Son anda karar vermenizle meşhursunuz
cumartesi mi? pazar mı bugün cuma'da
MoToCroSS RuLeZZ
EEeee ÖÖöööö ben gelebilirim kanımca kesin bişi demiyom ama %70 gelirim heralde galba
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
anaaaa abi gelebilirim ne yaw gel işte tek başıma kalacam
MoToCroSS RuLeZZ
Abilerim bugün KESTEL' e gittik. Arkadaşlarla beşyüzevler tarafından gitmeye kararvermiştik. Realde buluştuk realin yanındaki yoldan çıktık yola
[IMG][/IMG]
yolun asfaltkısımları cok iyi durumda bol virajlı, inişli, cıkışlı seyahat halinda insan hiç sıkılmıyor.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
yol üzerindeki bir köyde bakkalın duvarında bu yazı vardı. siteye kesin bakın indirimli ürünler var
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
Toprak yol başladı şimdilik vahim bi durum yok
[IMG][/IMG]
biraz kötü
daha kötü
[IMG][/IMG]
Burada yolların bi kabahati yok. piknik yaptığımız yere arabalarıda getirmek isteyince bazen tekerleklerden üçünü kullandık.
Evet işte KESTEL. şimdiden cektiğimiz eziyete değdiğine kanatim geldi
Çok fazla kurbağa var işte bitanesi
Tanıştırayım hondapilotu
Şimdi soruyorum pazar günü gidiyomuyuz
paylaşım için teşekkürler mustafa
yaptığınız gezileri böyle seyretmek çok güzel
motosikletlerle gittiğinizin fotoğraflarını da eklersiniz artık
Ben vaz caydım, asfalttan gidelim. Otomobil bile 3 tekere kalkmış. Kesin toprakta ya hararet yapar ya düşerim. Mustafa ne kadar mesafe toprak belirtmemişsin, sence nasıl motosikletlerle gidebilir miyiz o yoldan?
Biz yine kilistra ya gidelim olmazsa hehe.
Free Motorcycle Team
yok abi yaw yolda bişiyok iyi görünüyo hatta şaka bitarafa oradan gitsek diyom ben, mustafa'nın gittiği yoldan ne güzel ormandan filan gidiyoz,asfalttan gittiğimiz zaman gene girecez kesin toprağa nasıl olsa asfaltın kenarında piknik yapmıcaz heralde.
fazıl abi sende tam racing çi olmuşun walla bizim crossun geçtiği heryerden şimdiye kadar mz de gitti bikere crosscuyuz nasılsa
odeğilde bugün hava kapalı yarın bi yağmur yağarsa
MoToCroSS RuLeZZ
Selamlar arkadaşlar mustafanın koyduğu resimleri gördünüz bende gittiğim için biliyorum . Yollar o kadarda kötü değil
Realden-Kestel 35 km bunun yarısı asfaltlı yani Yükselen Kasabasına kadar diğer tarafta normal motorlar için yavaş gidilecek bi yol
İstanbul yolundan giderseniz eğeeer yolu iki katlarsınız ve toprak yoldan daha çok gidersiniz benden bu kadar karar sizin
:bounce: EFSANE_87
Diğer yolu bilmiyoruz demişti mustafa. O yol diğer arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 3 km filan toprakmış. Karar verin. Yarın gidicez. Ayrıca iyi dediğiniz yola racingleri sokamayız. Yazık olur yani. Diğer yol zaten anayoldan 15 km içerde. Nasıl daha çok toprak oluyor anlamadım. Bu 15 km nin %80 i asvaltmış.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)