offfffffffffffffffffff vizeler offffffffffffffffffffffffffffff. bitsede gezsekkk artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizinki gene iyimiş ben napacam grafik animasyon, VERİ TABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ,BİLGİSAYAR DONANIMI,VERİ YAPILARI VE PROGRAMLAMA,TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI,ATATÜRK İLK.VE İNK.TAR.,İNGİLİZCE,MATEMATİK girecektimm ama grafikten veri tabanı ynetimden ve ingilizceden gectim bile ehehehehe
bak yılmaz ben hem geziyom hemde derslerden geçiyom muahaha
MoToCroSS RuLeZZ
len osman zorluk derecesi konusunda kıyaslama lütfen. 5 katı daha zor değilse bizim bölüm bişey bilmiyom ben de. üniversitede meşhurdur inşaat mühendisliğnin zor olduğu
bizim clawman anlatsın zorluğu
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
len osman kıçı kırık bir iki dersin var iş yaparmış gibi millete çalışıyorum die vır vır yapma cavayla o dağ senin bu dağ benim geziyosun işte suuuuuuuussss
yılmaz sen buna bakma çalış çalış sen bari adam ol
aranızda atısmayında bir an once sınavlarınızı bitirin gezmeye cıkacaz ) saka bir yana 13unde gidecez insallah bir aksilik cıkmazsa temennim odur ki tanıdığım ve tanımadığım kim olursa olsun sınavlarınızda basarılar diliyorum umduğunuzdan daha yuksek puan alırsınıuz inşallah...
ne var ne yok konya mt nasılsınız
hala sogukmu oralar
muğladan selamlar....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
slmlar!!! ne olduğu belli değil buralarda havalar maytap geçiyor sabah sıcak akşam soğuk.. motor genleşip büzülmekten ufalancak diye korkuyorum
13 ünde inşallah biz de geliyoruz babamla beraber.kaç gün kaldı acep gelsin de gezelim
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
sınavlar bi şekilde hallolur siz geziye bakın. 13 mayısta ekip tam olsun. Yoklama alıcam he
ewet sizin ki zor olabilir ama çalışmazsanız
sen sus len hondacı anaaa baya bi hondacı var ama neyse olm çalışıyom ama bazı derslere yalan söylemeyim 2. dönem hiç çalışmadım daha 3 dersten 90 veya 100 le geçtim bile
walla buranın havası hiç belli olmuyo dün şakır şakır yağmur vardı bugün güneş war iyiki dün gezimiz filan yoktu
MoToCroSS RuLeZZ
askerliiniz çok çook çalışmanız lazım annecim çoooook
fazıl müdürüm semacancım bunlar ne dir ya ders falan anauwww hi. sivmezdim o işleri ondan amele oldum bööle
bana bakında ders alın ders çalışmazsanız bööle olursunuz
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Kurban kesimlerinde boy boy resimlerin vardı, bundan sonra izin alamadım muhabbetine inanmam zaten. Aksi halde, büyük makina alınca bizi kazımaz sözüm geçerlidir
Onlar okuyacak böyük adam olacak. Biz amale olduk işte ortaam. Elleşme onlar daha hiç birşeyin farkında değiller. Ölmez sağ kalırsak yaş 30 dediklerinde tekrar sohbet ederiz
Yılmaz kestel tam olarak hangi beldeye bağlı bakabilir misin? Bendeki harita sille üzerinden bir yol çıkardı. Alternatifleri değerlendirelim.
Free Motorcycle Team
Kestel kadınhanına bağlı. Ilgını geçince sola dönüyoruz. tahminen 65 km uzaklıkta. istanbul yolundan yani kampüsün oradan gitmek en iyisi gibi. Başka yol bulursanız dönüş yolunda oradan gideriz
kestelemi gidiyoz.....................................
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
chocolateman : Kurban kesimlerinde boy boy resimlerin vardı, bundan sonra izin alamadım muhabbetine inanmam zaten. Aksi halde, büyük makina alınca bizi kazımaz sözüm geçerlidir
canım abim carsamba izin vermediler müdür yine sanlısın bu haftada pazar kullan dedi ayrıca yağmurluydu sansıma o sekilde gidebildim yani ayrıca bu hafta carsamba iznimde yandı pazarada kullanamayacam :(( nedenide şube 2 acıyoruz orasıyla meşgulum ctesi acılışımız var
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)