Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
güzl gezi olmuştur keşke gelebilseydim ama gelemedim.. peki ya resimler nerde ben resim istiyorum
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
sattınız zaten
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post644267
gezi linki...
gezi walla güzel oldu keşke serkan abide gelseydi tam cross'luk yerlerdi beraber cross yapardık ne güzel fazıl abi zzr le geldine pişman oldu
MoToCroSS RuLeZZ
Gerçekten bu sefer başka bir tadı vardı gezinin. Bahardan mı, yoldan mı, yediklerimizden mi bilinmez ama çok güzeldi. Buldum sanırım zx12r vardı ondan
Free Motorcycle Team
hala konyadayım ama geze geze yorgun düştüm bayagı...
gez gez ... tramwaydab in otobuse bin bitap düştüm
chocolateman arkadaşım davetin icin teşekkur ederim aslında yarın full bosum cunku eşim okula gtcek yanına ugrayabilirim yarın dukkandaysan eger
ama soz vermiim ben o köşeye gelirim gelirsem eger ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
ok kardeşm ugramaya calısıcam .....
bosna hersekteyım ben su an her gun gıt geldı bunaltı geldı ama senın yanına ugramaya calısacagım
konya mt ye selamlar bu arada duyduuguma gore konya motordelisine takılıomus genelde oylemi...
Arkadaşlar gecenin bu vakti gördüm hemen yazmak istedim duyarlı olursanız sevinirim.
Zira böyle bir vahşeti görüpte gözardı etmeye içim elvermedi. Sizdende aynı ilgiyi göstermenizi istirham ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...tml#post645199
chocolateman' e msafirperverlginden dolayı tesekkur edıorum..
bi çayını ıctık sohbet eettik..
fakat konyada adam gib motor malzemeleri satan bi yer bulamadım hep bisiklet yada mobylette anlamadım ne iş
tarif edilen yerlere gittim ama nafile..
ylmzz kardeşm bende bosnada kalıyorum sen neresindesin ?
bende su an ravza sitesindeym 10.blok arkadasımın evı ama asıl yorunge sitelerinin orda kalıorum...
anaaaam way dün Konya'nın meşhur Takkeli Dağının arkasından apaya gittim artçımla tam crossluk
işte KLX ve MZ (arkada bajaj)hehehe
burasıda takkelinin arka yüzü
çeşmede bi 5 dakika mola virdik.
yeniden yoldayız Apa'nın azıcığı göründü oh be yanlış yolda değiliz diye sevindik.
yavaş yavaş yaklaşıyoz.
ve geldik yol kapalıydı girmek yasak filan yaazıyodu ama crossu tutamadım.
manzara baya güzeldi
orman sayılacak bir dağ
dönüşte uğrayalım dedimiz takkeli dağın yan tarafındaki mağaralar
MoToCroSS RuLeZZ
Yakışır, motorun yağını eksik etme ama
Free Motorcycle Team
Saolasın Fazıl abi yağı artık eksik etmem Aslında beraber gitmek lazım daha zevkli olur zaten ben yolu bilmiyodum keşfetmiş oldum
MoToCroSS RuLeZZ
Ben ders çalışıyım sen gez osman. Bari siteye koyup canımı çektirme alçak
hgelal olsun kardesim hızını alamadın herhalde pazar gununden bu yana ) aman Allah kazadan korusun gez bakalım sevindim senin adına vallla ayrıca mola virdik deil verdik ))))
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)