HERO cu seni bize ulaş pasif kalmayalım
nasıl ulaşacan hero nun o haliyle
bakıma sok şunuda pasif kalma
Yılmaz bu efsane bizim sınıftan yabancı diil.
HERO cu seni bize ulaş pasif kalmayalım
nasıl ulaşacan hero nun o haliyle
bakıma sok şunuda pasif kalma
Yılmaz bu efsane bizim sınıftan yabancı diil.
konyadan artık bende burdayım tüm TÜRKİYE 'ye ve KONYAYA büyük selam
selam arkadaşlar bende konyalıyım çok fazla kişi yok heralde bu kadarı bile yeter eğer yarış fln yaparsanız meram yeniyol ankara yolu beyşehir yolu yaka yolu gibi benide çağırmayı unutmayın msj atın yeter 125lik scooterim var ama o yeter bana herkese iyi günler kibiniz adresim inveol_prof@hotmail.com by
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
GEZİ PLANI
Arkadaşlar 22 nisan pazar günü gezimiz olacak. Mehmet semacan arkadaşımız da gelecek onur konuğumuz. Kendisi pazarları izin alamıyordu bilirseniz
Gezi planımız Kilistra diye düşünüyorum. Neresi nasıl bir yer diye sorarsanız aşağıdaki linki inceleyin derim.
TIKLAYINNNNNNNNNNNNNN
Saat 10.00 olabilir. görüşlere göre ayarlayacağız. siz ne dersiniz Mangalda olacak bilginize
Bunlar da wowturkey.com sitesinden alıntı yaptığım resimler.
Güzel bi yere benziyo.
Abi bence sabah birazdaha erken çıkalım görülenlere göre 5-10 ağaç anca var biz varana kadar oralarda dolabilir derim
Bide hava güzel olsa TAMSÜPER olacak
millet iş güç peşinde heralde ya da foruma giren yok
Pazar semacanla ben gidiyoruz, sınavlardan önce son kez bir gezelim. Kim kim geliyor ayarlayalım.
Pazar için kesin birşey diyemiyorum arkadaşlar, uzun zamandır evde durmuyorum. Bu nedenle kararı pazar sabahı verebileceğim. Ama bu güne kadar hiç bensiz kalmadınız sanırım yine kalmazsınız .
Free Motorcycle Team
Ben Geliiyommmm........Fazıl abi gel yaw sensiz olmaz.
MoToCroSS RuLeZZ
hehe ylmz ben varım ayıpsın bende konyadayım su an ama motorum yok
bakıorum saga sola hıc adamaklıı motrcu goremedım bu nedır yahuu
bi tane kask takana rastlamadım
bi kişiye rastladım oda site uyesiymiş biraz konustuk stickerinden tanıdım raptor 666 mış neyse diceem konya canlan birazzzzzz....
casus mugla mt liden selamlar hepinize guzel şehirr..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Arkadaşlar yarın Ispartaya gitmem gerekiyo ama aklım konyada kalıcak,artık haftaya telafi ederiz.Bakalım benim cbf150 uzun yolda neler yapıcak.Dönersem anlatırım
Hoşgeldin arkadaşım. Raptor666 yla tanıştıysan yeter zaten tam adamıyla tanışmışın zaten
Sınavlar geliyor, işleri yoğun herkesin. bu aralar cansızız. ben yarın şehirdışı bir gezi yapıcam. pazar tekrar gezimiz var zaten. Alıyorum artçımı geziyorum.
Bi motor aldık uzun yola gidemedik. Alacağınız olsun
Geziye 3-4 motor gelirse mangal filan yapılmaz. Kesin gelcekler yarın söylesin. Mehmetin pazar izin günü. Çok az kişi olursa rotayı başka bir yere çeviricez mangalsız bir gezi yapıcaz olmazsa.
Sille konak sabah açık büfe kahvaltı 10 ytl
Dün depoyu fulledim 1 ay kullanmam lazım yoksa zarar hehe!
Kardeş hepimiz kask takarız mutlaka, o kadar gelmişin uğrasaydın ya dün raptor söyledi, o da beni ziyarete gelmiş. Beklerim yolun düşerse, dünkü karşılaştığınız yerde çalışıyorum.
Bunlar da motorların son halleri, topik biraz şenlensin.
Free Motorcycle Team
dostum kusura bakma 1 haftadır aksaraydaydım beygir gibi çalışıyodum (ameleyimde ben) senle karşılaşmadan 1 saat önce gelmiştim beynimde süngerleştiği için sohpetimiz kısa oldu kusura bakma ilk programda senide görmek isteriz aramızda
yılmaz malum bir haftadır ailemden falan uzak kaldım kısa süreli bi gezi olursa katılabilirim ama uzak mesafeye katılamam malesef
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ewet şu kilistrayı sonraki bi tarihe erteleyelim....olmamı?? fazla kişi olmayacak gibi.
MoToCroSS RuLeZZ
Arkadaşlar yarın saat 10.00 da stadyumun orada buluşuyoruz. mangalımızı da alıyoruz. Kalabalık olmasa bile gideceğim. Mehmet de gelecek zaten. Yarın görüşmek üzere...
evet guzel oldu ben cok eglendım emegı gecenlere sonsuz tsk ler uzun zamandır pazara denk gelmeyecen tatılım bu hafta pazar gelmesı ve benım için planlarını alt ust edecen arkadaslarıma kardeslerıme soınsuz tsk ler...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)