Ortaaam he! Hahaha! Hastayım size iki yaşınızdan beri. Serkan ı da koca konyalı yapıvermissik ya helal olsun bize!
Okeyin dörtlüsü, Soner, Serkan, Yılmaz, Fazıl hahah!
Ortaaam he! Hahaha! Hastayım size iki yaşınızdan beri. Serkan ı da koca konyalı yapıvermissik ya helal olsun bize!
Okeyin dörtlüsü, Soner, Serkan, Yılmaz, Fazıl hahah!
Free Motorcycle Team
Ooo Konya Mt Gezilerde Umarim Iyi Eglenmişinizdir Bende Ne Yapayim Makine Sattim :-p Valla Ne Kadar Sevindim Havalar Yawas Yawas Düzelmeye Basladi Gezilerde Basladi Aman Dikkat Edin Umarim Benim Tatil Olayi Rayina Oturur Bende Size Katilirim özledim Valla Ama Iş Aştan önce Geliyormus Onu ögrendim Evime Bile Gitmediğim Gün Oldu Canimsiniz Bol Bol Eglenmeler Iyi Gezmeler Tekeriniz Düz Bassin
Allah kazadan beladan cevirmeden ters yönde gidenden hatalı sollayandan esirgesin
yılmaz abi daha babam açılmadı ortama. açılsın, espriler ardarda gelir uyum sağlarız size diğer gezilere de geleceğiz abi konyayı sel almadıkça ben bu sefer kurtulacağımı sanmıyordum ama bunu da atlattım hasta olmadan ortam süper yaw vallahi öncelerden gelmediğime pişman oldum.. artıkın etliekmeğimle birlikte sizlerleyim!! biraz komvoyu yavaşlattım ama olsun o kadar ilk grup ve uzun yol tecrübemdi.1 foulle yırttım serkan abiyi birisi uyandırsın artık
hoşçakalın!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Mehmetcim valla bir sen eksiktin. sen de olsan süper olurdu. tekerimiz dönüş yolunda yan bastı. 95 km/h hızla arka lastiğim aniden patladı. birkaç kez savrularak yolun kenarında durabildim düşmeden. Allah korudu gerçekten.
diğer forumlarda üşüdük zorluk çektik diye duyrulmuş millete sinir oldum. ben çok eğlendim. bugün konya dün geceden soğuktu.
ben çok eğlendik hiç bir dakikamızdan pişman değilim. sizlerle yine giderim yine gecelerim. oğuz seni de babanı da her zaman bekleriz. motorlu motorsuz arkadaşımızsınız.
konvoyu istediğin kadar yavaşlat. senin güvenli hızın neyse biz ona uyarız. ben de konvoyu durdurdum ne var yani
abi ekip süper siz süpersiniz. bir sonraki geziyi düşünmeye başladım şimdiden. görüşmek üzere
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Değerli motor tutkunu arkadaşlarım, kardeşlerim, naapar, nöörürsünüz, gezi fotoğraflarını ne zaman yayınlıyorsunuz.
Üşüdük müşüdük ama iyi oldu bence.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...graflarla.html
gezi linki arkadaşlar. yorumlarınızı eksik etmeyin
büyük geçmiş olsun kardesim allah kötüsünden ve kazasından esirgesin umarım bende cok isterim tabi sizinle beraber olmak ama olmayınca olmuyor hayırlısını dilemekten baska secenek yok kısmet görüşmek üzere..
deneme 1-2-3-4-5-6-7-8...........
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
AKREP1966 veysel abiymiş arkadaşlar hoşgeldin abi siteye.
meraba veysel abi hoşgeldin
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ben babamın yerine hoşbulduk diyeyim yılmaz abi ve serkan abi. babam karabükte.cumartesi gelcekmiş. hoşçakalın
Çadırcılar kampçılar balıkçılar nerdesiniz?
Free Motorcycle Team
kaçtık
25karakter25karakter
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
burdayız tabi ki nerde olacaz
E o zaman!
balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık
hatta!
balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık
Free Motorcycle Team
etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık +ayran
ustalar bi ara balık yemeye gidelim. bu pazar kısa da olsa bir gezi yapalım. havalar güzel gidiyor. cumartesi toplantıya ben gidicem. sizler de gelirseniz süper olur tabiki. pazar fazıl müdür bize bir gezi yeri bulur. hatta mangalda balık yapacak bir yer olsa. balık balık dediniz canım çekti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)