Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Konya - MT]

REKLAM ALANI
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Ortaaam he! Hahaha! Hastayım size iki yaşınızdan beri. Serkan ı da koca konyalı yapıvermissik ya helal olsun bize!

Okeyin dörtlüsü, Soner, Serkan, Yılmaz, Fazıl hahah!
    Free Motorcycle Team

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Ooo Konya Mt Gezilerde Umarim Iyi Eglenmişinizdir Bende Ne Yapayim Makine Sattim :-p Valla Ne Kadar Sevindim Havalar Yawas Yawas Düzelmeye Basladi Gezilerde Basladi Aman Dikkat Edin Umarim Benim Tatil Olayi Rayina Oturur Bende Size Katilirim özledim Valla Ama Iş Aştan önce Geliyormus Onu ögrendim Evime Bile Gitmediğim Gün Oldu Canimsiniz Bol Bol Eglenmeler Iyi Gezmeler Tekeriniz Düz Bassin
    Allah kazadan beladan cevirmeden ters yönde gidenden hatalı sollayandan esirgesin

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    yılmaz abi daha babam açılmadı ortama. açılsın, espriler ardarda gelir uyum sağlarız size diğer gezilere de geleceğiz abi konyayı sel almadıkça ben bu sefer kurtulacağımı sanmıyordum ama bunu da atlattım hasta olmadan ortam süper yaw vallahi öncelerden gelmediğime pişman oldum.. artıkın etliekmeğimle birlikte sizlerleyim!! biraz komvoyu yavaşlattım ama olsun o kadar ilk grup ve uzun yol tecrübemdi.1 foulle yırttım serkan abiyi birisi uyandırsın artık
    hoşçakalın!!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ooo Konya Mt Gezilerde Umarim Iyi Eglenmişinizdir Bende Ne Yapayim Makine Sattim :-p Valla Ne Kadar Sevindim Havalar Yawas Yawas Düzelmeye Basladi Gezilerde Basladi Aman Dikkat Edin Umarim Benim Tatil Olayi Rayina Oturur Bende Size Katilirim özledim Valla Ama Iş Aştan önce Geliyormus Onu ögrendim Evime Bile Gitmediğim Gün Oldu Canimsiniz Bol Bol Eglenmeler Iyi Gezmeler Tekeriniz Düz Bassin
    Allah kazadan beladan cevirmeden ters yönde gidenden hatalı sollayandan esirgesin
    Mehmetcim valla bir sen eksiktin. sen de olsan süper olurdu. tekerimiz dönüş yolunda yan bastı. 95 km/h hızla arka lastiğim aniden patladı. birkaç kez savrularak yolun kenarında durabildim düşmeden. Allah korudu gerçekten.

Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmaz abi daha babam açılmadı ortama. açılsın, espriler ardarda gelir uyum sağlarız size diğer gezilere de geleceğiz abi konyayı sel almadıkça ben bu sefer kurtulacağımı sanmıyordum ama bunu da atlattım hasta olmadan ortam süper yaw vallahi öncelerden gelmediğime pişman oldum.. artıkın etliekmeğimle birlikte sizlerleyim!! biraz komvoyu yavaşlattım ama olsun o kadar ilk grup ve uzun yol tecrübemdi.1 foulle yırttım serkan abiyi birisi uyandırsın artık
    hoşçakalın!!
    diğer forumlarda üşüdük zorluk çektik diye duyrulmuş millete sinir oldum. ben çok eğlendim. bugün konya dün geceden soğuktu.

ben çok eğlendik hiç bir dakikamızdan pişman değilim. sizlerle yine giderim yine gecelerim. oğuz seni de babanı da her zaman bekleriz. motorlu motorsuz arkadaşımızsınız.

konvoyu istediğin kadar yavaşlat. senin güvenli hızın neyse biz ona uyarız. ben de konvoyu durdurdum ne var yani

Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortaaam he! Hahaha! Hastayım size iki yaşınızdan beri. Serkan ı da koca konyalı yapıvermissik ya helal olsun bize!

Okeyin dörtlüsü, Soner, Serkan, Yılmaz, Fazıl hahah!
    abi ekip süper siz süpersiniz. bir sonraki geziyi düşünmeye başladım şimdiden. görüşmek üzere
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğuz veysel amca da çok süper bir insan. her geziye onu da bekleriz.
    yılmaz abi ordan o amca yazısını sil yaw. babam gomplekse girdi ( G ile ) abi falan desin diyor amca ne o öyle abi yakıştırmadım
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmaz abi ordan o amca yazısını sil yaw. babam gomplekse girdi ( G ile ) abi falan desin diyor amca ne o öyle abi yakıştırmadım
    tamam düzelttim. klavyemden gaçıvirmiş ortaaam veysel abiye saygılar sevgiler.

niyazinin de herkese selamı var

Ben Geldiiiim

Değerli motor tutkunu arkadaşlarım, kardeşlerim, naapar, nöörürsünüz, gezi fotoğraflarını ne zaman yayınlıyorsunuz.
    Üşüdük müşüdük ama iyi oldu bence.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı AKREP1966 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Değerli motor tutkunu arkadaşlarım, kardeşlerim, naapar, nöörürsünüz, gezi fotoğraflarını ne zaman yayınlıyorsunuz.
    Üşüdük müşüdük ama iyi oldu bence.
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...graflarla.html

gezi linki arkadaşlar. yorumlarınızı eksik etmeyin

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    büyük geçmiş olsun kardesim allah kötüsünden ve kazasından esirgesin umarım bende cok isterim tabi sizinle beraber olmak ama olmayınca olmuyor hayırlısını dilemekten baska secenek yok kısmet görüşmek üzere..

Motosikleti
    deneme 1-2-3-4-5-6-7-8...........

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    AKREP1966 veysel abiymiş arkadaşlar hoşgeldin abi siteye.

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    meraba veysel abi hoşgeldin
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    ben babamın yerine hoşbulduk diyeyim yılmaz abi ve serkan abi. babam karabükte.cumartesi gelcekmiş. hoşçakalın

Motosikleti
    XT 660X
    Çadırcılar kampçılar balıkçılar nerdesiniz?
    Free Motorcycle Team

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    kaçtık
    25karakter25karakter
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    burdayız tabi ki nerde olacaz

Motosikleti
    XT 660X
    E o zaman!

balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık

hatta!

balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık balık
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık etliekmek+balık +ayran

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ustalar bi ara balık yemeye gidelim. bu pazar kısa da olsa bir gezi yapalım. havalar güzel gidiyor. cumartesi toplantıya ben gidicem. sizler de gelirseniz süper olur tabiki. pazar fazıl müdür bize bir gezi yeri bulur. hatta mangalda balık yapacak bir yer olsa. balık balık dediniz canım çekti

Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustalar bi ara balık yemeye gidelim. bu pazar kısa da olsa bir gezi yapalım. havalar güzel gidiyor. cumartesi toplantıya ben gidicem. sizler de gelirseniz süper olur tabiki. pazar fazıl müdür bize bir gezi yeri bulur. hatta mangalda balık yapacak bir yer olsa. balık balık dediniz canım çekti
    Toru topu 14 km ilerimizde Hatıp var balık yenilebilen bir yer Yok illede kendimiz yapalım derseniz, alırız pazardan üç beş palamut mangalda yaparım size. Palamut mangalda acayip güzel oluyor.
    Free Motorcycle Team

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler