aklımdayken söylemeyi de unutmayayım yemzet motorun hayırlı olsun.
Ozi arkadaşım da bugün alır heralde motorunu. ona da şimdiden hayırlı olsun
kazasız sürüşler
aklımdayken söylemeyi de unutmayayım yemzet motorun hayırlı olsun.
Ozi arkadaşım da bugün alır heralde motorunu. ona da şimdiden hayırlı olsun
kazasız sürüşler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
saol yılmaz, allah razı olsun, allahım olmayanlarada nasip etsin, bu gün plakamıda aldım, rahatım
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
Yılmazcım saolasın ama karburotör sorun çıkarıyo motorda o yüzden başka modellere bakıyom, Artık cumartesi buluşuruz pazar gün benim yerimede gezersiniz inşallah bi dahaki sefere
Bu arada bi arkadaştan duydum, motor aşığı bir kişi mobilete 4 silindir takmış 200cc Uçan bir mobilet görürseniz şaşmayın
4 ü de 50lik miş ozaman bide 4 tane 100lük taksa demekki
300kuruş yakar o alet
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşlar pazar günü hava çok güzel olacak. hava durumuna baktım 6-7 siteden 17 derece yağış yok.
gezimizde erteleme olmayacak. herkes gelmeye çalışsın artık
mangal da var haberiniz olsun, akyokuşta çay...
bol bol fotoğraf çekeceğiz artık
evet arkadaşlar hava durmunda hafta sonu havalar güzel görünüyor hayırlısıyla mt konya grubunun ilk adımını atacaz kazasız belasız tamamlarız inşallah gezimizi güzel bir şekilde resimlerimizde ekleriz
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
bugün bakımdaki motorumu servisten aldım. RAPTOR666 ve motosport da ordaydı. hiç aklımızda yokken dedik bi hava alalım gezelim. hava da güzel olunca şehirden uzaklaştık biraz temiz hava aldık. akyokuşa gittik.
hiç aklımızda yokken gitmek de değişik bi fikirdi. 2 motor biraz dolaştık. ilk gün için gerçekten güzeldi.
ama serkan abi yolda fotoğrafımızı çeken diğer motorcu adam nasıldı
biraz sağa gel kaskını düzelt güneşi ayarla. adam fotoğrafçı çıktı
selamlar millet, sanırım bu aksam bulusacaksınız, walla orda olmayı cok isterdim, hadi hayırlısı, kısmetse ilerki zamanlarda işallah, 1-2 haftaya kadar konyaya bi gitcem, belki orda sizden birini bulurum
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
ilk tanışmada gelemeyen arkadaşlarımız vardı ama yine de 8 kişilik bir ekip vardı.
konya mt nin ilk adımı için süperdi. gelen gelemeyen herkese çok teşekkür ederim
birinci sayfaya bi resim ekledim buraya da ekleyim tam olsun
evet arkadaşlar konya mt nin ilk günü ilk tanışmamız yani çok güzel geçti yarında gezimiz var zaten inşallah bundan sonraki gezilerimiz daha da güzel olcak
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
yılmaz ne kadar çok seviliyosun ilk defa bu kadar bir forma cevap yazıldığını görüyorum. İZMİT li arkadaşın ilyas.
abi bizim konyalı arkadaşlar bitane hepsi. bugün gezideydik süper bi geziydi. konya mt nin ilk gezisi çok güzel geçti. resimleri yeni bir gezi başlığı açarak koyacağız foruma.rone adlı üyeden alıntı
ylmzzz keşke resimde katılanların üzerine yazsaydın kim kimdir bizde tanımış olurduk... türkiyenin her yerinde birbirini bulan MT üyelerine sevgilerimi yolluyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yılmaz bugün saat 3civarlarında sırf sizin için apaya gittim etrafa baktım ama sizi göremedim
önceden haber verseydin seni uygun bi yerden alırdık. her hafta yapacağız inşallah. bi dahaki gezimize gelirsin umarımilanerid adlı üyeden alıntı
resmi düzelltim üst tarafa yenisini koydum.BBRR adlı üyeden alıntı
ilk gezimiz bugündü gerçekten süper bi gündü yaa harika geçti diyebilirim resimlerimizi ekleyincede görceksiniz zaten bundan sonrakiler daha da güzel olcak inşallah
genclerrr yerlestirin su resimleri bi bakıyım yaw, merak ettim bu gunku gezinizi,
bende bu gun size katılamadım ama şöyle bi çıkıp dolaşma fırsatı buldum
Aha bu da ben ve KIRMIZI ŞİMŞEK
gezi güzeldi yemzet hocam bidahakine senide bekleriz mutlaka
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
motorun hayırlı olsun yemzet gezimiz süperdi bidahaki sefere senide bekleriz
motorun çok güzelmiş yemzet arkadaşım. kazasız belasız binersin inşallah. konyaya gelince görüşürüz umarım. gezilerimiz pazar günü olacak genelde haberin olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)