beyşehirdeki kamp işi içinde görüşleri şimdiden toplayalım ama
beyşehirdeki kamp işi içinde görüşleri şimdiden toplayalım ama
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
bu gün ilk cemre düştü havaya.. ama haftasonu kar geliyor diyor konhaber.. havalar da sapıttı. 4 marta iyi olsa bari..
serkan abi kamp olayı zor değil mi? en azından cumartesi gitmek gerek, cumartesi de işler var :( bir tek pazar boş.. bana kalmaz tabi ama bence kamp zor.
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Yazıklar olsun ağır oldu arkadaşım. Aşkolsun filan der insan
Mesajını gördük. İçinizde Akşehirli var mı demişin. Olmadığı için yazan olmamış. Buradaki herkesin el kaldırıp ben Akşehirli değilim demesi mi gerekir. Önce sorduğun soruya bak, sonra cevap vermemiz gerekli mi onu düşün.
----------------------------
RAPTOR666 kamp işini konuşalım. Geziye herkes gelir ama kampa katılım az olur. Bence geziye gidelim. Daha sıcak havalarda söz kamp için gidelim beraber. Çadırlarımız filan hazır zaten
Herkes ne der bilemem tabi
Hava şartları kötü olursa geri döneriz ya da bekleriz. Sonuçta gezmeye gidiyoruz.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Yılmazcım müsadenle pazar günü resimleri.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ya-gezisi.html
Beyşehir programı için, diğer guruptan birkaç kişi ile de görüştüm, şu an yılmaz, raptor , soner, ve Mehmet teki çadırlar la birlikte 4 çadırımız oldu. Katılımcı sayısı ve hava durumuna göre Yılmaz kardeşimiz organizasyonu düzenlerse sevinirim.
Free Motorcycle Team
Bana cumartesi de uyar. Kamp işi de uyar. Diğer gelecek kişilere sorup bir organize yapalım. Daha zamanımız var. Kamp işine sıcak bakanlar bakmayanlar yorumlarını ulaştırırsa iyi olur. Hava durumuna göre ve katılımcılara göre pazar günübirlik ya da cumartesi-pazar kamp şeklinde düzenleyelim.
tamam havalar müsait olursa ctesiden gidek
kimler kesin geliyo ozamanlisteleyelim bi sinerji oluşşturalım ben birim
1-) SERKAN
2-) FAZIL
3-) YILMAZ
4-) SONER
5-) OSMAN
6-) MEHMET
Bazı arkadaşlarımız kız arkadaşları ile gelecekler, şu an 3-4 bayan arkadaşımız da bize katılacak, kız arkadaşları veya eşleri ile gelmek isteyen olursa rahatlıkla gelebilirler, biginize sunarım. Ateş, mangal, dans, burası Konya feme zabaha gadar dans, zabaha gadar eğlence...
Free Motorcycle Team
kesin gelecekler lütfen bana bildirsin arkadaşlar. telefon numarası ya da mail adreslerini isteyenler özelden de ulaşabilirler.
havalar güzel olursa çadır kampı, kamp ateşinde sucuk, sabah balık tutma...
çoşacaz
yaw dün antalyadadım memlekete yaz gelmiş ya burdan palto gocuk falan gittim orda ince kazakla dolaştım olmazsa antalyaya gidek
biz de geliyoruz!!! babamla ben. 2 kişilik çadır da var.hava iyi olursa cumartesiden gelebiliriz bu akşam haberler pek iç açıcı şeyler söylemedi hava ile ilgili.inşallah hava iyi olur da gezi gerçeklerşir. ismimizi yaz yılmaz abi!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Abim herşeye hasretiz zaten, asker adam bu kadar imrendiilmez ki ))
sizleri çok özledim Konya MT
Selam ve Sağlıcakla kalın....
Tokattan Mu. Onb. Ahmet
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
pazartesi ya da salı ümmet perkitan geliyormuş konyaya. beni aradı gelicem diye. geldiği gün ararım sizleri. zaferde bi yerde otururuz. ben 13.30 gibi okula gidiceğim. ilgilenelim bi şekilde.
Beyşehir için hazırlıklar devam ediyor bu arada.
Ben çadırı buldum, 4 kişi rahat kalacak şekilde bi çadır. Yağmur rüzgar geçirmez. Altında koruması da var. börtü böceğe karşı. Bi de makaralı olta buldum
Havalar iyi olursa hazırlıklar tamam sayılır. Birkaç gün önceden de hangi çadırda kim kalıcak yazarsak kimse dışarda kalmaz
Bu aralar havalar iyi gitmiyor. yağış gelecekmiş. Havalar kötü olursa birer hafta erteleyelim
ahanda şafağım burda yazıyor fazıl abi
az kaldı azzzz, bekle beni konyaaaa, elbet güneş benim içinde doğacak
Not: Fazla asker edebiyatı oldu ama bu seferlik kabul edin
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)